KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
Dwa magnesiki w zestawie rozumiem, że aktualne? 
Z magnesami trzeba będzie poczekać bo nie wiem kiedy będę mógł przyjechać do Polski żeby je zrobić.
Niestety dużo rzeczy, które były zakładane jesienią zeszłego roku, z przyczyn ogólnie znanych a od nas w ogóle nie zależnych zostały odwołane. W tym również mój kwietniowy przylot do Polski, podczas którego miałem zrobić magnesy. Siła wyższa
Szanowny kolega Budziol da znać jak to z tą wysyłką,jak nadejdzie czas?
Reach out.
Wrocław 2016
Jak tylko paczka wiedzie mi na chate i zona mnie nie wyrzuci z domu dam znać i zacznę rozsyłanie.
Jak pisalem proponuje paczkomat z dnia na dzien koszulki beda u Was
Jak pisalem proponuje paczkomat z dnia na dzien koszulki beda u Was
Jasne, zrozumiała sprawa. Aczkolwiek fajnie by było jakby udało się je wykonać, bo byłaby dodatkowa pamiątka do tej świetnej koszulkiwydra77 pisze: ↑pt maja 08, 2020 1:45 amZ magnesami trzeba będzie poczekać bo nie wiem kiedy będę mógł przyjechać do Polski żeby je zrobić.
Niestety dużo rzeczy, które były zakładane jesienią zeszłego roku, z przyczyn ogólnie znanych a od nas w ogóle nie zależnych zostały odwołane. W tym również mój kwietniowy przylot do Polski, podczas którego miałem zrobić magnesy. Siła wyższa
Zamówienie wysłane do drukarni. Będzie kilka dodatkowych sztuk wydrukowanych jakby ktoś się nagle zdecydował w ostatniej chwili. Pare osób, które zamówiło a potem nie było z nimi kontaktu zostały wykreślone z listy.
Beda u mnie w przyszlym tygodniu. Wydra przesle Wasze dane do wysylki, ilość zamowionych koszulek itd.
Moja prosba do Was kto by chcial paczkomat (preferuje teraz w dobie covid) niech mi wyśle dane paczkomatu z nr tel na pw
Moja prosba do Was kto by chcial paczkomat (preferuje teraz w dobie covid) niech mi wyśle dane paczkomatu z nr tel na pw
Koszulki się drukują.
Wszystkie adresy przekazałem Budziolowi, ale tak jak pisał jeśli ktoś preferuje paczkomat, to kontaktujcie się już bezpośrednio z Nim
Wszystkie adresy przekazałem Budziolowi, ale tak jak pisał jeśli ktoś preferuje paczkomat, to kontaktujcie się już bezpośrednio z Nim
Czyli za około 2 tygodnie będziemy dumnie nosić to cudo 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Wydra, chce zrezygnować z dwóch koszulek. Wysłałem Ci na PW wiadomość jakiś czas temu, i zero odzewu. I co teraz?
Nie dostałem żadnej wiadomości od Ciebie a na wszystkie odpowiadałem. Wejdź do swoich w zakładce wysłane i sprawdź czy jest. Jak tak to podeslij mi screena. A szczerze mówiąc nie wiem co mam zrobić bo zamówienie wysłane, opłacone i jutro koszulki się drukująmlodziak21 pisze: ↑śr maja 13, 2020 8:09 am Wydra, chce zrezygnować z dwóch koszulek. Wysłałem Ci na PW wiadomość jakiś czas temu, i zero odzewu. I co teraz?
mlodziak21 napisz z jakich rozmiarów rezygnujesz ,może ktoś w ostatniej chwili(przed wysyłką) odkupiłby je od Ciebie.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Hej, sprawdziłem pocztę i faktycznie nic nie poszło do Wydry. Sorry koleżko, jak by dało radę to bym zrezygnował z dwóch XXL. Jak nie to trudno, będę się martwić co z tym zrobić.
Słuchaj w tym momencie już jest całe zamówienie opłacone. Ja mogę jedynie zaoferować pomoc w ich sprzedaży. I jeśli uda mi się coś sprzedać to wtedy podam Ci adres gdzie wysłać i przeleje kaske. Czy wolisz żebym ich nie wysyłał do Ciebie tylko trzymał u siebie i tak samo jak się sprzedadzą to dostaniesz kaske?mlodziak21 pisze: ↑śr maja 13, 2020 4:23 pm Hej, sprawdziłem pocztę i faktycznie nic nie poszło do Wydry. Sorry koleżko, jak by dało radę to bym zrezygnował z dwóch XXL. Jak nie to trudno, będę się martwić co z tym zrobić.
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Nie będę Ci robił kłopotu. No trudno myślałem, że wysłałem do Ciebie wiadomość, a coś się nie udało. Sam najwyżej spróbuję je sprzedać. Także możesz wysłać do mnie całość. Szkoda, że tych magnesów nie będzie na razie..
Mamy to
Sorki za obcięte zdjęcie, ale nie mogę załączyć dużych formatów
Sorki za obcięte zdjęcie, ale nie mogę załączyć dużych formatów
Nie mogę nie spytać - do czego się odnosi nr rejestracyjny? A ogólnie efekt mega!
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
- blackcocker
- -#Moderator

w77 - wydra77? XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Znaczy podpis autora?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Ślepy jestem, faktycznie
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight