Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
longestday
- -#Wrathchild

Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa
Zatem, Legacy Of The Beast Tour 2021 - nadciąga!
Kolejne info o sprzedazy biletow z maidenitalia:
LOTB Tour 2020 seems to be a great success all over Europe! Record sales for festival dates are a fact. Especially in Scandinavia and Belgium. In Prague (Czech Republic) the very last tickets left for a stadium show, nearly 25 thousand tickets were sold for Polish stadium date in Warsaw. Circa 120 thousand tix were sold in Germany so far! Generally, we may recapitulate these results as the highest first-week general sales in the history of Iron Maiden.
https://www.ironmaidenitalia.com/post/i ... a-e-belgio
LOTB Tour 2020 seems to be a great success all over Europe! Record sales for festival dates are a fact. Especially in Scandinavia and Belgium. In Prague (Czech Republic) the very last tickets left for a stadium show, nearly 25 thousand tickets were sold for Polish stadium date in Warsaw. Circa 120 thousand tix were sold in Germany so far! Generally, we may recapitulate these results as the highest first-week general sales in the history of Iron Maiden.
https://www.ironmaidenitalia.com/post/i ... a-e-belgio
-
Deleted User 4783
dlatego po wypłacie kupuję Warszawę i Belfast 
Zupełnie nie wierzę w 25 tys. biletów sprzedanych na Warszawę przez pierwszy tydzień.
M.
M.
właśnie to samo miałem napisać, ale kto wie? Pytanie zasadnicze na ile wiarygodna jest ta włoska strona, czy to sprawdzone info czy zwykłe fake newsy mające podbijać klikalność strony.
Na pewno nie sprzedali 25k biletów. Max w jaki jestem w stanie uwierzyć patrząc na mapkę i liczbę billboardów oraz innych reklam w sieciach społecznościowych (podobno nawet na Tik Toku są spoty reklamowe XD ) to 10 000 sprzedanych wejściówek. Ta włoska strona podaje informacje wyssane z palca, zresztą robi to przy okazji każdej trasy 
Swoją drogą trochę jeżdżę po Śląsku i żadnej Ironowej reklamy jeszcze nie widziałem
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Na 2021 zespół ma zupełnie inne plany. Kontynuacji LOTB nie będzie.
Może chodziło o 2020? W końcu dla każdego powinno być jasne, że kolejny rok tej samej trasy to byłoby przegięcie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Pewnie skoncza LOTB, nowa plyta inw 2021 jej promocja
Wiecie może czy Spartan będzie organizował wyjazd do Austrii na koncert?
IRON MAIDEN
Przyszła świąteczna kartka wraz z FC magazynem.
Na kartce mnóstwo landmarków z przyszłorocznej trasy, w tym... Kolumna Zygmunta
Na kartce mnóstwo landmarków z przyszłorocznej trasy, w tym... Kolumna Zygmunta
Kupiłem Berlin, miałem właśnie brać Paryż i pokazuje, że wyprzedane.
Gdzie uderzacie wy?
Myśle nad Barceloną albo Lizboną
Gdzie uderzacie wy?
Myśle nad Barceloną albo Lizboną
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Lizbona super miasto i dosyć tani koncert.
Z oboma miastami natomiast będzie problem żeby trafić tanie loty w okresie wakacyjnym. Ja rozwiązałem to robiąc łańcuszek Wwa->Bolonia->Lizbona->Barcelona->Wwa
Robisz te trzy koncerty pod rząd?
też chce xD
Jak to jest z kupnem biletów na koncerty w Japonii? Da się ogarnąć przez neta np. paypal?
-
Deleted User 4783
Michał, ile Cię wyszedł Berlin? Ja trzymam się na razie planu Warszawa-Praga-Belfast+ coś w Niemczech. Miałem robić Bolonię, ale bilety drogie :/
Za Berlin zapłaciłem 440zlThe_Alchemist pisze: ↑ndz gru 15, 2019 11:16 am Michał, ile Cię wyszedł Berlin? Ja trzymam się na razie planu Warszawa-Praga-Belfast+ coś w Niemczech. Miałem robić Bolonię, ale bilety drogie :/