Przecież powtarzam ciągle, że w obu przypadkach głosowałem subiektywnieVorgel pisze: ↑sob lip 18, 2020 11:19 pmTo przestańcie podawać obiektywne argumenty tylko tam, gdzie to wam pasuje, bo zalatuje to hipokryzją.
Kto jest lepszym gitarzystą
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto jest lepszym gitarzystą
Surfing With Alien to świetna płyta. Crushing Day grałem [po swojemu], piękne czasy.
Nie wiem czy Ty to pisałeś, o wszechstronności fileta ale sprawdzę
Tak to ja ale to też nie jest OBIEKTYWNY argument i tak tego nie podawałem. Dla mnie to było po prostu in plus dla niego. Powtarzam, że DLA MNIE. Niektórych to nie rusza wcale. Natomiast jak ktoś spytał mnie dlaczego głosowałem na Flea to podałem wszechstronność jako jeden z powodów.
W przypadu Iommiego to już totalny subiektywizm bo on krzesał mega riffy na płytach które uwielbiam a Satch to dla mnie absolutnie nikt.
W przypadu Iommiego to już totalny subiektywizm bo on krzesał mega riffy na płytach które uwielbiam a Satch to dla mnie absolutnie nikt.
- blackcocker
- -#Moderator

Nie znam na tyle Satrianiego. Tony stworzył wspaniałe riffy i w jego przypadku nie kierowałbym się prostotą czy innym chujstwem. Tak czy siak, głosu nie oddam bo JS znam ze dwa numery 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 2259
Obczaj sobie - Surfing, The Extremist, Engines of Creation <tu już nawet momentami pod techno podchodzi? w niektorych kawałkach.blackmailer pisze: ↑ndz lip 19, 2020 3:06 am Nie znam na tyle Satrianiego. Tony stworzył wspaniałe riffy i w jego przypadku nie kierowałbym się prostotą czy innym chujstwem. Tak czy siak, głosu nie oddam bo JS znam ze dwa numery![]()
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Samo zestawienie tych dwóch tak odmiennych stylowo gitarzystów jest bez sensu
To tak jakby zapytac kto jest lepszym perkusistą - Phil Rudd czy Dave Lombardo ?
To tak jakby zapytac kto jest lepszym perkusistą - Phil Rudd czy Dave Lombardo ?
No i wyszło, niechęć do Satrianiego, tudzież słaba znajomość repertuaru (ten zarzut padł wobec Dzosefa odnośnie RHCP) zadecydowały o głosowaniu na Iommiego. I żadna wszechstronność się nie liczy, po prostu prywatne preferencje. To po co było pisać to przy Flea?
Ile można tłumaczyć, że tam też to było pisane z subiektywnej perspektywy?
A w przypadku Satcha to przyznaję, że nie odsłuchałem WSZYSTKIEGO co nagrał natomiast znam zdecydowaną większość.
zestawienie delikatnie mowiac... dziwne... -_-.
Na zadane pytanie odpowiedziałbym pytaniem - co jest lepsze, pomidory czy pomarańcze?
-
Deleted User 7916
Ludzie znają Satcha z jednego czy dwóch wałków, gość tworzy bardzo różnorodną muzykę, Iommi to Iommi- wszędzie go rozpoznasz, Satch potrafi się ukryć w tłumie.Vorgel pisze: ↑ndz lip 19, 2020 12:09 pm No i wyszło, niechęć do Satrianiego, tudzież słaba znajomość repertuaru (ten zarzut padł wobec Dzosefa odnośnie RHCP) zadecydowały o głosowaniu na Iommiego. I żadna wszechstronność się nie liczy, po prostu prywatne preferencje. To po co było pisać to przy Flea?
Dokładnie. Równie dobrze można by zapytać kto jest lepszym gitarzystą- Eric Clapton czy Michael Angelo BatioAdrian S.O.S. pisze: ↑ndz lip 19, 2020 10:39 am Samo zestawienie tych dwóch tak odmiennych stylowo gitarzystów jest bez sensu
Ale Fileta z RHCP przed Harrisem to ochoczo stawiali. To się własnie nazywa hipokryzja.
Ja tam spokojnie postawię Claptona z Batio. I mam nawet odpowiedź który lepszy