Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Inna sprawa, że nawet jeśli Rod w jakiś sposób hamuje ich ambicje i chęci, to wina tak czy siak spada na zespół. Tak jest w przypadku każdej niefortunnej decyzji menedżera. Zresztą akurat jeśli chodzi o akustykę, to raczej wina samego zespołu, który zlewa próby i wysługuje się technicznymi.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Problem z olewaniem prób przed koncertami jest już od końca lat 80tych. To była jedna z przyczyn przez które Adrian był niezadowolony i nie mógł przekonać reszty do przyłożenia się do prób i samych koncertów. Harris już wtedy mówił, że nie robią soundchecków.
Ostatnio zmieniony pt sie 14, 2020 8:46 pm przez sajki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mam wrażenie, że wy po prostu nie zauważyliście, że oni - i Rod i Maideni - zaraz będą mieli po 70 lat.
Ale w sumie kwestia wieku ma się nijak do większości problemów, o których pisano powyżej.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Adrian na temat Stranger In A Strange Land.
https://www.eonmusic.co.uk/adrian-smith ... -2020.html#- A lot of fans do wonder why it rarely gets played live, as it’s not been in the set since 1999; would you like to break that one out again?
- I would. It’s difficult to put it in a set because unless we do really fast stuff live, or we do very slow dramatic stuff; anything in the middle just has a sort of a mid-tempo from beginning to end, and the tempo of the song is crucial for ‘Stranger’. We tend to race with a lot of our songs, and most of it, it doesn’t matter - it just adds to the excitement – but with that song, with the energy, sometimes it can get… it’s hard to play live, you know?
To jest trudne do zagrania, x-factor nie pasuje do ekscytującej setlisty, virtual jest za mało wyrazisty, no prayera już nie pamiętamy, że to nasz album itp itp itd itd więc będzie wrathchild. Dziękujemy
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Deleted User 5490
Trochę Hoffmanowi nie chciało się nauczyć tej solówki Dave'a.
No solo takie se, ale Piotrek udowodnił tylko, że marnuje swój talent śpiewając te gówna co śpiewa od wielu lat.
Mnie pasi
i fajny teledysk ,najlepiej Krzysiek daje radę.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Krzysiek to ma teraz już wyrobiony ciąg na kamerę.
Wokalnie dobrze, ale to jego klimaty. Piotrek też bardzo fajnie. Maćka już słyszałem w takim repertuarze, ale jego wokal mi tak nie do końca pasuje. Solo Wojtka, rzeczywiście "własna interpretacja" 
Ogólnie pozytywna inicjatywa.
Ogólnie pozytywna inicjatywa.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tomek Targosh real bass player ,nieźle targa te struny !
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Również podzielam opinie, bardzo fajny cover. Spodziewałem się cringe'u, a wyszło pozytywnie 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dostarczyli, jest moc.
Poza tym nazwiska uczestników tego projektu pisane mejdenicą: KLASA.

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Sredniawka
Nawet mi się podobało choć jeden raz obejrzenia wystarczy.