02-04/06/2022 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10-11/06/2020 - Mystic Festival - Kraków
Zajebiście. Przecież Mystic docelowo miał być open air i to się chyba dzieje
Wbijam na 100%
www.MetalSide.pl
przecież w tym roku też miał być open air
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Oby w przyszłym roku ten festiwal wypalił, i został na dłużej.
Świetne info, w końcu coś pozytywnego w tych ciężkich czasach! Do Gdańska rzut beretem. Niedrogie karnety. Judasi "uratowani". Lepiej być nie może.
W zasadzie mogę zaktualizować mój poprzedni wpis. Skoro potwierdzeni są Judasi, to ja się pojawiam.
Poczytałem sobie ofertę Mysticu i uważam, że jest bardzo korzystna:
- ogłoszenie zasad zachowania/zwrotów do momentu potwierdzenia pierwszego headlinera (i to przeniesionego z tegorocznej edycji)
- wydłużenie karnetów z 2 na 3 dni
- możliwość wyboru dnia przy biletach jednodniowych
- możliwość wydłużenia biletu do karnetu za 200
- więcej dni, więcej zespołów
Minus zasadniczo jeden:
- zmiana lokalizacji
Ale powiedzmy szczerze, że jest to minus dla mieszkańców południa kraju. Głównie Krakowa, ale również Śląska, Wrocławia, podkarpacia. Dla dojeżdżających z centrum kraju (Warszawa, Łódź) czy bardziej z zachodu (Poznań) raczej bez różnicy, a może nawet lepiej.
Poczytałem sobie ofertę Mysticu i uważam, że jest bardzo korzystna:
- ogłoszenie zasad zachowania/zwrotów do momentu potwierdzenia pierwszego headlinera (i to przeniesionego z tegorocznej edycji)
- wydłużenie karnetów z 2 na 3 dni
- możliwość wyboru dnia przy biletach jednodniowych
- możliwość wydłużenia biletu do karnetu za 200
- więcej dni, więcej zespołów
Minus zasadniczo jeden:
- zmiana lokalizacji
Ale powiedzmy szczerze, że jest to minus dla mieszkańców południa kraju. Głównie Krakowa, ale również Śląska, Wrocławia, podkarpacia. Dla dojeżdżających z centrum kraju (Warszawa, Łódź) czy bardziej z zachodu (Poznań) raczej bez różnicy, a może nawet lepiej.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja Wrocław i zmiana lokalizacji nie jest dla mnie minusem, no ale ja może dziwny jestem i ta chwila dłużej w podróży nie robi mi różnicy 
Sardi - racja, ale teraz to będzie fest Fest
Sardi - racja, ale teraz to będzie fest Fest
www.MetalSide.pl
Jestem lekko zawiedziony bo tak mogłem mieć wypad na kilka godzin, a tak że 150km robi się 600.
Jednak jak będzie równie dobry skład to się wybiorę
Jednak jak będzie równie dobry skład to się wybiorę
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Zarezerwowałem jakąś klitkę. I dostałem potwierdzenie: "do Twojego pobytu zostały tylko 394 dni!"
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Największym minusem Mystica była dla mnie lokalizacja. Ta zmiana to dla mnie mega pozytyw 
Night Mistress Fan Club Łódź
nie no, na bookingu
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Jak dla mnie - świetna wiadomość.
U mnie na bookingu najdalsza data to koniec kwietnia 2021. Jak to zrobiłeś że zarezerwowałeś na czerwiec?
Wlazłem via wizzair, aby mieć zniżkę 5% do wykorzystania na loty

Zamiast jechać z Gdańska do Krakowa, to Judasi przyjadą do mnie
. Lepiej być nie może 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Tzn.do Dublina
?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
A no tak, od 4 lat zapomniałem zmienić 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Najtłysz ogłoszony na solowym koncercie w Gliwicach w grudniu. Chyba szykuje się inny headliner festiwalu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
UFFF! Szanse na dokupienie karnetu na Mystic wzrosły. Brak Najtłysza to zwolniony slot na prawdziwego headlinera.
Obstawiam, że KO odwoła wkrótce Slipknot z sierpnia i ogłoszą ich na MF jako headliner
www.MetalSide.pl