Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: Wywiady i newsy
Obyś nie miał racji.
Dla mnie nowy Maiden może przyćmić solowego Bruce'a. Nie obrażę się. 
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja jestem spokojny o poziom następnej płyty IM. Ale mam podobne wrażenie, że kolejny solowy krążek Bronka będzie jeszcze czymś lepszym. Pożyjemy, zobaczymy. W sumie życzę sobie, żeby jeszcze British Lion trzymało w miarę poziom. Do debiutu do dzisiaj jakoś nie mogę się przekonać.
-
Deleted User 5490
British Lion jest mi obojętny i właściwie ten poboczny refluks Stefka mógłby nie istnieć. Historia muzyki by się o to nie obraziła. Bardzo mi zależy natomiast na tym, żeby następna płyta Maiden nie była gorsza od poprzednich, lecz żeby nagrali najlepszy album ostatniego 20 lecia. Na najlepszy album w historii zespołu nie mają raczej szans.
Miło byłoby też, żeby Dickinson w wydaniu solo przypomniał o sobie w pozytywny sposób, bo jeśli miałby odpłynąć w jakieś refleksyjne, emeryckie pierdy tak jak np. Paul Masvidal z Cynic po swoim gejowskim coming out, to ja dziękuję uprzejmie.
Miło byłoby też, żeby Dickinson w wydaniu solo przypomniał o sobie w pozytywny sposób, bo jeśli miałby odpłynąć w jakieś refleksyjne, emeryckie pierdy tak jak np. Paul Masvidal z Cynic po swoim gejowskim coming out, to ja dziękuję uprzejmie.
-
Deleted User 1499
Jeśli cała płyta Bronka będzie w klimacie If eternity should field, to ja jestem całkowicie spokojny o jej poziom.
Jesli podobaly ci sie ostatnie plyty Maidenow, to byc moze tak bedzie.dostoevsky pisze: ↑pt sie 09, 2019 10:52 pm Obyś nie miał racji.Dla mnie nowy Maiden może przyćmić solowego Bruce'a. Nie obrażę się.
![]()
Mi sie nie podobaly, a nie wierze w zmiany na nowej, wiec pewnie znow bedzie nudno, ociezale i z gownianym brzmieniem.
If eternity to zdecydowanie najlepszy numer z TBOS, a to jest wlasnie przeciez kawalek z nadchodzacej plyty Brucea. Dodac dwa do dwoch...
- dostoevsky
- -#Assassin

Piszę tak dlatego, bo wiem, że płyta Bruce'a będzie na wysokim poziomie. Dlatego nie miałbym nic przeciwko, gdyby panowie nas zaskoczyli.sajki pisze: ↑sob sie 10, 2019 11:05 pmJesli podobaly ci sie ostatnie plyty Maidenow, to byc moze tak bedzie.dostoevsky pisze: ↑pt sie 09, 2019 10:52 pm Obyś nie miał racji.Dla mnie nowy Maiden może przyćmić solowego Bruce'a. Nie obrażę się.
![]()
Mi sie nie podobaly, a nie wierze w zmiany na nowej, wiec pewnie znow bedzie nudno, ociezale i z gownianym brzmieniem.
If eternity to zdecydowanie najlepszy numer z TBOS, a to jest wlasnie przeciez kawalek z nadchodzacej plyty Brucea. Dodac dwa do dwoch...
A, no chyba że tak.
Dla mnie żadna z płyt Maiden po BNW nie była choćby w przybliżeniu tak dobra jak trzy ostatnie płyty Brucea. Choć z drugiej strony, minęło już tyle lat...
Dla mnie żadna z płyt Maiden po BNW nie była choćby w przybliżeniu tak dobra jak trzy ostatnie płyty Brucea. Choć z drugiej strony, minęło już tyle lat...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dla mnie żadna plyta Bruce'a nie ma podjazdu do Maiden
Chcesz powiedziec, ze TFF albo TBOS jest lepsza od Accidenta albo Chemicala?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zdecydowanie i to o lata świetlne
O masakra.
Zły przykład. TFF to jedna z ulubionych płyt Dzosefa. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
O masakra x 2 
Accident i Chemical to trzy poziomy wyżej niż ostatnie dwa krążki Maiden. Wystarczą tytułowe numery od Bronka i Maiden może spadać.
www.MetalSide.pl
Hehe, każdy ma prawo do najbardziej nawet osobliwych upodobań. AoB i CW to rzeczy dużo lepsze od niemal wszystkiego co IM nagrali po BNW, dlatego na solowy album BD czekam z większa niecierpliwością niż na Maidenów.
- Saimon1995
- -#Moderator

Chemical Wedding przebija wszystko. Nawet Brave New World
Gdybym robił ranking albumów z rodziny "Maiden", które wyszły w XXI wieku, to Tyranny of Souls nie miałoby problemu wygrać. Co jednak nie oznacza, że krążki Maidenów są złe. TBOS i Matter uwielbiam. A Dance of Death i TFF to już rzeczy, które w chwili premiery bardzo mi się podobały, a z czasem wracam do nich coraz rzadziej.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Już nawet nedzny jak na standardy Maiden No Prayer jest lepszy niż plyty Brusa. Może ten Chemical na równi.
Ale umówmy się, żaden numer Brusa nie ma podjazdu do Clamsmana, Navigatora i tym podobnych.
Ale umówmy się, żaden numer Brusa nie ma podjazdu do Clamsmana, Navigatora i tym podobnych.
- blackcocker
- -#Moderator

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mówimy o płytach, a nie numerach, a całościowo płyty BD są po prostu lepsze niż to co robiło Maiden przez ostatnie lata. Umówmy się... kto woli słuchać godziny męczenia buły z 7 minutami zajebistego numeru, a kto bardzo dobrej równej płyty przez godzinę?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Metalophil
- -#Moonchild

O gustach się nie dyskutuje. Tylko w taki sposób jestem w stanie wytłumaczyć sobie tego rodzaju konstatację
Oczywiście.
AoB i CHW mają u mnie jako jedne z bardzo niewielu płyt 10/10 (Painkiller też
).
Uważam też, że nie tylko płyty po BNW nie mają podjazdu do nich, jest raptem kilka płyt Maiden W OGÓLE, które postawiłbym obok: Number, PoM, SiT, 7Son.
AoB i CHW mają u mnie jako jedne z bardzo niewielu płyt 10/10 (Painkiller też
Uważam też, że nie tylko płyty po BNW nie mają podjazdu do nich, jest raptem kilka płyt Maiden W OGÓLE, które postawiłbym obok: Number, PoM, SiT, 7Son.