Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa
Ciekawe tak BTW co Stefan zrobi z Lionami 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Mnie rowniez utrzymanie Within Temptation bardzo cieszy. Poczatek trasy w PL zreszta tez, jak nic zapowiada sie sold out. "In some guise" odnosnie dat 2022 nie musi oznaczac kontynuacji LOTB, ale juz trase albumowa.
Wróżenie z fusów, ale....
obstawiam płytę w przyszłym roku i być może halówki po Europie późną jesienią. Analogicznie do 2003 roku - najpierw promocja dvd early days (i mój pierwszy w życiu koncert Maiden w Spodku
), a we wrześniu DoD i mój drugi koncert we Wrocku.
Choć tu koncerty miały być wcześniej, ale z powodu choroby Bronka zostały przesunięte. po nowym roku kontynuacja na innych kontynentach. 
Dokładnie tak samo rozpoczeła się moja przygoda z koncertami IMPati pisze: ↑czw maja 07, 2020 5:33 pm Wróżenie z fusów, ale....obstawiam płytę w przyszłym roku i być może halówki po Europie późną jesienią. Analogicznie do 2003 roku - najpierw promocja dvd early days (i mój pierwszy w życiu koncert Maiden w Spodku
), a we wrześniu DoD i mój drugi koncert we Wrocku.
Choć tu koncerty miały być wcześniej, ale z powodu choroby Bronka zostały przesunięte. po nowym roku kontynuacja na innych kontynentach.
![]()
Festiwale będzie trudno wcisnąć w to co już ogłosili. Ja bym widział UK Tour na zakończenie
Możliwe, że podczas każdego koncertu (albo tylko ostatniego) Bruce będzie rzucał podjarki pod nowy album, który ukaże się we wrześniu 2021. Wydaje mi się, że kraje „egzotyczne” dostaną jako pierwsze albumowe terminy na początku 2022 roku - coś na wzór 2016.
Ale skoro pierwsze koncerty w 2022 to co z tym
Re-arranging the headline Festival dates has unfortunately not been possible. This is mainly because we already had an extremely busy year lined up for 2021
Według mnie te słowa mówią konkretnie, że 2021 już jest zaplanowany i odbędzie się trasa koncertowa inna oprócz LOTB. No chyba, że chodzi o koncerty solowe Dickinsona, w co bardzo wątpię.
A może po prostu premiera i promocja płyty - dla nich to też duża logistyka?
-
Deleted User 5800
To chyba możliwe, ale wygląda na to, że "in some guise" może oznaczać start trasy albumowej w 2022 na terenie Australii lub Azji. No cóż... No to teraz najlepiej żeby dali singla na żywo w czerwcu i będziemy mieli premierę w Warszawie
A za co innego? Wiadomo, że to rarytasy polecą kosztem nowej muzyki.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ale przecież Steve potwierdził w japońskim wywiadzie, że set ten sam ale show będzie bardziej urozmaicone...
Uważam, że prawie wyprzedana trasa broni się sama i singiel jest tutaj zbędny. Wystarczy, że go wrzucą do neta na przełomie lipca i sierpnia.
Uważam, że prawie wyprzedana trasa broni się sama i singiel jest tutaj zbędny. Wystarczy, że go wrzucą do neta na przełomie lipca i sierpnia.
Mówił to przed zaistnieniem obecnej sytuacji i przekładaniem dat na 2021.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ja też dostałem info o przełożeniu:
Dobrý den,
pořadatel akce nás informoval, že koncert Iron Maiden, který se měl konat 7.7.2020, byl přeložen.
Pořadatel akce usilovně pracoval na stanovení nového termínu, který je 15.6.2021. Vaše vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No to tradycyjnie Tour update:
2020:
Cała trasa odwołana.
2021:
14 koncertów w Europie.
Pierwszy koncert: Warszawa 11 czerwca
Ostatni koncert: Paryż 11 lipca
Zaraz zaraz. Przecież to te same daty co Euro 2021.
Pierwszy mecz: Rzym 11 czerwca
Finał: Londyn 11 lipca
2020:
Cała trasa odwołana.
2021:
14 koncertów w Europie.
Pierwszy koncert: Warszawa 11 czerwca
Ostatni koncert: Paryż 11 lipca
Zaraz zaraz. Przecież to te same daty co Euro 2021.
Pierwszy mecz: Rzym 11 czerwca
Finał: Londyn 11 lipca
O cholerka, ciekawe czy tak specjalnie czy Rod się walnął w obliczeniach, a może stadiony będą tańsze w tym okresie? idk ta sytuacja jest skomplikowana mocno
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Czy to oznacza, że Polska zagra tylko w pierwszym meczu Euro?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Steve Harris
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2021 - trasa
Warszawa jednak nie otwiera trasy.
Support Lord of the Lost podał jeszcze 2 koncerty w rozpisce.
JUNE 07 – Zagreb (HR), Arena
JUNE 09 – Budapest (HU), Groupama Arena
Ciekawe czy coś jeszcze wpadnie. Zwykle jak nie ma informacji, że więcej koncertów już nie dodadzą, to coś dodają.
Support Lord of the Lost podał jeszcze 2 koncerty w rozpisce.
JUNE 07 – Zagreb (HR), Arena
JUNE 09 – Budapest (HU), Groupama Arena
Ciekawe czy coś jeszcze wpadnie. Zwykle jak nie ma informacji, że więcej koncertów już nie dodadzą, to coś dodają.
Re: Legacy of the Beast World Tour 2021 - trasa
No to możemy się pożegnać z dobrym nagłośnieniem.