05/12/2022 - Within Temptation + Evanescence - Gliwice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 7586
05/12/2022 - Within Temptation + Evanescence - Gliwice
Within Temptation i Evanescence ruszają w trasę - Mystic Coalition zaprasza na polski koncert w ramach Worlds Collide Tour 2020.
Gwiazda zeszłorocznej edycji Mystic Festival - Within Temptation, świętowała w ubiegłym roku premierę swojego siódmego albumu „Resist”. Materiał potwierdził gwiazdorską pozycję holenderskiej grupy, a występ w Krakowie znakomitą formę koncertową.
U boku Within Temptation zaprezentuje się amerykańska grupa Evanescence, obchodząca w tym roku 25-lecie działalności. Zgodnie z informacjami, które co jakiś czas pojawiają się w branżowej prasie, zespół rozpoczął prace nad nowym wydawnictwem. Szczegóły albumu nie zostały jeszcze ujawnione.
Within Temptation oraz Evanescence wystąpią razem już 20 września 2020 roku w Arenie Gliwice.
Informacje o cenach biletów zostaną opublikowane już 9 kwietnia (10:00) wraz ze startem ekskluzywnej przedsprzedaży biletów w ramach specjalnej oferty dla użytkowników Allegro Smart (oferta ważna jedynie 24 godziny!).
Regularna sprzedaż biletów wystartuje dzień później, 10 kwietnia, za pośrednictwem sklepu Knock Out Productions oraz eBilet.pl.
Organizatorem koncertu jest Mystic Coalition, sojusz firm o bogatym doświadczeniu na rynku koncertowym, festiwalowym i wydawniczym, w skład którego wchodzą Knock Out Productions, Mystic Production i B90.
WITHIN TEMPTATION (Holandia)
EVANESCENCE (USA)
Kiedy: 20 września (niedziela) 2020
Gdzie: Gliwice @ Arena Gliwice, ul. Akademicka 50
Bilety: Więcej informacji już 9 kwietnia!
Organizator: Mystic Coalition
Bilety będą dostępne na:
https://sklep.knockoutprod.net (bilety kolekcjonerskie na płytę)
https://ebilet.pl (bilety na sektory oraz na płytę)
Gwiazda zeszłorocznej edycji Mystic Festival - Within Temptation, świętowała w ubiegłym roku premierę swojego siódmego albumu „Resist”. Materiał potwierdził gwiazdorską pozycję holenderskiej grupy, a występ w Krakowie znakomitą formę koncertową.
U boku Within Temptation zaprezentuje się amerykańska grupa Evanescence, obchodząca w tym roku 25-lecie działalności. Zgodnie z informacjami, które co jakiś czas pojawiają się w branżowej prasie, zespół rozpoczął prace nad nowym wydawnictwem. Szczegóły albumu nie zostały jeszcze ujawnione.
Within Temptation oraz Evanescence wystąpią razem już 20 września 2020 roku w Arenie Gliwice.
Informacje o cenach biletów zostaną opublikowane już 9 kwietnia (10:00) wraz ze startem ekskluzywnej przedsprzedaży biletów w ramach specjalnej oferty dla użytkowników Allegro Smart (oferta ważna jedynie 24 godziny!).
Regularna sprzedaż biletów wystartuje dzień później, 10 kwietnia, za pośrednictwem sklepu Knock Out Productions oraz eBilet.pl.
Organizatorem koncertu jest Mystic Coalition, sojusz firm o bogatym doświadczeniu na rynku koncertowym, festiwalowym i wydawniczym, w skład którego wchodzą Knock Out Productions, Mystic Production i B90.
WITHIN TEMPTATION (Holandia)
EVANESCENCE (USA)
Kiedy: 20 września (niedziela) 2020
Gdzie: Gliwice @ Arena Gliwice, ul. Akademicka 50
Bilety: Więcej informacji już 9 kwietnia!
Organizator: Mystic Coalition
Bilety będą dostępne na:
https://sklep.knockoutprod.net (bilety kolekcjonerskie na płytę)
https://ebilet.pl (bilety na sektory oraz na płytę)
Ostatnio zmieniony śr kwie 14, 2021 11:13 am przez Deleted User 7586, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: 20/09/2020 - Within Tempatation + Evanescence - Gliwice
Wygląda jak szybka reakcja na prawdopodobnie odwołaną trasę Maiden 
-
Deleted User 4876
Przełożyli mi 5 koncertów kwietniowych...o dwa już wystąpiłem o zwrot bo mi się nie chce bujać we wrześniu po Europie, a Oni do mojego miasta
Knockout jeśli macie tu swojego ludzia na forum to WIELKIE DZIĘKI

