a jakie ciary przy zwrotkach
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Wywiady i newsy
Nie jest ani Wybitna, ani słaba. Wariacja na temat plakatu trasy przystrojona w meksykańskie motywy - nie wiem czego tu się spodziewać.
No ale niektórzy musza jebac po tym zespole za wszystko
No ale niektórzy musza jebac po tym zespole za wszystko
Ten zespół odwala taką manianę jak żaden inny. To się go za to jebie. Kolejna gówniana koncertówka z wokalem, który kaleczy uszy, zero info o studyjniaku, zero info o solówce Brucea, odcinanie kuponów w czasie pandemii, nie wrzucanie żadnych ciekawych materiałów archiwalnych na przeczekanie, odcinanie kuponów od wszystkiego. I piszę to z krwawiącym sercem, bo Maiden zawsze będzie moim ukochanym zespołem, ale w pewnym momencie klapki z oczu spadają. No jak można pisać, że Bruce brzmi dobrze, to nawet nie jest kwestia gustu, tylko zaślepienia i uszy w dupie. Ściśnięte gardło, seplenienie, fatalne górki...
Ostatnio zmieniony sob paź 03, 2020 10:57 am przez sajki, łącznie zmieniany 1 raz.
Brzmi dobrze 
fatalnie!
dobrze!
beznadziejnie!
maidenmaidenmaidenmaiden!
dobrze!
beznadziejnie!
maidenmaidenmaidenmaiden!
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
+1. Refren to jeszcze, ale na zwrotkach to już pod bełkotanie podchodzi. To nie tyle wina Brucea, to niedopasowania repertuaru pod wiek i nie mierzenia sił na zamiary. Szkoda, bo mają tyle perełek, które nie wymagają piania, czy śpiewania z szybkością karabinu maszynowego...
Spodziewam się, że taki Sign Of the cross to już będzie kozacko zaśpiewany.
Mam dokładnie takie samo zdanie i od dawna o tym piszę. Jest na to proste wyjaśnienie, które niestety jest dość bolesne i dość ciężko je przyjąć na klatę. Im się już po prostu nie chce i mają nas w dupie. Po prostu. Zamiast ludzi jesteśmy dla nich biletami i to wszystko. Moment w którym zdajemy sobie sprawę, że mają nas w dupie jest momentem w którym zaczynamy rozumieć te wszystkie niezrozumiałe decyzje itp itdsajki pisze: ↑sob paź 03, 2020 7:53 am Ten zespół odwala taką manianę jak żaden inny. To się go za to jebie. Kolejna gówniana koncertówka z wokalem, który kaleczy uszy, zero info o studyjniaku, zero info o solówce Brucea, odcinanie kuponów w czasie pandemii, nie wrzucanie żadnych ciekawych materiałów archiwalnych na przeczekanie, odcinanie kuponów od wszystkiego. I piszę to z krwawiącym sercem, bo Maiden zawsze będzie moim ukochanym zespołem, ale w pewnym momencie klapki z oczu spadają. No jak można pisać, że Bruce brzmi dobrze, to nawet nie jest kwestia gustu, tylko zaślepienia i uszy w dupie. Ściśnięte gardło, seplenienie, fatalne górki...
Dlatego bardzo lubię lata 90te,gdzie walczyli o publiczność i musieli się starać, bo jak coś nie do końca pykło, jak na V11, to od razu dostali po dupie w recenzjach, opiniach i wynikach sprzedaży.
- blackcocker
- -#Moderator

