Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Wywiady i newsy
The Top 10 best Iron Maiden album opening songs:
https://www.loudersound.com/features/th ... n-N4Hm3uPI
Spoko lista, ale Moonchild trochę za nisko jak na mój gust,
https://www.loudersound.com/features/th ... n-N4Hm3uPI
Spoko lista, ale Moonchild trochę za nisko jak na mój gust,
Ja bym wywalił Wildest Dreams i wstawił Invaders albo Futureal.
Taaaa, Wildest Dreams w TOP10. Prowler za nisko.
https://www.ironmaiden.com/news/article ... -album-day
Parlophone Records will issue a very special limited edition 12” vinyl version of Iron Maiden’s iconic self-titled debut album on October 9th. The release honours both the 40th Anniversary of the album, which came out on April 14th 1980 and also the UK's 2020’s National Album Day, on October 10th – a longstanding local retail celebration of the long-player.
Hei , czy ma ktos zachowane pozdrowienia wszystkich muzykow Maiden z audycji Muzyka mlodych dla Krzysztifa Brankowskiego na antenie 2 programu Polskigo Radia po wizycie w Polsce w latach 80 ????
-
Deleted User 5490
Podaruję sobie jego kanał. Gdyby udzielał lekcji gry na gitarze, pokazywał swoje patenty, to z przyjemnością bym obejrzał, ale jego ekscesy z wędką to żadna atrakcja. 
Szczerze mówiąc, to jemu i Bruce'owi już bliżej do wszystkiego innego, niż muzyka.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
Szanuję ich zainteresowania i wiem, że jak Maiden się skończy to oni dwaj wyjdą z tego bez szwanku na psychice. Będą umieli zorganizować sobie czas na emeryturze.
Dave wygląda na leniwca, który nie ma żadnych zainteresowań. Kiedy skończy się Maiden, to obrośnie florą leżąc nieruchomo na hawajskich wydmach i z czasem wtopi się w krajobraz. Kiedyś ktoś przypadkowo wsadzi mu w dupę tabliczkę drewnianą z napisem, ale nie "Tu leży Dave Murray", tylko "Zakaz palenia papierosów", bo go po prostu nie zauważy.
Dave wygląda na leniwca, który nie ma żadnych zainteresowań. Kiedy skończy się Maiden, to obrośnie florą leżąc nieruchomo na hawajskich wydmach i z czasem wtopi się w krajobraz. Kiedyś ktoś przypadkowo wsadzi mu w dupę tabliczkę drewnianą z napisem, ale nie "Tu leży Dave Murray", tylko "Zakaz palenia papierosów", bo go po prostu nie zauważy.
Średnio mnie interesuje, co robią w czasie wolnym i jak zamierzają spędzić emeryturę. Mogą nawet zostać tybetańskimi mnichami, jeśli to im da szczęście. Na razie są aktywni muzycznie, o nowym krążku Bruce'a ani widu, ani słychu, a książki pisane przez nich skupiają się na samolotach i rybach. Dla mnie to jest śmieszne.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
Patrz. A w tym czasie tylu uczniów szkół, ślusarzy, murarzy, przedstawicieli handlowych, fryzjerów, kosmetyczek i hydraulików i innych zamiast po szkole skupiać się na szkole, i zamiast po pracy skupiać się na pracy, to skupiają się na muzyce Iron Maiden. 
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2020 1:28 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 5490
W każdym razie już tak na poważne, fanom należy się coś muzycznego od zespołu, bo od wydania TBOS i ostatniej trasy minęło sporo czasu, a gównianymi gierkami, tapetami na komórkę i książkami o rybach raczej głodu muzyki się nie na syci.
A ci ślusarze i hydraulicy mają miliony fanów, których interesuje przede wszystkim ich praca?Pierre Dolinski pisze: ↑pt sie 28, 2020 1:18 pm Patrz. A w tym czasie tylu uczniów szkół, ślusarzy, murarzy, przedstawicieli handlowych, fryzjerów, kosmetyczek i hydraulików i innych zamiast po szkole skupiać się na szkole, i zamiast po pracy skupiać się na pracy, to skupiają się na muzyce Iron Maiden.![]()
-
Deleted User 5490
Tak. Hydraulicy i ślusarze tak. Ja nim choćby jestem, bo w czasach armii gogusiów zza biurek dobry fachowiec od brudnej roboty jest na wagę złota.Schizoid pisze: ↑pt sie 28, 2020 1:45 pmA ci ślusarze i hydraulicy mają miliony fanów, których interesuje przede wszystkim ich praca?Pierre Dolinski pisze: ↑pt sie 28, 2020 1:18 pm Patrz. A w tym czasie tylu uczniów szkół, ślusarzy, murarzy, przedstawicieli handlowych, fryzjerów, kosmetyczek i hydraulików i innych zamiast po szkole skupiać się na szkole, i zamiast po pracy skupiać się na pracy, to skupiają się na muzyce Iron Maiden.![]()
![]()
Co do Adriana, to ciężko stwierdzić, czy rzeczywiście do końca masz rację - jeśli plotki o tej jakiejś jego solowej płycie są prawdziwe, to ograniczyłbym to stwierdzenie do Bruce'a wyłącznie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A co ma robić 60-paro letni Murray? Może ma jakieś hobby, może siedzi w chacie z rodziną i ogląda seriale. Jego sprawa.
Pierre Dolinski pisze: ↑pt sie 28, 2020 1:01 pm
Ale oni są słabi. Teraz merch do rybek reklamują...