;(
W innym wypadku bym się cieszył
W innym wypadku bym się cieszył
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 357
Bardzo optymistyczne założenie że ta trasa się odbędzie
-
paulek
- -#Lord of the flies

Grześ Ty chłopie w podziękowaniu na kolanach na Anaberg i jeszcze po prośbie coby trasa sie odbyła.
Ale fajnie w laćkach będzie można pójść....
Ale fajnie w laćkach będzie można pójść....
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Moja pierwsza myśl, gdy się dowiedziałem: "o, się Thorgi ucieszy"thorgal_30 pisze: ↑wt kwie 07, 2020 10:18 am Przełożyli mi 5 koncertów kwietniowych...o dwa już wystąpiłem o zwrot bo mi się nie chce bujać we wrześniu po Europie, a Oni do mojego miastaKnockout jeśli macie tu swojego ludzia na forum to WIELKIE DZIĘKI
![]()
![]()
![]()
-
Deleted User 4876
No ja 18 września mam koncert w Lipsku jeszcze ( tam Meet and Greet - nie, nie kupione)...potem prosto do domku i znowu Sharon <3
@paulek Anaberg
15 sekund musiałem pomyśleć o co kaman 
@paulek Anaberg
Jeśli tylko się odbędzie to obowiązkowo 
Night Mistress Fan Club Łódź
Tylko pytanie czy się odbędzie. To duża sala, więc moim zdaniem mało prawodpodobne.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
4 tysie Fanów WT w PL się odliczy +2,5 k fanów Eva +1 k randomów i wyjdą na swoje. Ceny w Europie kształtowały się od 50 Eur w Belgii do 84 eur w Niemcach ( tam golden)... więc zalezy jakie KnockOut ceny rzuci... ale te 200-220 zeta za 2 bandy to niewygórowane...natomiast dla randoma 360 to już by było stanowczo za dużo.
Mało prawdopodobne, bo nie będzie zgody na imprezy na kilka tysięcy luda w hali moim zdaniem. Też uważam, że koncert by się sprzedał.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- blackcocker
- -#Moderator

Skarpety w ruch XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 4876
Re: 20/09/2020 - Within Temptation + Evanescence - Gliwice
Płyta 199, Golden 279, trybuny róznie......a tymczasem Ticketmaster Belgium mi odpisał, że nie odda kasy za przełożony gig w Brukseli.. bo tylko operacja lub planowany ślub udokumentowany jest podstawą do zwrotu... i huj ich obchodzi ze tego dnia miałem jechać do WIednia, bo dzień pożniej mam tam RATM. Curwy.
Ciekawe czy mają to w regulaminie. Może trzeba by to zweryfikować i ewentualnie nagłośnić.
-
Deleted User 4876
Nie mają, ale ponoć Minister Pracy Belgi 20 marca wygłosiła oświadczenie, że tylko dobrze udokumentowany powód jak planowana operacja czy małżeństwo może być podstawą do zwrotu, co ma na celu uchronić firmy przed bankructwem. Ja jebie. Tam akurat organizatorem jest Live Nation Belgium - już widzę jak bankrutują z powodu zwrotów.. Ehhh pewnie się rok będę przepychał o 50 euro..Napisze do tej Pani Minister hehehe
-
paulek
- -#Lord of the flies

No nic Grześ, musisz dać na zapowiedzi....
glejt od wielebnego otworzy nawet brukselskie salony
Ja rozumiem ryzyko bankructwa (może nie LN - chociaż może byśmy się cieszyli) przedsiębiorstw i że nie może być nierówności wobec prawa, ale to stawia w złej sytuacji konsumentów. Uczciwym podejściem powinno być np. wydłużenie terminu zwrotów kasy. A nie zajebanie kasy. A gdybyś na nowy termin miał inny koncert w Belgii, czy to będzie dobrze udokumentowany powód?
-
Deleted User 4876
Sharon w tym roku do Gliwic nie przyjedzie
(((((((((( 12 września 2021...... buuuu 
Naiwnie było wierzyć, że ten koncert się odbędzie... Nie mniej cieszę się, że przełożony a nie odwołany 
Night Mistress Fan Club Łódź