No cóż... Wychowali sobie grono bezkrytycznych, zaślepionych dawną świetnością fanów, którzy po powiedzeniu jakiegokolwiek niezbyt pochlebnego słowa naskakują na ciebie z tekstami NO TY CHYBA NIE JESTEŚ FANEM!?!?
Bardzo to musi być dla Maidenów wygodne, a raczej dla tych starych, rozpieszczonych, kanapowych kotów
niestety ten fandom (jak większości tych największych zespołów) jest bardzo toksyczny, co widać bardzo dobrze nawet po tym forum.
Wyznacznikiem bycia fanem stało się bezmyślne spijanie dźwięku każdego pierda wykonawcy, a nie zdroworozsądkowe podejście do muzyki, bo przecież o to w tym wszystkim chodzi.
Bardzo to musi być dla Maidenów wygodne, a raczej dla tych starych, rozpieszczonych, kanapowych kotów
Wyznacznikiem bycia fanem stało się bezmyślne spijanie dźwięku każdego pierda wykonawcy, a nie zdroworozsądkowe podejście do muzyki, bo przecież o to w tym wszystkim chodzi.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 5490
Mogliby ten Aces High miłościwie edytować w studio, ale... no tak. Nie ma już Martina Birtcha, który by trzymał Dickinsona za jaja przez kilka godzin, dotąd, aż każdą sylabę zaśpiewa tak jak potrzeba.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Maiden to dziady bo Bruce nie wydał solowej płyty?Kolejna gówniana koncertówka z wokalem, który kaleczy uszy, zero info o studyjniaku, zero info o solówce Brucea, odcinanie kuponów w czasie pandemii, nie wrzucanie żadnych ciekawych materiałów archiwalnych na przeczekanie, odcinanie kuponów od wszystkiego.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bardzo potrzebny post na forum, gdzie jest dokładnie 0 takich bezkrytycznych osóbNo cóż... Wychowali sobie grono bezkrytycznych, zaślepionych dawną świetnością fanów, którzy po powiedzeniu jakiegokolwiek niezbyt pochlebnego słowa naskakują na ciebie z tekstami NO TY CHYBA NIE JESTEŚ FANEM!?!?
- blackcocker
- -#Moderator

Nie masz racji.Dzosef pisze: ↑sob paź 03, 2020 11:56 amBardzo potrzebny post na forum, gdzie jest dokładnie 0 takich bezkrytycznych osóbNo cóż... Wychowali sobie grono bezkrytycznych, zaślepionych dawną świetnością fanów, którzy po powiedzeniu jakiegokolwiek niezbyt pochlebnego słowa naskakują na ciebie z tekstami NO TY CHYBA NIE JESTEŚ FANEM!?!?
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To gdzie masz tu jaranie się nowa koncertowka? Gdzie na tym forum jest bezkrytyczne podejście do Maiden?
Bo ostatni rok-dwa to bezustanne jebanie po tym zespole, że aż się nudne robi
Bo ostatni rok-dwa to bezustanne jebanie po tym zespole, że aż się nudne robi
- blackcocker
- -#Moderator

Mam ci pokazać post z datą i godziną? Wybacz, ale czasu na to zwyczajnie nie mam, a jakbym miał, to byłoby mi szkoda, jeśli nie widzisz niektórych postów.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To skoro nie umiesz przytoczyc to przestan pierdolicblackmailer pisze: ↑sob paź 03, 2020 12:10 pm Mam ci pokazać post z datą i godziną? Wybacz, ale czasu na to zwyczajnie nie mam, a jakbym miał, to byłoby mi szkoda, jeśli nie widzisz niektórych postów.
- blackcocker
- -#Moderator

Dobrze szefieDzosef pisze: ↑sob paź 03, 2020 12:13 pmTo skoro nie umiesz przytoczyc to przestan pierdolicblackmailer pisze: ↑sob paź 03, 2020 12:10 pm Mam ci pokazać post z datą i godziną? Wybacz, ale czasu na to zwyczajnie nie mam, a jakbym miał, to byłoby mi szkoda, jeśli nie widzisz niektórych postów.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 5155
Tak ze dwie ostatnie strony to się raczej do "Żelaznej dziewicy dla Iron Maiden" nadają. Choć ani tam ani tu "newsy" to nie są.