13/09/2020 - Батюшка - Progresja, Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 12/03/2020 - Батюшка (Batushka) / Malevolent Creation / Konkhra - Progresja, Warszawa
No i tutaj mamy przykład jak łatwo to się roznosi...
www.MetalSide.pl
Re: 12/03/2020 - Батюшка (Batushka) / Malevolent Creation / Konkhra - Progresja, Warszawa
w końcu, to była LITURGIA 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- dostoevsky
- -#Assassin

Rozmawiałem z Krzysztofem Drabikowskim. Dostałem zapewnienie, że będzie chciał, aby koncert w Progresji odbył się w możliwie najbliższym terminie po kwarantannie.
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: 13/09/2020 - Батюшка - Progresja, Warszawa
Jest nowa data, jeszcze bez supportów.
- dostoevsky
- -#Assassin

Koncert Батюшка Krzysztofa Drabikowskiego, który miał odbyć się 13 września na Letniej Scenie klubu Progresja w Warszawie zostaje ponownie przełożony ze względu
niepewną sytuację w kraju związaną z Covid-19 oraz aktualny stan zdrowia lidera zespołu Батюшка. Wszyscy życzymy Krzyśkowi powrotu do zdrowia !!!
Nowa data koncertu zostanie ogłoszona we wrześniu 2020 roku.
niepewną sytuację w kraju związaną z Covid-19 oraz aktualny stan zdrowia lidera zespołu Батюшка. Wszyscy życzymy Krzyśkowi powrotu do zdrowia !!!
Nowa data koncertu zostanie ogłoszona we wrześniu 2020 roku.
A co tu jest niepewnego w zakresie covidu?
Jak on myśli, że po zniesieniu limitów lemingi wrócą szybko do sal koncertowych, to się grubo myli
Jak on myśli, że po zniesieniu limitów lemingi wrócą szybko do sal koncertowych, to się grubo myli
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nowy termin 10 października - miejsce: Letnia Scena Progresji
Night Mistress Fan Club Łódź
chyba: nieLetnia Scena Progresji 
I znowu odwołane...
dobrze, że do ostatniej chwili wstrzymałem się z zakupem biletów...
Yebac whoyaa mateushka...
Yebac whoyaa mateushka...
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Deleted User 2259
Z FB:
COVID ty ku*wo jebana przestań mi ku*wo koncerty odwoływać
COVID ty ku*wo jebana przestań mi ku*wo koncerty odwoływać