Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Pełna zgoda,wirtuoz gitary ,wciągnąłem się w jego dyskografię i tę płytę lubię najbardziej ,mogę polecić też" Deuce" ,"Calling Card" i super koncertówkę "Stage Struck" .
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Warto też sięgnąć bo jego blues-rockowy zespół Taste. Świetna sprawa w duchu Cream.
I warto dodać ,że Taste to też było trio i otwierali pożegnalne koncerty Cream, długo nie pograli ale dwie dobre płyty zdążyli wydać.
Black Sabbath - Tyr
Judas Priest - Painkiller
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Iron Maiden - The X Factor
Jeden z moich ulubionych Maidenów.
Jeden z moich ulubionych Maidenów.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ten utwór był najlepszy z kawałków, które znam z Ordinary Man.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- AncientMariner
- -#Clansman

- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Słuchałem te płytę drugi raz i na tym kawałku przy zwrotce Post Malone'a wyłączyłem. Sorry, ale to jest dobre dla fanów Justina Biebiera. Nie wiem co odbiło Ozzy'emu. To tak jakby na końcu "No More Tears" był kawałek z Dr. Albanem. Tragedia krótko mówiąc.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Zamówiłem Ordinary Man w wersji winylowej. Tam na szczescie nie ma dwóch ostatnich utworów z tym całym Post Malone. W takiej formie mozna jeszcze tego posłuchac
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Jeszcze nowego Ozzyego nie odpalałem, ale fakt, ten w post mielone odpycha 
-
paulek
- -#Lord of the flies

Dead Can Dance - In Concert, a dalej solowe rzadsze Lisy Gerrard - trza półki odkurzyć i posłuchać sztuki....