Szymon pisze:Wicker ten wyjazd do Paryza organizowany przez FC z GB jest tylko dla czlonkow FC?? Znasz mnie przeciez, stanie n metrow od sceny bez mozliwosci przedarcia sie na przod mnie nie zadawala :-)
No ba, mnie również.
Wygląda na to, że wszystkie przywileje dostępne będą jedynie dla tych podróżujących autokarem/ami FC z Wielkiej Brytanii... W sumie nie będzie to za dużo osób więc wystarczyłoby jedynie postać trochę w kolejce i miejsce w sektorze gwarantowane.
Co do Szwecji to zwroty zostaną wypuszczone do obiegu bodajże 2 listopada, a jeśli wszystko dobrze się ułoży to być może przybędzie do 8.000 dodatkowych biletów. Jednak to i tak za mało - Maideni mają w Szwecji status "bogów" i mogliby spokojnie wypełnić jeszcze choćby stadion w Sztokholmie gdzie grali do tej pory (ok. 32.000 miejsc). Jednak ponoć drugi koncert nie wchodzi w rachubę...
Plotki mówią, że obecnie trwają negocjacje w sprawie dużego stadionowego koncertu we Włoszech.
Bruce powiedział w jednym z wywiadów, że w planach są koncerty w Europie od końca maja do początku lipca (Goteborg będzie ostatnim).