Bitwa Artystów: Superpuchar IRON MAIDEN vs JUDAS PRIEST
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bitwa Artystów: Superpuchar IRON MAIDEN vs JUDAS PRIEST
To jest problem wielu płyt wydanych w ramach serii remastered. Fire Burns Below na Stained Class niczego tej płycie nie dodaje.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A to nie wiedziałem.
Głupi poddawali te numery - fakt 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie myślałem, że tak zatraciles umiejetnosc wyczuwania treści pisanych nie do końca na powaznieblackmailer pisze: ↑pn sie 31, 2020 8:45 pmNie myślałem, że stać cię na aż taki incydent kałowy XDDD
Oczywiście Iron Maiden. Mają zdecydowanie więcej utworów, które lubię słuchać (ok. 75% do 25%). Tak, jak ktoś napisał: "Black Sabbath wykuł heavymetalowy miecz, Judas Priest naostrzył go, a Iron Maiden wbił mi go prosto w serce." Nie ma lepszego zespołu od Iron Maiden.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Była walka, ale Maideni z superpucharem, zasłużenie.
Iron Maiden mistrzem forum Iron Maiden 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Polska mistrzem Polski
-
Deleted User 2259
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Judas mogliby wygrać tylko na forum Judas i ew. Kampanii przeciw homofobii.
Zdecydowanie wolę Maiden, ale to nic w porównaniu z tym, jak kocham to forum, ono nigdy nie zawodzi

Hahaha, ostatnio tutaj kilku użytkowników zajmowało się odkopywaniem starych tematów z mocno kosmicznymi wątkami, ale czy wkopali coś tak dobrego, to śmiem wątpić
K.O.blackmailer pisze: ↑pn sie 31, 2020 9:42 pmMyślę o tobie dzień i noc, mimo że nie masz ani jednej platyny![]()
Ogólnie rzecz biorąc bardzo cenny temat, dzięki któremu dowiedziałem się, w jakich krajach Shakin' Stevens ma platyny.
A Geddy Lee tylko na forum Rush i Światowym Przeglądzie Żydów?