Mam ale trochę inne niż Twoje
Bitwa Artystów - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bitwa Artystów - komentarze
Genesis skończyli się dość wcześnie, nie mają tyle dobrych płyt co Judas Priest. Nawet biorąc pod uwagę, że zaczynali wcześniej, to tak jakby Priest nie nagrali już niczego wartościowego po British Steel. A nagrali.
Zdecydowanie, grubo ociosane
-
Deleted User 2259
Nie no Genesis sie skonczylo na Calling All Stations, lol, ze oni przegrali z OO. już nawet nie mówię o tym kto z nich wymiata bardziej live, bo to niebo a ziemia.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Znowu metal przegrywa z klasycznym rockiem, ciekawe.The Beatles – Death 9 - 8
No i porażka King Crimson z Floydami... eh
Genesis wymiatać to najwyżej może liście spod dębu
-
paulek
- -#Lord of the flies

Bo Floyd to takie miłe przyjemne nie wymagające od słuchacza - granie. Każdemu przypadnie do gustu. a Crimson jednak wymaga wysiłku.... Za chwile Ozz wejdzie do półfinału a Sabbs już polecieli.... 
To po prostu świetny zespół, który odnalazł się w różnej stylistyce. Nie róbmy z KC jakiegoś niesamowicie wymagającego zespołu, bo nim nie jest. Grają inną muzykę, być może nieco trudniejszą w odbiorze, ale myślę, że Floydzi nie wygrali dzięki Money i Wish You Were Here.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Wolę Pink Floyd od King Crimson, których cenię tak naprawdę tylko dwie płyty. Wczesne Pink Floyd tak do Meddle to istny kosmos, który wypie..ala King Crimson na orbitę. Dark Side mniej cenię, ale dalej były pyszne Wish You Were Here i Animals no i schizy Watersa, które też bardzo lubię.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie mieści mi sie w głowie, ze Ozzy moze wygrać z Megadeth
W sumie pojedynek PF vs KC był jednym z naprawdę niewielu racjonalnych. Te zespoły w mniejszym lub większym stopniu można ze sobą porównywać, natomiast taka rozgrywka między Marillion, a Kingiem Diamondem, była po prostu bezsensowna. Można było zrobić osobne zawody dla grup heavymetalowych, progresywnych, rockowych, wtedy to by miało ręce i nogi.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ozzy vs Megadeth to dla mnie była ciężka sprawa. Ostatecznie 6-5 dla Ozza w świetnych płytach.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ozzy ma jakąś swietna plyte?
Tak ze 3 pierwsze to raczej dobre rzeczy są 
-
Deleted User 2259
Ja bym im dał max 7 na 10, mam w domu wszystkie poza ostatnimi dwoma, nie wracam w ogóle do nich, wolę Riska sobie posłuchać. Przynajmniej się można fajnie pogibać <serio lubię ten album>
Pierwsze 3 płyty Ozzyego są świetne, kolejne trzy powiedzmy bardzo dobre.
Ja mam słabość do czwórki jeszcze. Potem różnie.