Eddie Rips Up The World Tour 2005
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Eddie Rips Up The World Tour 2005
ja tam nie jade do francji czekam na polske
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kolejny koncert w hali wydaje się potwiedzony!
http://www.ironmaiden.org/showthread.php?t=23841
28/06/2005 (Wto) - Oslo, NOR @ Spektrum (hala wielkości naszego Spodka).
Plotki głoszą, że jeśli ten koncert zostanie wyprzedany równie szybko jak Helsinki to być może zostanie dodana druga data - dzień później (jak to miało miejsce w 2003 roku).
Bilety w sprzedaży już od soboty!
Wygląda na to, że oficjalna lada dzień potwiedzi kolejne występy Maiden! Oby znalazł się wśród nich także Polski koncert! :rocx
http://www.ironmaiden.org/showthread.php?t=23841
28/06/2005 (Wto) - Oslo, NOR @ Spektrum (hala wielkości naszego Spodka).
Plotki głoszą, że jeśli ten koncert zostanie wyprzedany równie szybko jak Helsinki to być może zostanie dodana druga data - dzień później (jak to miało miejsce w 2003 roku).
Bilety w sprzedaży już od soboty!
Wygląda na to, że oficjalna lada dzień potwiedzi kolejne występy Maiden! Oby znalazł się wśród nich także Polski koncert! :rocx
NO czyli moze jak sie Polacy spisza to tez bedziemy mieli dwa koncerty
:) CHociaz na polskie realia to mało możliwe. Warto jednak miec nadzieję.
UpTheIrons
No a tak się zarzekali że będą tylko na stadionach. A na razie jak dobrze pójdzie to będą już 4 koncerty w halach
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie mamy co liczyć na 2 koncerty. Nie jesteśmy Skandynawią gdzie kilkadziesiąt tysięcy biletów idzie w kilka godzin.
U nas będą raczej chcieli zrobić jeden większy koncert stadionowy.
U nas będą raczej chcieli zrobić jeden większy koncert stadionowy.
a tak z ciekawości czy ktoś wie w jakim czasie spredawały się bilety na Polskie koncerty w 84 i 86 ?
Ciekawe pytanie ale nie wiem czy kto udzili na nie odpowiedzi... to juz jest sprawdzian dla MEGA FANA :rocx :soloa tak z ciekawości czy ktoś wie w jakim czasie spredawały się bilety na Polskie koncerty w 84 i 86 ?
Sprzedawaly sie podobnie jak teraz np. w katowicach'03. Wzglednie szybko, choc w dniach koncertu w kasach mozna bylo kupic jeszcze kilka biletow.a tak z ciekawości czy ktoś wie w jakim czasie spredawały się bilety na Polskie koncerty w 84 i 86 ?
To bylo niepojete bo byla duza inflacja i ceny byly bardzo wysokie - to tak jakby dzis mial bilet kosztowac powiedzmy 200-250 zl
-
El Dorado
To lada dzien trwa i trwa :/WICKER MAN pisze:Wygląda na to, że oficjalna lada dzień potwiedzi kolejne występy Maiden! Oby znalazł się wśród nich także Polski koncert! :rocx
spokojnie to juz kwestia godzin 
A co do koncertów w 84 i 86 to wiadomo ile było ludzi na kazdym z gigów?
Data koncertu w Norwegii bardzo mi się podoba. Bałem się, że możemy mieć dzień po dniu Polske i Paryż, ale jest dobrze.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Miejmy nadzieję.Bonzo pisze:spokojnie to juz kwestia godzin
Z tego co słyszałem to chyba wszędzie komplet/prawie komplet. A grali w naszych halach (Olivia w Gdańsku, Hala Politechniki w Łodzi, wrocławska Hala Ludowa, poznańska Arena, warszawski Torwar oraz Hala Makoszowy w Zabrzu), które mieszczą średnio ok. 5-6.000 osób. Choć ponoć na Torwarze (który mieści ~ 6.000) było 10.000 osób - musiało być trochę tłoczno!
To byłoby raczej niezbyt logiczne z logistycznego punktu widzenia.Saymon pisze:Data koncertu w Norwegii bardzo mi się podoba. Bałem się, że możemy mieć dzień po dniu Polske i Paryż, ale jest dobrze.
Wydaje mi się, że Polska będzie raczej na początku czerwca... Wtedy Maideni będą prawdopodobnie koncertować w Niemczech (festiwale Rock Am Ring/Rock Im Park) więc mogliby wpaść także i do nas.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Działa, działa... 
I nie ma większych zmian.

I nie ma większych zmian.
Ja byłem w 86 ! Poznań . Też było ciasno.
A bilet załatwił mi Zenek Laskowik , spod lady .
Ja byłem w 86 ! Poznań . Też było ciasno.
A bilet załatwił mi Zenek Laskowik , spod lady .
Całkiem sporo sale w których wtedy grali były wypełnione do ostatniego miejscaBonzo pisze:spokojnie to juz kwestia godzin
To byly piekne dni lalalalalalaCałkiem sporo sale w których wtedy grali były wypełnione do ostatniego miejsca
-
Żołnierz Północy
- -#Prodigal son

Dobra, moze jestem niekumaty albo cos, ale sobie patrzylem na stronke rockmetal.pl (term. kon.) i to mi wyskoczylo:
Ktos wie cos o tym?
http://www.rockmetal.pl/koncerty.html?tour=5708zespół: Iron Maiden
data: 6.06.2005 (poniedziałek)
miasto: Warszawa
dopisano: 07.11.2004
Ktos wie cos o tym?
To wyskoczyło już dawno i opiera się tylko na plotkach i tej głupiej rozpisce. Wszyscy wątpią by było to prawdziwe