Uwaga tłumaczę: był to najpewniej zart.
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 05/07/2020 - Warszawa, PGE Narodowy
Swoją drogą na meczu na narodowym byłem tylko raz i akustyka to dramat.
Nie slyszalem w ogole spikera - nie rozumiałem.
Ale na AC/DC na płycie wspominam bdb, dzwiekowo bylo super
Nie slyszalem w ogole spikera - nie rozumiałem.
Ale na AC/DC na płycie wspominam bdb, dzwiekowo bylo super
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Dziękuję, Dzosef
prodiża kabel wskazał mi drogę
Dopiero teraz włączyli te miejsca w sektorze D15 i D16.. Najpierw sprzedawali dalsze.
Co za skur*ysyństwo.
Co za skur*ysyństwo.
Mówiłem o tym w kilku postach jakie wały robili z ludzi przy okazji sprzedaży biletów na krakowskie koncerty. Masakra po prostu jakie podejście ma EvilNation. MA-SA-KRA.
-
Deleted User 2259
Fani i tak kupia, to co sie beda wysilac.
Robią tak, żeby równomiernie zapełnić obiekt.
Gdy w GDN na stadionie grali GnR, to kupiłem bilety na krótko przed koncertem, na trybunie wcześniej w ogóle niedostępnej, ale położonej chyba najlepiej jak się da, bo na balkonie wraz ze strefą VIP. A cena taka sama jak za dużo dalsze miejsca. Wystarczyło poczekać.
M.
Gdy w GDN na stadionie grali GnR, to kupiłem bilety na krótko przed koncertem, na trybunie wcześniej w ogóle niedostępnej, ale położonej chyba najlepiej jak się da, bo na balkonie wraz ze strefą VIP. A cena taka sama jak za dużo dalsze miejsca. Wystarczyło poczekać.
M.
-
Deleted User 4783
beaviso, nie mniej jednak uważam, że to czyste skur...ństwo. Jest koncert wiadomo gdzie i kiedy, więc Evil Nation powinno walnąć do sprzedaży wszystkie możliwe bilety i po sprawie. Nigdzie za granicą tak nie ruchają fanów jak u nas 
Dokładnie. Kupujesz bilety na jakieś dziadowskie miejsca daleko, pod dachem, bo myślisz, że innych nie ma, a potem nagle pojawiają się w sprzedaży najlepsze miejscówki. Chamstwo i oszukiwanie klientów.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ależ ja też tak samo myślę. Tylko wyjaśniłem przyczyny, którymi się kierują, nie oceniając ich.
M.
M.
Przed chwilą na Canal+ w przerwie meczu West Ham-Arsenal leciała reklama koncertu.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
West Ham - przypadek? Nie sądzę...
- Metalophil
- -#Moonchild

Reklamy są też na "podsufitkach" w warsiafskim metrze.
Jak WHU będzie grał dalej tak jak czyni to ostatnio, to Harrisowi odechce się występów...
M.
M.
Fabiański doznał kontuzji i gra się posypała. Wróci to znowu będą grali lepiej, a wtedy Steve powinien docenić, że Polska dała WHU takiego dobrego bramkarza i zagrać dla nas jakiś bonusowy numer
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Czyli wałek z tą mapką z biletami? Przez chwilę się przestraszyłem, że tak szybko te bilety lecą. Ja niestety muszę się wstrzymać jeszcze z kupnem i tak podejrzewałem że w marcu/kwietniu na płytę jeszcze spokojnie kupię?
-
Deleted User 4876
Płytę to kupisz nawet 5.07 - nie wierzę w sold-out stojących... chociaż miło byłoby się mylić 
Cześć Wszystkim,
Jak sądzicie, z najtańszych trybun będzie cokolwiek widać i słychać czy jest to zupełna tragedia?
----
I zastanawia mnie jeszcze dodatkowa opłata 15zł na ticketmasterze... gdzieś przeczytałem że to opłata za personalizację (co za złodzieje! czy brak informacji o tej opłacie (ani w reklamowanych cenach, ani w regulaminie) nie podchodzi pod sprawę dla UOK?), nie do uniknięcia?
EDIT:
Dodzwoniłem się w końcu do TM i zapytałem o tę opłatę. Usłyszałem, że "to taka normalna opłata do zamówienia" i Pani z infolinii nie potrafiła mi nic więcej na jej temat powiedzieć. Może po prostu zgłoszę to na policję jako próba oszustwa?
Jak sądzicie, z najtańszych trybun będzie cokolwiek widać i słychać czy jest to zupełna tragedia?
----
I zastanawia mnie jeszcze dodatkowa opłata 15zł na ticketmasterze... gdzieś przeczytałem że to opłata za personalizację (co za złodzieje! czy brak informacji o tej opłacie (ani w reklamowanych cenach, ani w regulaminie) nie podchodzi pod sprawę dla UOK?), nie do uniknięcia?
EDIT:
Dodzwoniłem się w końcu do TM i zapytałem o tę opłatę. Usłyszałem, że "to taka normalna opłata do zamówienia" i Pani z infolinii nie potrafiła mi nic więcej na jej temat powiedzieć. Może po prostu zgłoszę to na policję jako próba oszustwa?
Czyżby to było jeszcze dodatkowe 15zł do dodatkowej opłaty 15zł na ticketmasterze? "Yo, dawg"...
W Koszalinie również, a w Szczecinie widziałem nawet trzy billboardy.