Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Piękna para <3
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale glonojad, ja pierdole 
Mamacita złapała fajnego dziadka w sidła.Dzosef pisze:Ale glonojad, ja pierdole
-
Deleted User 7842
Nie wiem dlaczego, ale ona wygląda trochę, jakby była córką Murraya.
Wrzuca relacje z miejsc, gdzie jest wykład Bruce'a - "wziął" ją na trasę 
https://ironmaiden.com/news/article/an- ... 2019-dates
Dodano m.in. datę na Warszawę, 05.03.2020
(W Global Expo), ale na razie po kliknięciu w link, przenosi do eventim.pl, a tam wydarzenia póki co brak :/
Dodano m.in. datę na Warszawę, 05.03.2020
Thx za info... Szkoda że w środku tygodnia.
Global Expo - współczuję Becurowi - co za ohydne miejsce! Jeszcze pewnie będą roztopy. Dziury, dziury dookoła, kałuże, ruiny, koszmar. Miałem tam prelekcję na konferencji przed 2 miesiącami i miałem nadzieję, że nigdy więcej tam nie wrócę...
M.
Global Expo - współczuję Becurowi - co za ohydne miejsce! Jeszcze pewnie będą roztopy. Dziury, dziury dookoła, kałuże, ruiny, koszmar. Miałem tam prelekcję na konferencji przed 2 miesiącami i miałem nadzieję, że nigdy więcej tam nie wrócę...
M.
Ja obok na Jagiellońskiej jeździłem na szkolenia, w środku budynek spoko, ale okolica rzeczywiście mało ciekawabeaviso pisze: ↑wt gru 10, 2019 7:08 pm Thx za info... Szkoda że w środku tygodnia.
M.
No świetnie... Hajs wydany na bilety na Maiden, a teraz Bronek... Chyba na serio muszę nerkę przehandlować. Albo dwie... 
Musiałem sprawdzić, gdzie to jest, bo pierwszy raz słyszę tą nazwę. Na ile osób są zwykle te wykłady Bruce'a. Nie mogli tego zrobić w jakimś teatrze czy sali typu Palladium?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Saimon1995
- -#Moderator

Też z chęcią pojadę. Wiecie mniej więcej ile wejściówka może kosztować?
Nawet nie wiedziałem, że tam jakieś centrum konferencyjne powstało. Wykład akurat dzień po moich urodzinach, więc już wiem co sprawię sobie na prezent :-)
Bieda na tyle, że obiekt ogromny, dawna hala fabryczna, a w środku przestrzeń wydzielona ściankami działowymi. Ile osób przyjdzie? 400-500? Tam to jest nic. Obiekt jest na spędy po wiele tysięcy odwiedzających. A w sali będą zwykłe krzesełka ustawione w rzędy na jednym poziomie. Żadnego przewyższenia, żadnego "amfiteatru". Już pal licho okolicę, ale naprawdę nie rozumiem wyboru "modnego" obiektu. Jak nie EXPO XXI, to Global EXPO... Czy ja jestem zrzędliwy?
No, może coś tam mniejszego jest na piętrze, jakaś sala, tego nie wiem.
Ceny podejrzewam 150-300 zł, jeśli będą kategorie miejsc bliżej/dalej. A jak uśrednione to pewnie po dwieście od łba. Strzelam. W Niemczech od 270 zł. Ceni się chłop, ale utrzymanka kosztuje
Odessa - hala filharmonii.
Warszawa - Global Expo...
M.
Ceny podejrzewam 150-300 zł, jeśli będą kategorie miejsc bliżej/dalej. A jak uśrednione to pewnie po dwieście od łba. Strzelam. W Niemczech od 270 zł. Ceni się chłop, ale utrzymanka kosztuje
Odessa - hala filharmonii.
Warszawa - Global Expo...
M.
Utrzymanka i... ex też 
To rzeczywiście dziwne. Takie Palladium czy Roma (skoro w Warszawie) wydawało by się zdecydowanie lepsze. Chociaż wtedy lepiej widać liczbę niewykupionych miejsc, a tak zawsze można postawić mniej krzeseł i dorzucić dodatkową ściankę działową.
To rzeczywiście dziwne. Takie Palladium czy Roma (skoro w Warszawie) wydawało by się zdecydowanie lepsze. Chociaż wtedy lepiej widać liczbę niewykupionych miejsc, a tak zawsze można postawić mniej krzeseł i dorzucić dodatkową ściankę działową.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Bede na 100%.
I zapytam o ich lenistwo w sprawie Alexandra. Najwyżej ochrona mnie wyniesie.
I zapytam o ich lenistwo w sprawie Alexandra. Najwyżej ochrona mnie wyniesie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No pewnie się przejdę
-
Deleted User 2259
Mozna sobie fotke z Brucem zrobic, albo jakis autograf dostac, czy raczej slabo?