02-04/06/2022 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10-11/06/2020 - Mystic Festival - Kraków
Myślałem o tym, ale ten koncert chyba niby dalej ma się odbyć, można nawet dostać na niego voucher.
Co jeszcze mogą dać na górę line-upu? Ozzy'ego? Zrobić headlinera z Gojiry? Nie mam zbyt wiele pomysłów.
Co jeszcze mogą dać na górę line-upu? Ozzy'ego? Zrobić headlinera z Gojiry? Nie mam zbyt wiele pomysłów.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ściągną Running Wild. 
-
Deleted User 357
Wbrew pozorom to nie takie nieprawdopodobne bo termin się pokrywa z czeskim metalfestem
Widziałem właśnie, ale jakoś w to nie wierzę. Osobiście bardzo bym chciał zobaczyć RW na Mysticu.
-
Deleted User 357
To chyba jedyna opcja na RW w Polsce, jeśli ich tak wcisną między testami to może coś się da stawkę obniżyć. Oczywiście prawdopodobieństwo i tak nie jest zbyt wielkie ale jakaś tam szansa jest
Ja sam nie uważam tego za nierealne, ale dostaliby raczej rangę Mercyful Fate. Na headlinera nie ma siły.
Ciekawe czy w obliczu zwiększenia kapel i dni jest szansa na BÖC.
Ciekawe czy w obliczu zwiększenia kapel i dni jest szansa na BÖC.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 357
Myślisz, że latem ktoś będzie swobodnie latał po świecie, żeby ogarnąć trasę? Nie ma opcji według mnie. Festiwale w Europie już pozamykane chyba wszystkie. Więc przez wakacje koncertów nie będzie. Running jak zagra to jakiś ogon i nie ma co tu dużo kombinować. Gdybać można, wymyślać kolejne nazwy też, a prawda jest taka, że skład jest w większej części (o ile nie w 100% - bo i już takie info ze środowiska słyszałem) domknięty.
www.MetalSide.pl
Niech ktoś zmieni tytuł tematu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Myślałem, że tego Knota przełożyli na przyszły rok bez zmiany miejsca. Teraz widzę, że nie, więc Twoja opcja nie jest nierealna.
piątek pokrywa się z Maiden ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4876
-
Deleted User 357
Krus spojrzał na tytuł tematu jeszcze niezmieniony 
-
Deleted User 4876
Coś pisał że sobie na bookingu rezerwację zrobił ciekawe czy na starą datę 
faktycznie, te daty nie ułożyły mi się w pamięci. No to nie jest tak źle
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Sprawdź jeszcze booking, czy tam nie pomieszałeś sobie
www.MetalSide.pl
02-04/06/2021 - Mystic Festival - Gdańsk
wszystko w porządku, dzięki za życzliwą czujność
Re: 02-04/06/2021 - Mystic Festival - Gdańsk
Niektórzy mogą chyba odetchnąć z ulgą, Slipknot nie będzie headlinerem Mystica. Wg oświadczenia z FB, dalej będzie to osobny koncert w Ergo w okolicach wakacji.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 02-04/06/2021 - Mystic Festival - Gdańsk
No i zajebiście
A sama zmiana na Gdańsk super, festiwal nad morzem to genialne połączenie
A sama zmiana na Gdańsk super, festiwal nad morzem to genialne połączenie