Głos na Nevermind. Świetny album. Bynajmniej nie za spirit
Pojedynek tytanów: Nevermind vs In Utero
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Pojedynek tytanów: Nevermind vs In Utero
TAK WIEM, co ten zespół robi na tym forum... , ale jedziemy wszystkie zespoły po kolei, które były robione.
Re: Pojedynek tytanów: Nevermind vs In Utero
Pogięło Cię?
- blackcocker
- -#Moderator

Skomentuję to w jedyny możliwy sposób: https://www.youtube.com/watch?v=o6kbsU1 ... atanatanka
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Co jest kurwa
- Saimon1995
- -#Moderator

To ja chociaż napisze jeden komentarz, który nie będzie w stylu "co tu robi to badziewie".
Oba albumy bardzo lubię, ale do "Nevermind" mam większy sentyment. I to jeden z pierwszych krążków rockowych, jakie przesłuchałem. Więc wszystko jasne.
Oba albumy bardzo lubię, ale do "Nevermind" mam większy sentyment. I to jeden z pierwszych krążków rockowych, jakie przesłuchałem. Więc wszystko jasne.
Wybór z tych dwóch jest prosty : Nevermind.
Ps Mnie zawsze zastanawia co Cobain dalej by tworzył, gdyby nie strzelił sobie w łeb ,czy Nirvana by przetrwała do dziś ( i czy zmieniłaby styl) ,czy Grohl poszedłby na bok i powołał Foo Fighters czy posada bębniarza w Nirvanie by mu wystarczyła (raczej tworzyłby tez solo bo duże ma ambicje chłopina).
Ps Mnie zawsze zastanawia co Cobain dalej by tworzył, gdyby nie strzelił sobie w łeb ,czy Nirvana by przetrwała do dziś ( i czy zmieniłaby styl) ,czy Grohl poszedłby na bok i powołał Foo Fighters czy posada bębniarza w Nirvanie by mu wystarczyła (raczej tworzyłby tez solo bo duże ma ambicje chłopina).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Nevermind - tam po prostu są lepsze piosenki.
Myślę, że te płyty powinny zostać wykasowane z historii muzyki. Taśmy matki na szczęście spłonęły w pożarze universalu, ale tego badziewia się namnożyły miliony kopii. Może warto zorganizować skup i pod prasę 
Nie mniejsze niż u Ciebie, że przypomnę stosunek do Dream Theater 
Jeśli ktoś zakaże DT to spoko - niech Nirvana idzie do piachu
Poza tym nikt nie wspomniał o jedynce 
Nirvana już nikogo nie obchodzi, lider palnął sobie w łeb ćwierć wieku temu zabierając całe grunge do grobu. Dream Theater, można lubić lub nie, ale są dość konsekwentni w tym co robią. Dla mnie po Images and Words mogliby się rozpaść i świat muzyki nic by nie stracił. Ale jednak dają radość wielu ludziom. Kombajn jedyne co mógł dać ludziom, to deprecha i myśli samobójcze 
Heh. Do dziś mam znajomych którzy są ultrasami Nirvany i grunge i daje im to mnogo radości. A płyty ichnie dalej się sprzedająVorgel pisze: ↑wt wrz 22, 2020 12:55 pm Nirvana już nikogo nie obchodzi, lider palnął sobie w łeb ćwierć wieku temu zabierając całe grunge do grobu. Dream Theater, można lubić lub nie, ale są dość konsekwentni w tym co robią. Dla mnie po Images and Words mogliby się rozpaść i świat muzyki nic by nie stracił. Ale jednak dają radość wielu ludziom. Kombajn jedyne co mógł dać ludziom, to deprecha i myśli samobójcze![]()
Może uprawiają tylko pozerstwo
Ja pamiętam fanów grunge jak się rodziło grunge, powiedzieć o nich emo to nic nie powiedzieć. Ale byli też i prości narkomani 
Wbrew pozorom to po prostu fani takiej muzyki. Tacy też się zdarzają - serio 
Przy niektórych ankietach jest opcja typu "oba to mistrzostwo" i "oba to szajs". Gdyby tu była, to bym zaznaczył drugą.