Mam tak samo. Jak napisał Dzosef, Dickinson jest bardziej wszechstronny. Za to Dio miał dzikość w głosie, czyli cechę, którą najbardziej cenię u niego. Szkoda, że nie ma opcji wyboru "Obaj to Giganci".
Najlepszy wokalista - BITWA: Superpuchar Ronnie James Dio vs Bruce Dickinson
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy wokalista - BITWA: Superpuchar Ronnie James Dio vs Bruce Dickinson
Czy uwielbienie Maiden jest konieczne do przebywania na forum? Mam swoje krążki Maiden które są u mnie na piedestale i jestem ich fanem. To, że nie są moim zespołem numer jeden to chyba nie grzech?
PS. Ale oczywiście jeśli nie jestem mile widziany to sobie pójdę. Nie pcham się na afisz jak mnie nie chcą
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Najlepszy wokalista - BITWA: Superpuchar Ronnie James Dio vs Bruce Dickinson
Vorgel, sam mówiłeś, że to forum METALOWE, a Zdan jest fanem metalu
)
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nie biorę absolutnie ale nic na siłę. Jak forum twierdzi, że taki wielbiciel nie-Maiden i gruzu jak ja ma spadać to pójdę sobie po prostu 
Nie do wiary? Dickinson przegrywa? No bez jaj. Przecież ma lepszy głos i więcej platyn.
LOL
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ludzie głosują nie tak jak partia chce? TYM GORZEJ DLA LUDZI! 
Przecież wiadomo, że Dio nie ma startu do Bruce'a.
Bruce jest najlepszym heavy metalowym wokalistą ever, to jest od dawna wiadomo i nikomu już nie trzeba tłumaczyć 
Trochę dalej za nim jest Halford i Tate, warto dodać, że obaj też mają platyny i to niejedną.
Trochę dalej za nim jest Halford i Tate, warto dodać, że obaj też mają platyny i to niejedną.
Na szczęście jakoś ominęła mnie ta prawda objawiona i znana od dawna. Zresztą nawet jeśli to totalnie się nie zgadzam (i co mi komisja do spraw prawdy w muzyce zrobi?)
A platyny w muzyce interesują mnie generalnie w stopniu ZEROWYM
-
Deleted User 7916
Przegapiłem głosowanie, głos na Bruce'a.
Ale jak to jest, że Bruce, Rob i Geoff mają po kilka platyn, a Dio ma jedną i to w dodatku z Black Sabbath, gdzie wspiął się po plecach Ozzyego, włażąc na jego miejsce do popularnego zespołu. Oto jest pytanie.
A jak to jest, że Led Zeppelin - zespół który według Wyroczni jest marny, kiepski i do tego złodziejski - ma tyle więcej platyn niż Ci niby lepsi, bardziej odkrywczy i nie złodziejscy? Oto jest pytanie
Może podpisali jakiś cyrograf, nie wiem
Faktem jest, że to niebywały sukces i o tyle unikatowy, że osiągnął go cover band.
No ale z drugiej strony LZ mają z kolei za dużo platyn co jest podejrzane
Takie liczby zarezerwowane są dla Beatlesów i Presleya 
Akurat w tyle platyn za powiedzmy takie "IV" jestem w stanie uwierzyć spokojnie 
Zmień formę trollowania, bo sam sobie szkodzisz
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...