wydra77 pisze: ↑pt maja 29, 2020 12:37 amJuż kilka razy nawet. Pare akcji w kieszeni już jest Także jestem teraz współwłaścicielem znanego w Polsce klubu piłkarskiego
Czyli jednak! Tak z ciekawości wczoraj luknąłem na listę akcjonariuszy i patrzę a tu wydra77, dlatego ośmieliłem się zapytać czy to Ty czy ktoś się może pod jedynego prawdziwego W77 "podszywa" Ja też trochę akcji kupiłem w tym i zeszłym roku, tak że współrządzimy WK razem Pozdro i szykuj się na Walne 18 czerwca
Pati pisze: ↑pt maja 29, 2020 6:19 pm
Też mam!!
Parafrazując słowa Wydry: koncert do dupy, setlista do dupy, trasa do dupy, koszulka do dupy....
Dzięki wielkie Panowie za ogarnięcie!
Pati pisze: ↑pt maja 29, 2020 6:19 pm
Też mam!!
Parafrazując słowa Wydry: koncert do dupy, setlista do dupy, trasa do dupy, koszulka do dupy....
Dzięki wielkie Panowie za ogarnięcie!
Ale Ty zrzędliwa zrobiła się po tej Japonii
Bo ta Japonia też do dupy.... Nawet nie poczułam, że tam byłam...
Pichu pisze: ↑czw cze 11, 2020 4:18 pm
Wydra czy znajdzie się jeszcze może jakaś w rozmiarze XL? Bo mój kuzyn jest mocno zainteresowany jak moją zobaczył. Jeśli tak to od razu rezerwuję.
A koszulkami jest jak z ciepłymi bułeczkami. Jak się nie zarezerwuje na czas to nima.
Wszystko poszło. Nie ma ani pół rękawka
Pichu pisze: ↑czw cze 11, 2020 4:18 pm
Wydra czy znajdzie się jeszcze może jakaś w rozmiarze XL? Bo mój kuzyn jest mocno zainteresowany jak moją zobaczył. Jeśli tak to od razu rezerwuję.
A koszulkami jest jak z ciepłymi bułeczkami. Jak się nie zarezerwuje na czas to nima.
Wszystko poszło. Nie ma ani pół rękawka
Heheh tak myślałem. Niestety dokładnie wczoraj ją widział Pozostaje mu jedynie kupić za rok. Kiedy ruszają zapisy? Ja pewnie rez już się piszę