Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Sprawdzałem i w spamie nie było żadnych maili.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie da rady zablokowac nowym userom zakladania tematow?
-
Deleted User 5490
Na pewno jakoś się da, ale nie wiem czy to coś rozwiąże, bo mogą pisać w istniejących tematach, a boty mogą też tak działać.
Posprzątałem i zablokowałem bota.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- blackcocker
- -#Moderator

Bot w different world
Już po bocie -mic7
Już po bocie -mic7
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Znowu boty (w ankietach).
Wyrzucone 
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie możecie zrobić czegoś, żeby pierwsze 5 postów podlegało weryfikacji? Albo żeby przed napisaniem kilku postów nie dało się założyć tematu?
Eh, rzadko to robię, ale wg mnie pałka się po mału przegina.
Czy możecie jakoś upomnieć usera lochinvar? Bo w każdym temacie albo trolluje, albo spamuje, albo wprowadza dyskusje na absurdalne tory typu rerecording Iron Maiden z Dianno.
Czy możecie jakoś upomnieć usera lochinvar? Bo w każdym temacie albo trolluje, albo spamuje, albo wprowadza dyskusje na absurdalne tory typu rerecording Iron Maiden z Dianno.
Zglaszaj konkretne posty, będziemy monitorowac
Kolego lochinvar ,opanuj spam ,dostajesz ostrzeżenie.
Ps wyczyściłem część "dyskusji" nie na temat.
Ps wyczyściłem część "dyskusji" nie na temat.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Jak nie na temat ? Jak w moich tematach robiono bałagan, to nikt nie interweniował. Jak jeden się poskarżył, to nagle wielkie halo. Kolega geri92 niech uważnie czyta temat, a dopiero się wypowiada. Jak stosuje się obraźliwe lub niecenzuralne sformułowania wbrew regulaminowi to jest ok. Czy kolega geri92 zna w ogóle sformułowania trollowanie i spamowanie ? Używa ich całkowicie bezpodstawnie. Rozumiem, że niektórym nie pasują poglądy i opinie przeze mnie wyrażane, to trzeba to wyraźnie powiedzieć. Jak jestem niemiłe widziany na forum, również proszę to powiedzieć. Można zawsze zrobić ankietę albo bez ankiety mnie zablokować, usunąć konto, skasować wszystkie moje posty. W czym problem?
W tym problem, że bez pytania usunięto jeden Twój temat i już płaczesz. A przecież "W czym problem?"
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No bo jesteś chłopie męczący. Piszesz w dziwny sposób, nie ogarniasz. Nie wiem, poczytaj jak inni piszą
Kolego, Ty non stop regulamin przekraczasz, więc jak ? Staram się Ciebie omijać. Nie interesuje mnie jak inni piszą, jedni lepiej, drudzy gorzej. Cenię tych, co innych nie obrażają. Dla mnie akurat Twój sposób pisania jest uwłaczający, no ale taki mamy w kraju klimat. Kultura i szacunek dla drugiego jest Tobie obcy. Co mam ogarniać ? Ten poziom kultury? Nie, tego nie ogarniam i nie akceptuję, ale nie reaguję, bo to nie ja jestem tu zarządzającym forum. Kto nie umie okazać szacunku drugiemu, ten sam również nie może oczekiwać szacunku.
Jezu... wszystko...
spamujesz bez opamiętania (dajcie filmik z koncertu, dajcie filmik z koncertu), zakładasz tematu bez ładu i składu (pytania do Zdana, Dio w Iron Maiden), nie rozumiesz co ludzie do Ciebie piszą (nie odpowiadasz na ich posty, zadajesz ciągle "bezsensowne" pytania), potrafisz "zrobić aferę" za zdublowany post (do mnie), a po chwili sam zakładasz temat o zespole, który już jest (Anvil), rozpaczasz, że ktoś z administracji usunął Twój temat i szukasz po forum kto naskarżył na Ciebie (
to tak na szybko kilka rzeczy...
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4876
Podobno kto się czubi ten się lubi
Może z tego jakaś realna Przyjaźń się narodzi 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dobra, ale mnie połowa forum zna na żywo, a druga jest przyzwyczajona do tego, że jak się z kimś nie pościnam to nie siadam do obiadu. Przynajmniej każdy na forum, przy wszystkich moich rozlicznych wadach, jest w stanie zrozumieć o co mi chodzilochinvar pisze: ↑sob lut 08, 2020 12:50 amKolego, Ty non stop regulamin przekraczasz, więc jak ? Staram się Ciebie omijać. Nie interesuje mnie jak inni piszą, jedni lepiej, drudzy gorzej. Cenię tych, co innych nie obrażają. Dla mnie akurat Twój sposób pisania jest uwłaczający, no ale taki mamy w kraju klimat. Kultura i szacunek dla drugiego jest Tobie obcy. Co mam ogarniać ? Ten poziom kultury? Nie, tego nie ogarniam i nie akceptuję, ale nie reaguję, bo to nie ja jestem tu zarządzającym forum. Kto nie umie okazać szacunku drugiemu, ten sam również nie może oczekiwać szacunku.