W dniu koncertu wszedłem w Empiku po bilet, ale właśnie z tego względu (tzn. upału, nie nawalenia) ostatecznie nie zdecydowałem się pójść na ten gig. Stwierdziłem, że nawet mimo spodziewanego "ognia" ze sceny nie wytrzymam żaru z nieba.The_Alchemist pisze: ↑pt sie 07, 2020 5:23 pmNie zapomnę tego koszmarnego upału, po jednym piwie człowiek był nawalony.
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Wywiady i newsy
-
Deleted User 2259
Favorite Shit: Iron Maiden's Bruce Dickinson on Tolkien, Tigers, Fencing and More:
Troszeczkę stare, ale warte przypomnienia z okazji urodzin.
https://www.revolvermag.com/culture/fav ... g-and-more
Troszeczkę stare, ale warte przypomnienia z okazji urodzin.
https://www.revolvermag.com/culture/fav ... g-and-more
A mnie tak wzięło na przemyślenie. Wieszamy psy na Maidenach (skądinąd słusznie) ze leniwe koty, ze ani płyty, ani nic, ale zapominamy że to tez są ludzie jednak, może im się nie chcieć i nie ma się co obrażać, tylko słuchać tego co jest. Przykładowo, żona Bronka popełniła w tym roku samobójstwo - co z tego ze już była, ale jednak 30 lat z kobita spędził. Ja na jego miejscu miałbym wyjebane kolokwialnie mowiac w płyty solowe czy z zespołem, a tym bardziej ze względu na świństwo jakie jej uczynił
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
-
Deleted User 2259
To bylo samobójstwo? nawet nie wiedziałem. Jak dla mnie to oni nie muszą nic już nagrywać, niech od czasu do czasu ruszą w trasę koniecznie grając stare utwory, które ominęli na ostatnich trasach. To Tame A Land, Still Life - aż się proszą o odkurzenie.
Ostatnio zmieniony sob sie 08, 2020 9:39 pm przez Deleted User 2259, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackcocker
- -#Moderator

Ale to nie jest kwestia ostatnich kilku miesięcy tylko wielu lat.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale to nie pretensje do zespolu tylko managementu. Przecież to nie od Harrisa zalezy strona Maiden czy kanal na yt
Popatrzyłem teraz, i faktycznie nie doczytałem. Określili to jako tragic accident, wiec w sumie mogło być to cokolwiek. Ale poza tym raczej obstaje przy swoim
Mikojaski pisze: Przykładowo, żona Bronka popełniła w tym roku samobójstwo - co z tego ze już była, ale jednak 30 lat z kobita spędził. Ja na jego miejscu miałbym wyjebane kolokwialnie mowiac w płyty solowe czy z zespołem, a tym bardziej ze względu na świństwo jakie jej uczynił
To następnym razem zastanów się co piszesz, bo plotkę stworzyć łatwo, a jej zdementowanie i tak pozostawić może negatywne skutki.Mikojaski pisze: Popatrzyłem teraz, i faktycznie nie doczytałem. Określili to jako tragic accident, wiec w sumie mogło być to cokolwiek. Ale poza tym raczej obstaje przy swoim
prodiża kabel wskazał mi drogę
Tweener pisze: ↑ndz sie 09, 2020 1:36 pmMikojaski pisze: Przykładowo, żona Bronka popełniła w tym roku samobójstwo - co z tego ze już była, ale jednak 30 lat z kobita spędził. Ja na jego miejscu miałbym wyjebane kolokwialnie mowiac w płyty solowe czy z zespołem, a tym bardziej ze względu na świństwo jakie jej uczyniłTo następnym razem zastanów się co piszesz, bo plotkę stworzyć łatwo, a jej zdementowanie i tak pozostawić może negatywne skutki.Mikojaski pisze: Popatrzyłem teraz, i faktycznie nie doczytałem. Określili to jako tragic accident, wiec w sumie mogło być to cokolwiek. Ale poza tym raczej obstaje przy swoim
Zluzuj trochę majster
Według jednego z synów to nie było samobójstwo. Poza tym ludzie się rozstają i mają do tego pełne prawo.
. Nie widzę powodów żeby mieszać z Iron Maiden rozstanie Bruce’a i smierć jego byłej żony.
Bardziej mi chodziło o to ze np harris miał cięższy okres w latach 90tych i wtedy powstało mroczniejsze x factor, to teraz taki sam może mieć Bruce, stad np brak żadnych wieści
-
Deleted User 2259
Właśnie przeczytałem. Smutna wiadomość. Jeden z moich ulubionych producentów.
Zasłużona osoba, szkoda.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Można go spokojnie nazwać legendą, ale niestety i na takich ludzi przychodzi pora na tym padole.
Niech spoczywa w pokoju
Niech spoczywa w pokoju
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Szkoda, ale trzeba się na to powoli szykować. Idole, którzy pracowali przy muzyce, której słuchamy będą odchodzić w przeciągu najbliższych 20 lat.
Co za lipa
Niestety, najbliższe lata to już mocno z górki dla tego co znamy i pokochaliśmy.
Pamiętam jak ze 12 lat temu, przeglądając w pracy newsy na Onecie, w oczy wpadło mi "Steve Harris nie żyje" - w dziale Muzyka. Na chwilę wówczas umarłem, takiego strzału ciśnienia dostałem. Okazało się, że chodziło o kogo innego: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/steve- ... zyje/kvb0k
M.
Pamiętam jak ze 12 lat temu, przeglądając w pracy newsy na Onecie, w oczy wpadło mi "Steve Harris nie żyje" - w dziale Muzyka. Na chwilę wówczas umarłem, takiego strzału ciśnienia dostałem. Okazało się, że chodziło o kogo innego: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/steve- ... zyje/kvb0k
M.
Też pamiętam tą wiadomość :-)