Tak jak Pink Floyd, tfu!
Bitwa Artystów - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bitwa Artystów - komentarze
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Lubię Pink Floyd ale nie dałem na nich głosu.
- blackcocker
- -#Moderator

Gdyby to było forum rockowe, a nie metalowe to byś głosował na Pink Floyd? XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Może dałbym remis, chociaż w sumie wolę Ozzyego.
Na szczęście nie wszyscy są Vorgelem. Nudno by było 
-
Deleted User 2259
blackmailer pisze: ↑sob lip 11, 2020 5:03 pmGdyby to było forum rockowe, a nie metalowe to byś głosował na Pink Floyd? XD
-
Deleted User 2259
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

1:1 już poprawiam
- Saimon1995
- -#Moderator

- Saimon1995
- -#Moderator

To narzekanie jest tak irytujące - ten zespół jest, tego nie ma. To jest forum fanów Iron Maiden. Czy każdy fan IM musi słuchać TYLKO metalu?
Jak widać znienawidzone Papryczki przez Vorgela mają co najmniej kilku fanów Sanktuarium
Ale najlepiej pocisnąć bekę. To, że nie słucham danej kapeli, nie odpowiada mi jej styl, nie oznacza, że muszę we wszystkich miejscach o tym przypominać i przy okazji się nabijać. Ale zaraz się okaże, że pewnie nie wiem co to konstruktywna opinia 
-
Deleted User 2259
Ja tam lubię sobie Muse posłuchać, to też mi się dostanie 
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Deleted User 2259
Następna edycja moze zrobimy tak: Metal, Prog oraz reszta ,to moze wszyscy beda zadowoleni.
Nie no miks jest spoko. Te zespoły mają tutaj swoje grono słuchaczy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ale to jest Red Hot Shitty Fuckers!!! Zaraz zaczniecie tu pisać Limp Biszkopt i Korn. Opamiętajcie sięFaithNoMore pisze: ↑ndz lip 12, 2020 10:23 am To narzekanie jest tak irytujące - ten zespół jest, tego nie ma. To jest forum fanów Iron Maiden. Czy każdy fan IM musi słuchać TYLKO metalu?Jak widać znienawidzone Papryczki przez Vorgela mają co najmniej kilku fanów Sanktuarium
Ale najlepiej pocisnąć bekę. To, że nie słucham danej kapeli, nie odpowiada mi jej styl, nie oznacza, że muszę we wszystkich miejscach o tym przypominać i przy okazji się nabijać. Ale zaraz się okaże, że pewnie nie wiem co to konstruktywna opinia
![]()
Vorgel ale czy Ty w swoim majestacie i geniuszu ogarniasz, że ktoś może lubić Red Hot Chili Peppers?Vorgel pisze: ↑ndz lip 12, 2020 12:09 pmAle to jest Red Hot Shitty Fuckers!!! Zaraz zaczniecie tu pisać Limp Biszkopt i Korn. Opamiętajcie sięFaithNoMore pisze: ↑ndz lip 12, 2020 10:23 am To narzekanie jest tak irytujące - ten zespół jest, tego nie ma. To jest forum fanów Iron Maiden. Czy każdy fan IM musi słuchać TYLKO metalu?Jak widać znienawidzone Papryczki przez Vorgela mają co najmniej kilku fanów Sanktuarium
![]()
![]()