Najwyzej jest to, że zadecydują osoby które na koncerty chodzą raz do roku, a ucierpią na tym regularni bywalcy...
29/04/2020 - Whitesnake - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 29/04/2020 - Whitesnake - Warszawa
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
No niestety, ale tak jest. Kolejny sufit został przebity i zapewne to nie koniec. A frekwencja będzie całkiem dobra. Jest drogo, to część ludzi pójdzie, bo "ekskluziv". Pod koniec zrobią ewentualną promkę -50% i klub się zapełni. LN głupie nie jest i wiedzą jak zarabiać na koncertach...
www.MetalSide.pl
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Lezka mi sie w oku zakrecila na wspomnienie czasow gdy 260 zl za jakikolwiek koncert to byly olbrzymie pieniadze - dzis coraz bardziej taka cena wywoluje u mnie usmiech na zasadzie "nie jest zle, moglo byc drozej". Choc teoretyczny stodolowy Dylan w 2020 pewnie chodzilby po 500-600 zl i dla mnie ten gig z 2008 byl z gatunku "zobaczyc za wszelka cene", to uwazam ze porownanie Whitesnake do BD jest bez sensu. Bardzo ciezko jest mi sobie wyobrazic dobra sprzedaz Coverdale'a i spolki, ale jak bedzie zobaczymy.boo_radley pisze: ↑śr gru 18, 2019 5:35 pmW 2008 roku Bob Dylan w Stodole - 260 zł. Zgadnij ile by kosztowały teraz....
Opcją dla osób ze środkowo- i północno-wschodniej Polski może być też Kowno. Nie mogłem znaleźć informacji o cenach (presale LN startuje 20.12, więc za dwa dni najpóźniej będzie wiadomo), ale na pewno grają tam z Europe. Z Warszawy to tylko 430km, grają w piątek 1.05, więc i pozwiedzać można na spokojnie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
https://www.bilietai.lt/eng/tickets/kon ... pe-304575/
Kod na presale (który już trwa) : Fleshandblood
Proszę
Od 49€ (płyta) do 69€ (trybuny).
Jak ktoś jest zainteresowany innymi datami, to na stronie Whitesnake w zakładce Tour, są odnośniki do stron zakupu. Kod chyba wszędzie ten sam.
Kod na presale (który już trwa) : Fleshandblood
Proszę
Od 49€ (płyta) do 69€ (trybuny).
Jak ktoś jest zainteresowany innymi datami, to na stronie Whitesnake w zakładce Tour, są odnośniki do stron zakupu. Kod chyba wszędzie ten sam.
50euro... to prawie 2 razy taniej niż u nas. Ja pier.... Tak, wiem trzeba przejechać 900km w dwie strony, czyli ok 1,5 baku. W 400 za paliwo da się wyrobić. To na dwie osoby już cena ta sama. Temat do poważnego przemyślenia.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
To jest bardzo dobry pomysł na majówkę, zwłaszcza w chłodniejszych klimatach. Pojechałbym, gdyby nie konflikt z Magnum (1 V w Pradze). Magnum cenię wyżej od Whitesnake, są w lepszej formie. Ale co kto lubi.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
a ja dalej jestem pod wrażeniem cen biletów:) nie przypominam sobie by aż tak dotknął mnie którykolwiek koncert u nas w kraju.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Co prawda rzadko bywam w Stodole, ale odbywają się tam w ogóle droższe koncerty? Ja odpuszczam, chyba że faktycznie trafią się jakieś promocje...
Widzę cenę tego gigu i cieszę się, że nie chodzę na te "duże" nazwy i nawet mnie na takie koncerty nie ciągnie.
-
Deleted User 357
Ja się wybieram ostatecznie, bilet kupiony - Whitesnake widziałem tylko raz 14 lat temu
Rzecz jasna mam na myśli koncert w Brnie
Rzecz jasna mam na myśli koncert w Brnie
Do Brna też masz kawałek, ale pewnie ceny korzystniejsze 
Ja za to myślę nad Kownem. Płyta za 50euro, w zestawie z Europe, a tylko 400km. No i na Litwie nie byłem, to bym pozwiedzał.
Ja za to myślę nad Kownem. Płyta za 50euro, w zestawie z Europe, a tylko 400km. No i na Litwie nie byłem, to bym pozwiedzał.
-
Deleted User 357
Właśnie nie aż taki, 2,5 h autem
Bilet ok. 155 zł wyszedł a i też z Europe
No to spoko. Ja do Kowna mam trochę dalej i droga gorsza, ale za te "200 z groszami" są dwie kapele.
Kupiłem bilety na Brno (dzięki Krusejder!!!). Z Krakowa mam ten sam dystans co do Stolicy.
+/- 150 PLN z Europe w pakiecie. Niech się LN wypałuje z tymi cenami
+/- 150 PLN z Europe w pakiecie. Niech się LN wypałuje z tymi cenami
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dzisiaj 70 lat skończył Bernie Marsden, współautor "Here I Go Again", w mojej opinii najlepszej piosenki Whitesnake. Coverdale wejdzie w ten wiek za kilka miesięcy, 22 września. Ciekawe, kiedy zagra tę odwołaną trasę w Europie...