Mało prawdopodobne. W szerszych realiach tylko Ozzy i Dio liczą się jako wokaliści Sabbs. Nie mówię, że to dobrze bo sam uwielbiam Martina ale wątpię by Iommi zdecydował się zreformować Sabbath z nim.Pierre Dolinski pisze: ↑sob paź 31, 2020 5:28 pm Sabbsi powinni pośpiewać jeszcze trochę z Tonym Martinem. To by im dobrze zrobiło. Fanom też. Przy okazji reedycje płyt na których śpiewał.
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
Martin obecnie niedomaga wokalnie. Płyta Tony & Tony jak najbardziej, ale nie pod logiem Black Sabbath i bez trasy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Szkoda, że nie domaga. Chetnie bym poszedł na koncert typu Iommi's Sabbath feat Tony Martin
-
Deleted User 5490
Ozzy właściwie przez sporą część życia niedomagał wokalnie. Nie ma takiego Ramzesa, którego nie dałoby się wykopać. 
Mogliby się nazwać Headless Cross
Ale reedycje płyt z Martinem, to mogliby wydać.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A reedycje to też spotify itd. - brakuje tych płyt w cyfrze
Ogólnie oczywiście re-edycje powinny być i to najlepiej w jakieś deluxe formie z dodatkami. Także w wersji cyfrowej. Sam nie kupię bo mam pierwsze bicia ale dostępne to powinno być.
Wstyd trochę, że tego nie ma tak po prostu... Szkoda, bo Dehumanizer też w IRS wydany i jest, a tamtych z Martinem żadnego repressu nikt nie zrobił.
O ile wiem w przypadku Dehumanizer to był specjalny kontrakt i dlatego tutaj wersja deluxe się ukazała.
-
Deleted User 7586
Tymczasem nowość od Metal Mindu: https://www.facebook.com/metalmindprodu ... 3630566069 
Trzeba jakoś kasę zarobićboo_radley pisze: ↑wt gru 08, 2020 12:50 pm Tymczasem nowość od Metal Mindu: https://www.facebook.com/metalmindprodu ... 3630566069![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nawet przesłuchałem jeden numer. Jako dziecko myślałem, że ten zespół to straszne gówno. Po parunastu latach, moje dorosłe ucho stwierdza, że to dalej straszne gówno
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Odnośnie polskiego podwórka, to niech letnie plenerowe darmówki finansowane z budżetów samorządowych zostaną przywrócone, to już będzie coś.
Raczej nie powinno być na to kasy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Masz na myśli koncerty Maryli, Golców i innych Martyniuków?Zakkahletz pisze: ↑czw sty 14, 2021 2:26 pm Odnośnie polskiego podwórka, to niech letnie plenerowe darmówki finansowane z budżetów samorządowych zostaną przywrócone, to już będzie coś.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie, np. Kombi (to prawilne, pod światłym kierownictwem Łosowskiego), ale mógłbym podać dużo więcej innych przykładów.
No tak, ale 90% tego typu imprez obstawiają diskopolanie albo jakieś Golce, Pectusy, Varius Manxy czy inne Blue Cafe. Choć wyjątki się zdarzają, sam byłem na imprezach, gdzie grał Sztywny Pal Azji czy Perfect.
No nie wiem. VM to droga kapela. Ale jakby grali to córka by nas zabrała