No i Becur zadurzył się w tym czasie w nadsekwańskim glonojadzie
M.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No i Becur zadurzył się w tym czasie w nadsekwańskim glonojadzie
" Harris hopes British Lion’s third album won’t take quite as long to happen – “Seven years is a little ridiculous, you know?” – but Iron Maiden remains his priority. The third and final leg of its Legacy of the Beast Tour starts May 1 and plays Oceania, Asia and Europe before wrapping up July 25 in Barcelona. Harris predicts that some sort of live release will follow, and since it’s been a few years since Maiden’s last album, 2015’s The Book of Souls, a follow-up may be on the horizon as well.
“Bruce (Dickinson) the other day was saying, ‘Do you fancy doing some more albums?’” Harris says. “I’m up for it if everyone else is. I don’t know quite when we’ll dive in and do it, but it’s in everybody’s minds now.”"

Jeśli mają pomysły na tyle, żeby na tej płycie było parę numerów o klasie Eternity, to niech wydają.blackmailer pisze: ↑śr gru 11, 2019 9:13 pm Panowie... a teraz pytanieCzy ta płyta jest aż tak potrzebna? Po co? Żeby znów narzekać na słabą produkcję, niewykorzystanie potencjału 3 gitar, nudne i rozciągnięte kompozycje? Aż tak chcecie się denerwować?
![]()

Eternity to był numer Dickinsona, nie wierzę, żeby reszta miała jeszcze coś ciekawego do powiedzenia w kwestii nowej muzykiDzosef pisze: ↑śr gru 11, 2019 10:12 pmJeśli mają pomysły na tyle, żeby na tej płycie było parę numerów o klasie Eternity, to niech wydają.blackmailer pisze: ↑śr gru 11, 2019 9:13 pm Panowie... a teraz pytanieCzy ta płyta jest aż tak potrzebna? Po co? Żeby znów narzekać na słabą produkcję, niewykorzystanie potencjału 3 gitar, nudne i rozciągnięte kompozycje? Aż tak chcecie się denerwować?
![]()

Zatem czekam...

Jest bardzo dobry TRATB (wiem, że się wiele osób nie zgadza, ale druga część numeru to miód). Jest fajny TGU, jest dobry riff w River, są dobre tytułowy i świetny Empire. Mnie ostatnie płyty Maiden zadowalają i dobrze, że nie próbują nagrać drugiego TNOTB.blackmailer pisze: ↑śr gru 11, 2019 10:22 pmEternity to był numer Dickinsona, nie wierzę, żeby reszta miała jeszcze coś ciekawego do powiedzenia w kwestii nowej muzykiDzosef pisze: ↑śr gru 11, 2019 10:12 pmJeśli mają pomysły na tyle, żeby na tej płycie było parę numerów o klasie Eternity, to niech wydają.blackmailer pisze: ↑śr gru 11, 2019 9:13 pm Panowie... a teraz pytanieCzy ta płyta jest aż tak potrzebna? Po co? Żeby znów narzekać na słabą produkcję, niewykorzystanie potencjału 3 gitar, nudne i rozciągnięte kompozycje? Aż tak chcecie się denerwować?
![]()
![]()

Świetny Empire? Chyba ten od QueensrycheDzosef pisze: ↑śr gru 11, 2019 10:29 pmJest bardzo dobry TRATB (wiem, że się wiele osób nie zgadza, ale druga część numeru to miód). Jest fajny TGU, jest dobry riff w River, są dobre tytułowy i świetny Empire. Mnie ostatnie płyty Maiden zadowalają i dobrze, że nie próbują nagrać drugiego TNOTB.blackmailer pisze: ↑śr gru 11, 2019 10:22 pmEternity to był numer Dickinsona, nie wierzę, żeby reszta miała jeszcze coś ciekawego do powiedzenia w kwestii nowej muzyki![]()
Ale trzecią gitarę to mogliby już sobie darować i zmienić producenta.

Ja się cieszę, że są dwie płyty.pz pisze: ↑śr gru 11, 2019 10:43 pm Eternity i Book of Souls zdecydowanie najlepsze. Great Unknown i Empire lubię, ale te drugi powinien być wydany jako bonus lub b-side. Płyta powinna być zdecydowanie krótsza. Z utworów na jeden CD złożyłoby się dobry/bardzo dobry album, który by się całkiem przyjemnie słuchało. Trzymałby poziom (z dwoma perełkami) i by nie miał dłużyzn.

Wyraziłem jedynie swoje zdanie, ale twoje zamiłowanie do fekaliów mnie nie przestaje zadziwiać