poprosil swoja kochana nauczycielke francuskiego lub kogos innego zeby mu napisala, chyba nie sadzisz ze ma taki charakter pismaS1MON pisze:Saymon rrrrrrrrispect za ten text![]()
25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Ok Nitek mniejsza skąd to wziął... Admini może zrobimy liste chetnych do Paryża, żeby było wiadomo wśród kogo losować itp. ( chyba bedziemy lekko zdziwieni jak ktorys Admin wygra co???
)
O Francuskim nie mam zielonego pojęcia i nie wiem co znaczą te śmieszne znaczki, dlatego wkleiłem skan. Klase mamy podzieloną na dwie grupy Ang - Niem i Ang - Fra to "zainstalowałem" koleżankę z grupy francuskiej żeby się dowiedziałaNitek pisze:poprosil swoja kochana nauczycielke francuskiego lub kogos innego zeby mu napisala, chyba nie sadzisz ze ma taki charakter pismaS1MON pisze:Saymon rrrrrrrrispect za ten text![]()
pozatym jakby sam pisal to by skana nie wklejal tylko tekst wklepal, a tak to mam wrazenie ze nie ma pojecia o francuskim bo nie wie jak spolszczyc francuskie r i z
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do 10 XII po 210 zł na bilet (podstawowa opcja to płyta - jeśli chcesz inne miejsce to musisz dać znać MaYeR'owi - poza tym są one droższe).Dziku pisze:Ej, do kiedy musze sie zdecydowac i wplacic pieniadze, taki deadline ...
Ok. Można coś takiego zrobić. A Ci, którzy są zainteresowani wyjazdem niech piszą do MaYeR'a!S1MON pisze:Ok Nitek mniejsza skąd to wziął... Admini może zrobimy liste chetnych do Paryża, żeby było wiadomo wśród kogo losować itp. ( chyba bedziemy lekko zdziwieni jak ktorys Admin wygra co???)
Nie wiem czy Admini mogą wziąć udział w konkursie. Z tym pytaniem jak wyżej.
No spoko a kiedy reszte kasy za transport i zakwaterowanie??Do 10 XII po 210 zł na bilet (podstawowa opcja to płyta - jeśli chcesz inne miejsce to musisz dać znać MaYeR'owi - poza tym są one droższe).
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:44 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten już o pokojach
Mam nadzieje, że bedzie okazja naprawde przejsc sie po miescie i zobaczyc chociaż wieze, pola elizejskie itp. Chyba nie chcecie non- stop pić 
Wszystkie szczegoly podaje na mejl'aDa5id pisze:Tak, na jaki numer konta trzeba wpłacać pieniądze?
Wszystko jest na stronie glownej - ostateczny termin to 10 XIIDziku pisze:Ej, do kiedy musze sie zdecydowac i wplacic pieniadze, taki deadline ...
Na to bedziemy zbierac w okolicach marca-kwietniaDziku pisze: No spoko a kiedy reszte kasy za transport i zakwaterowanie??
Mysle nad dwoma hotelami. W jednym sa pokoje 4-osobowe a w drugim dwu-osobowe.Man_Of_The_Edge pisze:A jak wygląda wogóle to zakwaterowanie? Ilu osobowe pokoje? Jakieś konkrety co do hotelu.
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:45 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Ahaaaaaa...taki
jesteś ... zreszta nieważne. Napisałem MaYeR`owi , że jestem chetny do Paryża ( bo chce też być wsrod losowanych co do biletu) i dostałem odp. ,że mam kase na konto przeslać... Myślę, że to tylko lekkie nieporozumienie z obydwu stron, ale moze zrobimy jakiegos posta z lista chetnych z FC.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że konkurs możnaby zrobić już niedługo, żeby Ci co nie wygrali, a chcą jechać, zdążyli jeszcze zapłacić za bilet...
-
El Dorado
fajny bylby konkurs w ktorym do wygrania by bylo bezplatne czlonkostwo w Fan ClubieWICKER MAN pisze:Myślę, że konkurs możnaby zrobić już niedługo, żeby Ci co nie wygrali, a chcą jechać, zdążyli jeszcze zapłacić za bilet...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ty bracie nie kombinuj tylko się zapisuj do FC.tobink pisze:fajny bylby konkurs w ktorym do wygrania by bylo bezplatne czlonkostwo w Fan Clubie
-
El Dorado
heh... ale taki konkuurs i tak byłby fajnyWICKER MAN pisze:Ty bracie nie kombinuj tylko się zapisuj do FC.tobink pisze:fajny bylby konkurs w ktorym do wygrania by bylo bezplatne czlonkostwo w Fan Clubie![]()
![]()
Kurde, chetnie bym sie z wami wybral, ale niestety nie mam kasy :/ Nadzieja w tym, ze beda grac w Polsce
Nadzieja matką głupich...ale matka kocha swoje dzieci

A mi się już śniło, że przyjadą do Polski