Bitwa Artystów - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bitwa Artystów - komentarze
Przypominam, że w dyskusji bierze udział ktoś, kto jako avatar ma typa posługującego się żeńskim imieniem (niebezpieczna ideologia gender).
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Co to ma wspólnego z tą dyskusją? Odwracanie kota ogonem.
PS. Najpierw był zespół Alice Cooper, Alice nazwał się Alice, by móc dalej wydawać płyty jako Alice Cooper bez starego zespołu i uniknąć roszczeń pozostałych członków oryginalnego składu. Ale nieważne.
Żadne odwracanie kota ogonem. Invader zwrócił uwagę na ksywkę basisty, więc zrobiłem to samo, bo coś takiego uważam za bezsens.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
No ja piję 10 piwo, i trochę wolniej obczajam co się tutaj dzieje.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

wybierać między Manillą i Opeth albo WASP i Manowar... mega ciężar
Manilla i WASP 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wybrałem Manowar bo jednak nagrali więcej kompletnych płyt niż WASP, chociaż Blackie w XXI wieku nagral mase świetnej muzyki, a Manowar... może z 10 numerow.
Co do Manilli i Opeth dwaj geniusze, wybitni muzycy. Co ważne, obaj będący przy tym ludzmi pełnymi pasji, zajawki i ciekawosci, dla obu muzyka nigdy nie stała się pracą. Obaj to swietni, acz skrajnie rozni teksciarze. Obaj wybiegali daleko poza swój gatunek muzyki, chociaz Mikael jesscze dalej.
Glos na Manille, ale tylko dlatego że typuje wygrana Opeth
Ja z czysto subiektywnego i osobistego powodu praktycznie zawsze głosowałbym na Manillę. Oczywiście pierwsze miejsce ma tu muzyka a tej Mark nagrał mnóstwo i zwykle na wysokim lub bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo osobiście był dla mnie człowiekiem miłym, ciepłym, bez żadnej pozy czy dąsania się.
Co do WASP to ja głosowałbym na nich ale z powodu tego, że popatrzyłem na karierę całościowo a Blackie nadal trzyma formę z kolei Manowar odcina kupony już od dłuższego czasu. Taki "Dominator" to świetna płyta a przecież nie była nagrana tak dawno temu.
Co do WASP to ja głosowałbym na nich ale z powodu tego, że popatrzyłem na karierę całościowo a Blackie nadal trzyma formę z kolei Manowar odcina kupony już od dłuższego czasu. Taki "Dominator" to świetna płyta a przecież nie była nagrana tak dawno temu.
Ja wybrałem Manillę, bo całościowo to dla mnie lepszy zespół. Jakby Opeth miał w dyskografii więcej krążków pokroju My Arms, to wybór byłby zdecydowanie trudniejszy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak dla mnie Opeth ma jedną przeciętna płyte i żadnej słabej. Manilla ma kilka płyt bez błysku.
Vorgel daje zwycięstwo Beatlesom nad Iced Earth. Na METALOWYM forum.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tu usprawiedliwione, bo Iced Earth to zespół z czasów, kiedy już nie było czasów.
Nie znasz się. Iced Earth to patałachy grające nic nie znaczącą muzykę, identyczną na wszystkich albumach. Za to B to Bogowie Heavy Metalu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
Przecież wtedy jeszcze Heavy Metalu nie było 
Przecież oni go wynaleźli (Helter Skelter)
Następny co się nie zna.
O widzisz Invader, nawet taki fan disco jak Schizoid coś tam czai z heavy metalu.Schizoid pisze:Przecież oni go wynaleźli (Helter Skelter)
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen