Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
Dzięki za odpowiedź. Z tego co widzę to marna szansa na zdobycie płyt... tylko death on the road jest do złapania
- blackcocker
- -#Moderator

Trzeba obserwować jakieś grupki na fb itp. Ja odpuściłem, bo nie mam parcia (też mi brakuje tych płytek), ale da się czasem za nieduże pieniądze wyciągnąć te płyty.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
W Edku jest wydanie a Real live dead one
Szukaj na grupach, mi się to trafiło za 30zl
Szukaj na grupach, mi się to trafiło za 30zl
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
aaa... to nie wiemblackmailer pisze: ↑czw mar 05, 2020 9:45 pmTak... skupiłem się tylko na pytaniu o Edkagumbyy pisze: ↑czw mar 05, 2020 9:42 pmI "Death on the Road"blackmailer pisze: ↑czw mar 05, 2020 9:25 pm Chyba 3 koncertówek: A Real Live One, A Real Dead One, Donington![]()
![]()
www.MetalSide.pl
Do Eddiego brakuje ci podwójnej A Real Live Dead One i Live at Donnington. Co ciekawe, te nadruki są źle naniesione. Żeby ułożyć całego Eddiego trzeba albo stawiać płyty w innej kolejności niż chronologiczna albo nimi obracać, tzn raz postawić tyłem raz przodem, itp.
Ha, kiedyś o to pytałem. Chyba 7th Son muszę stawiać odwrotnie, żeby pasował. Reszta jest ok (nie mam tylko A Real...)sajki pisze: ↑pt mar 06, 2020 8:32 am Do Eddiego brakuje ci podwójnej A Real Live Dead One i Live at Donnington. Co ciekawe, te nadruki są źle naniesione. Żeby ułożyć całego Eddiego trzeba albo stawiać płyty w innej kolejności niż chronologiczna albo nimi obracać, tzn raz postawić tyłem raz przodem, itp.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Do pełnej dyskografii to jeszcze Maiden Japan z koncertówek. Best of the Beast też by fajnie było mieć chociażby dla samego Virusa, chociaż widzę, że "składanek" nie zbierasz 
No właśnie, zależy co dla kogo znaczy "dyskografia". Dla mnie to raczej same płyty studyjne. Tych nowych koncertówek, których nasrali tyle, nie mam, bo uważam, że są słabe.
Wszystkie z ostatnich lat, choćby TBOS Live Chapter czy En Vivo. Uprzedzam Twoje następne pytanie- słabe ze względu na śpiew Dickinsona i gówniane brzmienie.
https://www.walmart.com/ip/Iron-Maiden- ... /384572534
https://www.amazon.com/Rock-Rio-Iron-Ma ... 085RT8D82/
reedycje koncertówek się szykują. Data tego boxa LAD na 31.12.2020 ustawiona, a RiR 24.04.
reedycje koncertówek się szykują. Data tego boxa LAD na 31.12.2020 ustawiona, a RiR 24.04.
Jezu, kolejne digisraki. O Hammersmith zapomnieli?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Oficjalnego info jeszcze nie ma, ale nie spodziewałbym się wydania Hammersmith.
W sumie to dlaczego tak zlewają ten koncert?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To wie pewnie tylko sam Rod, a szkoda, bo to według mnie zdecydowanie lepszy materiał od LAD, Maiden England nie wspominając o późniejszych koncertach.
Jeśli chodzi o video to nie mają w dobrej jakości całego nagranego, ale CD mogli by wydać osobno
Jeśli chodzi o video to nie mają w dobrej jakości całego nagranego, ale CD mogli by wydać osobno
LAD to chyba wyłącznie w Walmarcie na terenie USA.MaidenFan pisze: ↑śr mar 25, 2020 7:03 pm https://www.walmart.com/ip/Iron-Maiden- ... /384572534
Tak było wcześniej ze Speed Of Light i Live Chapter (obydwa boxy).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Tego LADa warto by sciagnac jak cos
O to to
szkoda ,że filipa nie ma ,on by na pewno ściągnął.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 2259
Też bym się pisał na Lad, i do zakupienia mam zaległy SiT z figurką jeszcze.
A ten box 666 z figurka macie?