Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
Ale to stary news. Nie wiem czy tematu nie ma. Ja mam w każdym razie bilety do Bydgoszczy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
Myślałem, że nikt nie wrzucał. Poszukam tematu, to udanego koncertu życzę 
Myślę, że będzie udany. Na Graspopie ich widziałem i było bardzo dobrze to wspominam.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- blackcocker
- -#Moderator

Podadzą nową datę?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Może Warszawiakom przyda się ten news,ja się pewnie przejdę - 14.08.20.
https://www.facebook.com/events/292483268668673/
Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski zaprasza na koncert w ramach obchodów 100-lecia Bitwy Warszawskiej.
Wojna z bolszewikami i Bitwa Warszawska w 1920 roku były walką w obronie niepodległości, ale też zachodniej cywilizacji, której główną wartością jest wolność. Zaproszeni muzycy reprezentują różne gatunki muzyczne: rock, reggae i rap, ale łączy ich przywiązanie do idei wolności. Wolny Świat to dużo mocnej muzyki, pozytywna energia i dobra zabawa.
Wystąpią
Contra Mundum, Luxtorpeda, Hungarica, Apteka, Kękę, Maleo Reggae Rockers
Wydarzenie poprowadzą
Jędrzej „Kodym” Kodymowski i Maciej „Wujek Samo Zło” Gnatowski
14/08/2020 (piątek)
19:00–19:30
Contra Mundum - Patrio Rock
19:50–20:40
Luxtorpeda OFFICIAL
21:00–21:50
Hungarica
22:10–23:00
Apteka
23:20–00:10
Mr. KęKę
00:30–01:20
Maleo Reggae Rockers
Miejsce
Park przed Zamkiem Ujazdowskim
Jazdów 2, 00-467 Warszawa
Wstęp wolny
https://www.facebook.com/events/292483268668673/
Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski zaprasza na koncert w ramach obchodów 100-lecia Bitwy Warszawskiej.
Wojna z bolszewikami i Bitwa Warszawska w 1920 roku były walką w obronie niepodległości, ale też zachodniej cywilizacji, której główną wartością jest wolność. Zaproszeni muzycy reprezentują różne gatunki muzyczne: rock, reggae i rap, ale łączy ich przywiązanie do idei wolności. Wolny Świat to dużo mocnej muzyki, pozytywna energia i dobra zabawa.
Wystąpią
Contra Mundum, Luxtorpeda, Hungarica, Apteka, Kękę, Maleo Reggae Rockers
Wydarzenie poprowadzą
Jędrzej „Kodym” Kodymowski i Maciej „Wujek Samo Zło” Gnatowski
14/08/2020 (piątek)
19:00–19:30
Contra Mundum - Patrio Rock
19:50–20:40
Luxtorpeda OFFICIAL
21:00–21:50
Hungarica
22:10–23:00
Apteka
23:20–00:10
Mr. KęKę
00:30–01:20
Maleo Reggae Rockers
Miejsce
Park przed Zamkiem Ujazdowskim
Jazdów 2, 00-467 Warszawa
Wstęp wolny
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

https://www.facebook.com/11851816822803 ... 277459163/
Może ktoś przybliżyć o co chodzi z tą Hungaricą? Kojarzę tylko że były jakieś blokady ich koncertów w Polsce.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Luxtorpeda obraża Polaków!
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Luxtorpedały
Żadna strata, a wręcz zysk.
Niech w to miejsce wrzucą Kelthuza
Niech w to miejsce wrzucą Kelthuza
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

A mogą to odwołać tak ogólnie patrząc na jakość zespołów? 
Tylko trochę wstyd. Organizator się nie popisał. Nie zrobił rozpoznania.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Chyba zrobił i uznał, że tak będzie okej. Albo nie śmiał polemizować z osobą decyzyjną (szefem CSW?). Albo jedno i drugie.
Moi znajomi, którzy są fanami Luxów na większym poziomie niż ja Turbo, są oburzeni ich stanowiskiem.
A merytorycznie - byłem na Hungarice parę razy, także na Węgrzech. Muzycznie to jest takie sobie, ale zarzuty o faszyzm, nazizm itp są absolutnie bezpodstawne. Już więcej nazistowskich emblematów widywało się na Motorhead
Piszę to - jak wiecie - z pozycji kogoś, kto nie ma problemu z salutem rzymskim, ale i nigdy się z nim nie spotkał na Węgrzech.
A merytorycznie - byłem na Hungarice parę razy, także na Węgrzech. Muzycznie to jest takie sobie, ale zarzuty o faszyzm, nazizm itp są absolutnie bezpodstawne. Już więcej nazistowskich emblematów widywało się na Motorhead
Piszę to - jak wiecie - z pozycji kogoś, kto nie ma problemu z salutem rzymskim, ale i nigdy się z nim nie spotkał na Węgrzech.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Szkoda, ja najbardziej chciałem zobaczyć Luxów, jestem ich tam jakimś mniejszym fanem
no i lubię Litze.
Moim zdaniem albo odwołają ten event albo na szybko będą szukać jednego dwóch zespołów na załatanie line up - u, jest jeszcze trzecie wyjście - pozostałe zespoły dostaną więcej czasu na grę
Moim zdaniem albo odwołają ten event albo na szybko będą szukać jednego dwóch zespołów na załatanie line up - u, jest jeszcze trzecie wyjście - pozostałe zespoły dostaną więcej czasu na grę