Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Nie chcę marudzić, ale mam wrażenie, że czasami na tym forum przydaliby się aktywni moderatorzy.
Wchodzę w "Wywiady i newsy" poczytać o jakichś nowinkach zespołowych, a tam, po raz tysięczny na forum personalne rankingi płyt Maidenów.
To jest taki chyba punkt zapalny tego forum - ktoś gdzieś pierwszy rzuci coś w stylu "Virtual XI super, Seventh son gówno" i już psychologia tłumu działa - nie ważne o czym był temat, każdy wali offtop na lewo i prawo i publikuje swoje "mój ranking płyt jest lepszy niż twój" xD.
Panowie, szanujmy netykietę. Ktoś to jeszcze kojarzy?
Wchodzę w "Wywiady i newsy" poczytać o jakichś nowinkach zespołowych, a tam, po raz tysięczny na forum personalne rankingi płyt Maidenów.
To jest taki chyba punkt zapalny tego forum - ktoś gdzieś pierwszy rzuci coś w stylu "Virtual XI super, Seventh son gówno" i już psychologia tłumu działa - nie ważne o czym był temat, każdy wali offtop na lewo i prawo i publikuje swoje "mój ranking płyt jest lepszy niż twój" xD.
Panowie, szanujmy netykietę. Ktoś to jeszcze kojarzy?
-
Deleted User 5490
Daremne wzburzenie. Zawsze znajdzie się ktoś, kto burdel posprząta, a później ktoś, kto go reaktywuje.
Wiem, ale ciężko się czyta:Pierre Dolinski pisze: ↑ndz maja 31, 2020 12:34 pm Daremne wzburzenie. Zawsze znajdzie się ktoś, kto burdel posprząta, a później ktoś, kto go reaktywuje.
w losowych miejscachFF >= AMOLAD == DOD != BNW
Zreszta nie dzieje sie, az tyle na forum zeby wyrzucac każdy post nie do końca zwiazany z tematem.
Inna sprawa, ze jak juz jeden zrobil kwalfikacje ostatnich kilku plyt to od razu 10ciu następnych tez musi
Inna sprawa, ze jak juz jeden zrobil kwalfikacje ostatnich kilku plyt to od razu 10ciu następnych tez musi
68 lat dziś kończy Nicko ,100lat w Ironach Mr. Nicko Mc Brain

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Najszczęśliwszy pałkarz metalu 
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Czy ktoś zamierza nagrać dzisiejszy live stream z YT z Donington? Akurat muszę do pracy:(
Nie oglądałem wczorajszego Kissu, ale podobno było więcej gadania niż muzyki. :/ Coś czuję, że dziś może być podobnie, chociaż na końcu wczorajszego streamu koleś powiedział, że Maiden głęboko kopali w swoich archiwach żeby przygotować materiał na stream, więc może coś ciekawego rzucą.
Na pewno nie ma co liczyć na cały koncert.
Na pewno nie ma co liczyć na cały koncert.
Kiss to była porażka, ogólnie cały wieczór do dupy. Ale podobno mają potraktować Maiden bardziej subtelnie i ma być ponad godzina nieprzerwanego materiału.
Ale musieli spieprzyć moment i dać jakiegoś pedała czy transa na cały ekran. brak słów. oszukali i tyle. Powinni dokładnie napisać kiedy jest Maiden. Ponad 20k ludzi weszło by obejrzeć Maiden a nie inne zespoły...
A jaka jest rozpiska czasowa bo nigdzie tego nie widze a jak mam sluchac alter bridge czy funureal for a friends miedzy czasie to zdechne
No ale to mogli to napisać w press release że będzie na koniec.
Co za szajs.... Czyli o 23 Maiden?
-
Deleted User 5155
kurcze ... czy Mystic 2021 to będzie też coś w ten deseń?