WICKER MAN pisze: ↑wt wrz 24, 2019 10:45 am
2008: Warszawa
2011: Warszawa
2013: Lodz, Gdansk
2014: Poznan
2016: Wroclaw
2019: 2 x Krakow
Wiec historycznie widac, ze z najwiekszych miast najdluzej nie byli w Warszawie i Gdansku... Ew. Gorny Slask, ale stamtad rzut beretem do Krakowa gdzie wystepowali juz 2 razy z LOTB.
Szczecin? x) Tam długo nie bylo
Pytanie jaki fest by mogli obstawić u nas?
Dla mystica - drogo i Krk znowu,
Dla impacta - tylko jeżeli przeniosą go z Krakowa i nie "dziabną" SOADu".
Jeśli stadion, to raczej jedna sztuka. Może Chorzów?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jeszcze 3 strony nabijcie o tym, ze moze stadionten albo tamten. Spekulujecie jak stare baby pod trzepakiem. Oglasza daty to bedzie wiadomo. Poki co wrozycie z fusow.
geri92 pisze: ↑wt wrz 24, 2019 3:16 pm
Jeszcze 3 strony nabijcie o tym, ze moze stadionten albo tamten. Spekulujecie jak stare baby pod trzepakiem. Oglasza daty to bedzie wiadomo. Poki co wrozycie z fusow.
Klasyka tego forum... a później gderanie o secie i możliwych perełkach
Ale o co wam chodzi?
Przecież zwyczajnie omawiamy mozliwe warianty, nikt nie mówi nic na pewno. Gumby mam wrazenie, że od jakiegoś czasu twoja glowna aktywność to narzekanie na Maiden i sanktu. Lodu.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Invader pisze: ↑wt wrz 24, 2019 4:12 pm
Dzosef dobrze mowi, jakby tu nikt nie gadal, to bysmy skonczyli jak forum Metalliki.
Dzozef i Metallica w jednym zdaniu-to się nie może dobrze skończyć
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
geri92 pisze: ↑wt wrz 24, 2019 3:16 pm
Klasyka tego forum... a później gderanie o secie i możliwych perełkach
Gdzie tu widzisz narzekanie? Po prostu stwierdzam fakt, że tak jest A IM wciąż bardzo lubię, ale to co robię od pewnego czasu to zasługuje tylko na sporą krytykę i tyle.
Ja jakoś czuję, że zagrają na Śląskim. Wydaje mi się, że nie ma znaczenia fakt, że grali ostatnio cały czas na południu naszego kraju. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że w obozie zespołu debatują w stylu: "ostatni raz w Polsce w części środkowej graliśmy wtedy i wtedy... teraz musimy tam wrócić" etc.
A ja się jednak obawiam, że to może być Narodowy jeśli już Miałbym w sumie pod nosem, ale obstawiam, że za 2 bilety w dobrym miejscu trzeba by było dać z 900 zł, więc chyba wolałbym dać 800 zł i nawet przy kosztach paliwa skoczyć do takiej Areny Gliwice. Natomiast tak jak wspomniałem na początku - gdybym miał stawiać kasę u buka to bym postawił na Narodowy. Nie wiem jak było ostatnio na Metallice z nagłośnieniem, ale biorąc pod uwagę "kłopoty techniczne" jakie miewa Maiden to w połączeniu z tym stadionem mogłaby być katastrofa.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller