Oui.
Bitwa Artystów - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bitwa Artystów - komentarze
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
No to metal pełną gębą
Obstawiam Slayera (niestety)
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jak Seler wygra to się zdziwię i to pozytywnie.
-
Deleted User 7916
Ja już zapomniałem,że istnieje takie cos jak Despacito
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Megadeth chyba da radę, Helloween nie ma na forum licznej bojowki (chociaz nieliczna to bardzo fanatyczna
).
W finale typuje, że Megadeth daloby radę z Selerem, ale z Priest by przegrali. Zobaczymy.
Robimy mecz o 3 miejsce?
W finale typuje, że Megadeth daloby radę z Selerem, ale z Priest by przegrali. Zobaczymy.
Robimy mecz o 3 miejsce?
Normalka. Jak ze wszystkimi kawałkami najlepszy na świecie... przez kilka tygodni. I całe szczęście, bo inaczej musielibyśmy ich w kółko słuchać. Nie celowo, ale jakieś radio w sklepie, komunikacji miejskiej itp. zawsze by się mogło trafić.Sininenpoika pisze: Ja już zapomniałem,że istnieje takie cos jak Despacito
Slayer ma silne grono fanów. Poza tym SLAYER K...A!!!Dzosef pisze: Megadeth chyba da radę, Helloween nie ma na forum licznej bojowki (chociaz nieliczna to bardzo fanatyczna).
Robimy mecz o 3 miejsce?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

@FNM dasz radę w 1 poscie wrzucić też wyniki fazy pucharowej?
Czyli mam 2 z ulubionych kapel w przedfinale i to obie ze sporymi szansami na wygraną. Ładnie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Według drabinki będzie mecz o 3 miejsce, więc spokojnie 
Ja już dziękuję za zabawę
Zostały 4 zespoły, których nie słucham.
No jak tak można. Nie słuchasz Slayera i jesteś na metalowym forum
Zasady na metalowym forum
Słucha się
Judas Priest
Helloween
Slayer
Megadeth
Słucha się
Judas Priest
Helloween
Slayer
Megadeth
W sumie kwalifikuję się. Słucham wszystkich z tego 
To dobrze, bo byłeś podejrzany o niesłuchanie Megadeth 
Dobrze, że zaznaczyłeś dziadowską produkcję jedynki, bo takie rzeczy się później liczą w punkach na zdobycie tytułu króla metalu 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Z różną częstotliwością, ale również słucham każdego z tych zespołów. Czyli jestem pełnoprawnym sanktuziomkiem 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller