Myślę, że Krusejder Przy okazji mógłby zmienić tytuł tematu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie mam jeszcze biletów na Nocnego, więc jestem wolny jak ptak
Ulryk jest na liście artystów, których zawsze warto obejrzeć. Zobaczymy, czy nie wpadnie data w dzień obok
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Uli Jon Roth (ex-Scorpions) Solo World Tour 2020 - Interstellar Sky Guitar
Klub Gwarek
Kraków, ul. Reymonta 17
22.03.2020
19:00 - thedoors
20:00 - start
Gdyby Uli grał wczoraj wiecej swoich utworów zamiast walić tyle tego Scorpions do setu to pewnie byłbym bardziej zadowolony. Tak troche mnie zmęczył ten koncert
Mi się koncert podobał chociaz oczekiwałem innego setu. To fakt ze troche poniosło Uliego z tymi numerami Scorpions ale w zasadzie usłyszeć na żywo choćby We'll Burn the Sky, Don't Tell the Wind, All Night Long albo The Sails of Charon to tez fajna sprawa
Dla mnie może grać, co chce, byle ... nie śpiewał No i mogliby jednak ustawić dźwięk na cichszy, bo bez zatyczek byłaby masakra :/
A sporo ludzi, piknikowych gości na koncertach, było nie przygotowanych na taki "hałas"
Daję 8/10 za całokształt Warto było pojechać. Filmiki postaram się wrzucić jeszcze przed Świętami.
Pierwszy wyjazd do Bochni, na pewno nie ostatni!