Co było masakrycznego w Helloween? Więcej szczegółow poproszęMichał pisze: ↑sob paź 05, 2019 2:45 am Nie ma tematu konkretnie dla RiR to piszę tu:
Helloween wypadło tak masakrycznie, że ciężko było ich słuchać. Tylko ich ze streamu (oprócz Scorpions) nie widziałem i liczyłem na fajny koncert, ale to była padaka.
Anthrax Fajnie
Sepultura nudno, ale porządnie - taki zespół na supporty
Slayer początek ale już miażdży
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa
cholera, nie obudzilem sie :/
tzn. budzik mnie obudzil, ale nie dalem rady sie zebrac :/
rozumiem, ze to kwestia czaus jak sie pojawi w dobrej jakosci w sieci?
tzn. budzik mnie obudzil, ale nie dalem rady sie zebrac :/
rozumiem, ze to kwestia czaus jak sie pojawi w dobrej jakosci w sieci?
Już jest w dobrej jakości ale koleś co wrzuca napisał, że YT mu blokuje. Ale podał linka do dysku z koncertami i działa
https://drive.google.com/drive/folders/ ... KJwLIvUbjC
https://drive.google.com/drive/folders/ ... KJwLIvUbjC
A jak ominąć limit pobrań?
-
Deleted User 5155
Niechaj Ci piwo zawsze chłodnym będzie! Dzięki!!!
barsiarz pisze: ↑sob paź 05, 2019 9:02 amCo było masakrycznego w Helloween? Więcej szczegółow poproszęMichał pisze: ↑sob paź 05, 2019 2:45 am Nie ma tematu konkretnie dla RiR to piszę tu:
Helloween wypadło tak masakrycznie, że ciężko było ich słuchać. Tylko ich ze streamu (oprócz Scorpions) nie widziałem i liczyłem na fajny koncert, ale to była padaka.
Anthrax Fajnie
Sepultura nudno, ale porządnie - taki zespół na supporty
Slayer początek ale już miażdży![]()
Nudno wypadli, słaba forma
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
koncert juz do lukniecia na yt
swoja droga zajebisty gig a forma zespolu rewelacyjna !!!!
-
Deleted User 5155
Oj jak bardzo dobry bluray by się zdał .... Coby tak przed Revelations witraże na cały ekran, tak na granicy przesycenia barw ...
Super forma!
Sign <3 Im Bruce starszy, tym wiecej powinien wykonywac utworow Blazea moim zdaniem
Super by brzmialo np Fortunes of War czy Edge w wykonaniu Brucea.
Sign <3 Im Bruce starszy, tym wiecej powinien wykonywac utworow Blazea moim zdaniem
Absolutna supremacja !!!
Nie sądziłem, że to mnie w ogóle jeszcze jest w stanie poruszyć czy wciągnąć, a jednak ostatnie 90 minut wkręcam się w to, zamiast robić coś zupełnie innego...
Jednak motywacja (RIR i kamery) popycha ich do jeszcze lepszych występów niż na co dzień.
Swoje zrobiło zaskakująco dobre zarejestrowanie dźwięku. Z przyjemnością tego wysłuchałem. Prowadzenie kamer trafne i dużo lepsze niż w tych koncertowych video montowanych przez Harrisa, gdzie ujęcia trwają po 1-2 sekundy
Revelations - wspaniały Bruce, widać że zaangażowany, a nie na odwal
(tylko witraże jakieś takie za ciemne wypadły)
Dobrze, że Bruce trochę inaczej ciągnął refren TETMD, przynajmniej nie piał. Najgorzej wypada w Aces High.
Adrian na wyjściu z solówki Wickermana pokazał, jak bardzo odszedł od tamtego młodego Smitha grającego przed laty wszystko co do nutki co wieczór tak samo
Co tu dużo mówić, koncert rewelacyjny.
M.
Nie sądziłem, że to mnie w ogóle jeszcze jest w stanie poruszyć czy wciągnąć, a jednak ostatnie 90 minut wkręcam się w to, zamiast robić coś zupełnie innego...
Jednak motywacja (RIR i kamery) popycha ich do jeszcze lepszych występów niż na co dzień.
