Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Przed No prayer Steve mówił, że część fanów mogła czuć się rozczarowana złagodzeniem brzmienia, dlatego wrócili do surowszej formy.
-
Deleted User 4783
Dlatego tak lubię ten album, pomimo tego całego hejtu, że najsłabsza z Bratem. Płyta świetnie się starzeje
Nie przełożona, a "odroczona".
Inna sprawa, że pewnie na świętego nigdy.
M.
Inna sprawa, że pewnie na świętego nigdy.
M.
-
Deleted User 5490
Dziwiłbym się, gdyby będący w grupie ryzyka rakowiec Dickinson ryzykował teraz włóczenie się po świecie.
Ale reszta ekipy zapewne nie podziela jego prywatnego podejścia.
No nie jestem taka pewna reszty... Żona Adriana ostatnio wrzuciła na insta zdjęcie z samolotu w "masce ochronnej" a potem foty z jakiejś wyspy....beaviso pisze: ↑pt mar 20, 2020 9:53 amJuż się włóczył. On jest raczej hardym, zarozumiałym Brytolem. Zdobywcą Sarajeva. Takim, co gdy dookoła spadają bomby, to jego najbardziej denerwuje, że uszczerbiła mu się filiżanka do popołudniowej herbatki, albo że podział gdzieś szpicrutę.
Ale reszta ekipy zapewne nie podziela jego prywatnego podejścia.
-
Deleted User 5490
A ja nie sądzę, żeby Dickinson ani trochę nie zmienił podejścia do życia. Choroba weryfikuje pewne postawy życiowe. 30 lat temu patrzył na życie i na świat zupełnie z innej perspektywy. Byłby zarozumiałym idiotą wierzącym w nieśmiertelność ciała, gdyby ryzykował.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bruce karnie poddaje się kwarantannie w Paryżu, która zakłada bodajże max. jedno wyjście z domu na dzień tylko w uzasadnionym przypadku.Pierre Dolinski pisze: ↑pt mar 20, 2020 2:30 pm A ja nie sądzę, żeby Dickinson ani trochę nie zmienił podejścia do życia. Choroba weryfikuje pewne postawy życiowe. 30 lat temu patrzył na życie i na świat zupełnie z innej perspektywy. Byłby zarozumiałym idiotą wierzącym w nieśmiertelność ciała, gdyby ryzykował.
-
Deleted User 5490
To super. Tak myślałem, że to rozsądny facet. Szkoda by go było, gdyby rzucił życie na falę młodzieńczej fantazji, która czasem pojawia się przed emeryturą. Nie na darmo mówią - jak łeb siwieje, to dupa szaleje. Dobrze, że Bruce nie wpisuje się w ten wizerunek lekkoducha.WICKER MAN pisze: ↑pt mar 20, 2020 4:01 pmBruce karnie poddaje się kwarantannie w Paryżu, która zakłada bodajże max. jedno wyjście z domu na dzień tylko w uzasadnionym przypadku.Pierre Dolinski pisze: ↑pt mar 20, 2020 2:30 pm A ja nie sądzę, żeby Dickinson ani trochę nie zmienił podejścia do życia. Choroba weryfikuje pewne postawy życiowe. 30 lat temu patrzył na życie i na świat zupełnie z innej perspektywy. Byłby zarozumiałym idiotą wierzącym w nieśmiertelność ciała, gdyby ryzykował.![]()
Spokojnie, nikt nie wie czy za miesiac dwa bedziemy w ciezkiej dupie czy wydostawac się z tego cholernego wirusa i myslec o normalnosci
Adrian z rodziną zwiał przed zarazą na koniec świata, względnie do raju 
O, tutaj:
https://goo.gl/maps/tGve6nYGHDkvkbH89
Wiedząc jak daleko od tamtego miejsca jest najbliższa klinika kardio- i neurochirurgii, mimo wszystko nie wypocząłbym tam bez solidnych dawek melisy
M.
O, tutaj:
Wiedząc jak daleko od tamtego miejsca jest najbliższa klinika kardio- i neurochirurgii, mimo wszystko nie wypocząłbym tam bez solidnych dawek melisy
M.
beaviso pisze: ↑sob kwie 04, 2020 3:36 pm Adrian z rodziną zwiał przed zarazą na koniec świata, względnie do raju
O, tutaj:
M.
Kto bogatemu zabroni
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Też bym coś takiego chętnie zrobił 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
https://metalwani.com/2020/04/report-ju ... -2021.html
Nie widzę daty, więc nie mogę ocenić czy to żart na 1 kwietnia czy nie, ale komentarze są z dzisiaj. Znowu temat trasy Maiden + Priest.
Nie widzę daty, więc nie mogę ocenić czy to żart na 1 kwietnia czy nie, ale komentarze są z dzisiaj. Znowu temat trasy Maiden + Priest.
Ciekawe. AV zablokował mi skrypty z tego linku.
A co do samego pomysłu, wydaje się mało prawdopodobny. Maiden mają LOTB, z którym nie wiadomo co dalej + nowy album w zanadrzu. Branie Priest na special guest... mocno bym się zdziwił patrząc na politykę Maiden pod tym względem.
A co do samego pomysłu, wydaje się mało prawdopodobny. Maiden mają LOTB, z którym nie wiadomo co dalej + nowy album w zanadrzu. Branie Priest na special guest... mocno bym się zdziwił patrząc na politykę Maiden pod tym względem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Temat i "newsy" tego typu wracają jak bumerang, a kończy się zawsze tak samo
Gdyby mieli po 10 lat mniej, to taka trasa może by się odbyła.
Gdyby mieli po 10 lat mniej, to taka trasa może by się odbyła.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jednak to na 1 kwietnia było dodane