Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa
Australia oficjalnie odwołana. Ciekawe czy to oznacza zmianę planów, czyli ze zabierają cała produkcje która była już w Australii i Legacy nie będzie kontynuowana i rusza z nowym albumem? Ot nowy wątek do dyskusji 
Oby odwołali całe LOTB.
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Powinni odwołać resztę trasy w najbliższych dniach, a płytę wydać w czerwcu. By nie było wątpliwości: to nie są moje przewidywania, tylko opinia o tym, co byłoby racjonalne.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Racjonalne z jakiego punktu widzenia?
Proszę Was, nie zaczynajcie po raz fafnasty tej samej dyskusji...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dobrze, ode mnie EOT.
- johnny_o
#metoo
Nowa plyta, nowa trasa i co wtedy z biletami które maja ludzie?
Z punktu widzenia zespolu i managementu najprościej cala trase przelozyc na 2021. Bilety zachowują waznosc, scenografia gotowa, setlista tez i tyle.
Mozna dodać nowy utwor z nadchodzącej plyty ewentualnie.
Te grudniowe daty to chyba plotki bo duzo stadionow bylo teraz.
Jak Niemcy w 2021 to i wg mnie reszta trasy tez
Z punktu widzenia zespolu i managementu najprościej cala trase przelozyc na 2021. Bilety zachowują waznosc, scenografia gotowa, setlista tez i tyle.
Mozna dodać nowy utwor z nadchodzącej plyty ewentualnie.
Te grudniowe daty to chyba plotki bo duzo stadionow bylo teraz.
Jak Niemcy w 2021 to i wg mnie reszta trasy tez
W ogole co w przypadku przełożenia trasy?
Po prostu se bilet zostawiam czy jakiegoś maila muszę napisać, że chce żeby mój bilet był aktywny czy coś?
Mam na Berlin
Po prostu se bilet zostawiam czy jakiegoś maila muszę napisać, że chce żeby mój bilet był aktywny czy coś?
Mam na Berlin
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja myśle, że jakby w 2021 zrobili trasę albumową to po prostu byłoby info, że ludzie, którzy mają bilety na LOTB 2020 mogą sobie wejść z tymi biletami na koncert, a ci których nie interesuje nowa tematyka trasy mogą bilet zwrócić. To by rozwiązało problem.
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem skąd to ciśnienie, żeby koniecznie kończyć trasę Legnacy tylko od razu robić trasę albumową. Z wielką przyjemnością poszedłbym na jeszcze jeden koncert w ramach Legancy i posłuchał starych dobrych hitów, najprawdopodobniej po raz ostatni w życiu. A trasa albumowa? Nowe utwory nad którymi to będzie samoprzekonywanie że spoko, że w sumie fajne, że najlepsze od dawna. A po roku z trudem będzie człowiek w stanie przypomnieć sobie jakieś ciekawsze momenty czy zagrywki z albumu. To już wolę być ignorantem i niedzielnym słuchaczem i posłuchać rok po roku Where Eagles Dare.
Dokładnie. Przecież trasa albumowa to znowu będzie z pięć-sześć (marnych) numerów z nowej płyty plus najbardziej ograne kotlety. Na Legacy wybrali kilka świetnych i mniej oczywistych kawałków i pewno taka trasa już się nie powtórzyPiwowarus pisze: ↑ndz maja 03, 2020 9:45 pm Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem skąd to ciśnienie, żeby koniecznie kończyć trasę Legnacy tylko od razu robić trasę albumową. Z wielką przyjemnością poszedłbym na jeszcze jeden koncert w ramach Legancy i posłuchał starych dobrych hitów, najprawdopodobniej po raz ostatni w życiu. A trasa albumowa? Nowe utwory nad którymi to będzie samoprzekonywanie że spoko, że w sumie fajne, że najlepsze od dawna. A po roku z trudem będzie człowiek w stanie przypomnieć sobie jakieś ciekawsze momenty czy zagrywki z albumu. To już wolę być ignorantem i niedzielnym słuchaczem i posłuchać rok po roku Where Eagles Dare.
www.MetalSide.pl
Oj przesadzacie z tymi 5-6 marnymi numerami. Coś ciekawego się na pewno znajdzie na nowej płycie. Na BoS mieliśmy tytułowy, Eternity, TGU. Natomiast ja też jestem zwolennikiem przełożenia trasy LOTB na przyszły rok. Wszystko jest gotowe z ich strony, brak zamieszania z biletami dla ludzi, którzy kupili, pewnie dogranie terminów będzie prostsze, bo wszyscy z branży wtopili w tym roku i sporo zespołów będzie po prostu przekładało plany o rok. No i najważniejsze, set LOTB mi się podobał i chętnie go jeszcze kilka razy usłyszę 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Mnie ciekawi ilość materiału na nowym albumie. Będzie to album zaledwie dwupłytowy, czy jednak wysilą się troszkę i dadzą fanom 3h szczęścia i przytłoczą ich eskadrą dziesięciominutowych kolosów bez polotu i dwiema 30 minutowymi epopejami o jakimś sterowcu, albo innym Titanicu?

No jak premiera zostanie przesunięta na 2021 to może jeszcze ze dwie godziny do tych trzech nagranych dograją. 
Oczywiście obowiązkowe intra i outra na basie w każdym numerze!! Stefan - wierzymy w ciebie!!Pierre Dolinski pisze: ↑ndz maja 03, 2020 11:09 pm Mnie ciekawi ilość materiału na nowym albumie. Będzie to album zaledwie dwupłytowy, czy jednak wysilą się troszkę i dadzą fanom 3h szczęścia i przytłoczą ich eskadrą dziesięciominutowych kolosów bez polotu i dwiema 30 minutowymi epopejami o jakimś sterowcu, albo innym Titanicu?
![]()
![]()
![]()
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
No ale przecież The X Factor lubisz, a tam jest tego od cholery.
...AAAA!!! Rozumiem!! Eureka !! TXF był za krótki.
...AAAA!!! Rozumiem!! Eureka !! TXF był za krótki.
- johnny_o
Tak sobie mozna smieszkowac, ale ja serio boje sie tego nowego albumu. Dlatego LOTB mogloby trwac dla mnie juz do konca kariery zespolu.
Proponuje Scum - Napalm Death .