Swoje zrobiło zaskakująco dobre zarejestrowanie dźwięku. Z przyjemnością tego wysłuchałem. Prowadzenie kamer trafne i dużo lepsze niż w tych koncertowych video montowanych przez Harrisa, gdzie ujęcia trwają po 1-2 sekundy
Revelations - wspaniały Bruce, widać że zaangażowany, a nie na odwal
Dobrze, że Bruce trochę inaczej ciągnął refren TETMD, przynajmniej nie piał. Najgorzej wypada w Aces High.
Adrian na wyjściu z solówki Wickermana pokazał, jak bardzo odszedł od tamtego młodego Smitha grającego przed laty wszystko co do nutki co wieczór tak samo
Co tu dużo mówić, koncert rewelacyjny.
M.
Obejrzałem pół tego koncertu i tak: niepotrzebnie Deris śpiewa I'm Alive, źle to brzmi. No i Kai ma problem z wokalem, co oczywiste, szczególnie w wysokich rejestrach. A tak w sumie to nie miałem się do czego przyczepić.
Nudno wypadli, słaba forma
Obejrzeliśmy z żoną na spokojnie na TV. Emocje nadal nie opadły.
Na plus dźwięk i montaż! Publiczność i kadry na nią są fenomenalne i dają kopa (sam Doctor Doctor to ciary
).
Bruce jednak dał radę - stream na żywo był gorszej jakości i zniekształcał trochę wokal. Tak od 2 minutes śpiewa wręcz idealnie + typowe zmęczenie na koniec w Hallowed ale RUN to the Hills dociągnął niczym 2001 rok;)
Może troszkę mało biegał i skakał ale biorąc pod uwagę kontuzję i fakt, że podobno było 25 stopni ciepła - nieziemski wyczyn ten jego performance.
Suma sumarum lepszy RiR niż 2013
Ps. Dave był na pełnej ...rwie ze swoimi solówkami
Na plus dźwięk i montaż! Publiczność i kadry na nią są fenomenalne i dają kopa (sam Doctor Doctor to ciary
Bruce jednak dał radę - stream na żywo był gorszej jakości i zniekształcał trochę wokal. Tak od 2 minutes śpiewa wręcz idealnie + typowe zmęczenie na koniec w Hallowed ale RUN to the Hills dociągnął niczym 2001 rok;)
Może troszkę mało biegał i skakał ale biorąc pod uwagę kontuzję i fakt, że podobno było 25 stopni ciepła - nieziemski wyczyn ten jego performance.
Suma sumarum lepszy RiR niż 2013
Ps. Dave był na pełnej ...rwie ze swoimi solówkami
I ja obejrzałem... heh... bardzo dobry koncert, ale po "Aces High". Strasznie Bronek kaleczy tam wokale. Później już takich katastrof nie było. A im dalej w koncert tym lepiej nawet. "Revelations", "For the Greater Good of God", "Sign of the Cross", "The Evil that Men Do" (brawo Bronek!!), "Hallowed Be Thy Name" - kapitalnie. Nie mam pytań.
Dawno z taką przyjemnością nie OGLĄDAŁEM koncertu IM. Jak wiele się zyskuje bez tych debilnych sekundowych ujęć, czy dzielenia ekranu. No i bez wycinania niedoróbek, czy gadek Bronisława. To jest koncert, to jest całość, a nie sklejka jak na ostatnich DVD. Fajnie to zrealizowano, tak trochę w oldschoolowym stylu, co mi meeega pasuje.
Zespół w super formie i widać, że chcieli bardzo dobrze wypaść przed "całym światem" (nawet Jan nie kaleczył), co im się w pełni udało. Brawo Maiden!
ps.
w "Fear of the Dark" wyciszono głos... tak w streamie było, czy na yt tylko?
Dawno z taką przyjemnością nie OGLĄDAŁEM koncertu IM. Jak wiele się zyskuje bez tych debilnych sekundowych ujęć, czy dzielenia ekranu. No i bez wycinania niedoróbek, czy gadek Bronisława. To jest koncert, to jest całość, a nie sklejka jak na ostatnich DVD. Fajnie to zrealizowano, tak trochę w oldschoolowym stylu, co mi meeega pasuje.
Zespół w super formie i widać, że chcieli bardzo dobrze wypaść przed "całym światem" (nawet Jan nie kaleczył), co im się w pełni udało. Brawo Maiden!
ps.
w "Fear of the Dark" wyciszono głos... tak w streamie było, czy na yt tylko?
www.MetalSide.pl
W streamie był głos podczas FOTD 
-
Deleted User 5155
Może już mu się nudzi to FOTD i przestaną grać