TSA,Turbo czy Kat

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kogo najlepiej lubisz ?

TSA
37
23%
Turbo
42
27%
Kat
79
50%

Liczba głosów: 158

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: TSA,Turbo czy Kat

Post autor: pz »

I jednak Kat & RK będzie grał po dwa koncerty jednego dnia :) Na początek plan na piątek w Jaworznie:

https://www.facebook.com/21607943706513 ... 179251654/
Mamy dobre wieści! Najbliższy koncert Kat & Roman Kostrzewski w Jaworznie 30.10.2020 odbędzie się według planu. Nietypowe czasy wymagają nietypowych rozwiązań, dlatego w związku z ograniczeniami ilości ludzi w lokalu podjęliśmy decyzję o podzieleniu imprezy na dwie tury i zagraniu dwóch koncertów tego wieczoru!

30.10.2020 - JAWORZNO / Klub Relax
Event: Kat & Roman Kostrzewski // 30.10 // Jaworzno - Relax

I koncert: (bilety wyprzedane)
Otwarcie:18:00
Start: 19:00

II koncert: (liczba biletów bardzo mocno ograniczona!)
Otwarcie drzwi: 20:15
Start: 21:00

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Będzie grał, ale jak wynika z rozpiski, będą to bardzo krótkie koncerty. Rok temu to mam wrażenie, że Kaciory grały nawet 2h na początku trasy Popióra.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
pz
-#Administrator
-#Administrator

Tak. Te koncerty wyglądają na 1-1:15

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Myślę, że godzina to raczej max...Jednak ci ludzie muszą opuścić pomieszczenie, a zespół chwilę odpocząć.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Mało to poważne
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
pz
-#Administrator
-#Administrator

Dlaczego. Nie wiem czy koncerty Kata były normalnie dużo dłuższe. Ostatnio widziałem ich na festiwalu, więc grali właśnie koło godzinki. Zakładam, że klub sprzedał ponad bilety na 1/4 pojemności (bo sprzedawał licząc na połowę sali pewnie), więc robiąc jeden koncert trzeba by było nie wpuścić części osób z biletami.

Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

pz
-#Administrator
-#Administrator

To nie jest Kat. To tylko jakiś kowboj grający żenujące covery.

Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Jakie to jest żenująco słabe... :roll:
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Przezornie zablokował możliwość komentowania :D
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Wypowiedziałem się już o Kowboju i jego najnowszym wypuście. Powtórzę - na galerę! ;)
pz
-#Administrator
-#Administrator

A wiesz jakby nierówno wiosłowali gdyby im kowboj zagrał.

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Moim zdaniem pisanie, że to jest jakieś gówno 1/10 to już typowe hejtowanie i jechanie z tłumem. Luczyk to oczywiście debil i chujowa osoba, ale to poprawny numer. Jest kilka dobrych zagrywek, Luczyfer to naprawdę dobry gitarzysta i nawet w takich średniakach to słychać. Nie lubię KATa przez wokal Romka, więc oceniam poczynania kowboja bez jakiegoś bagażu emocji.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Na szczęście nie jadę z tłumem bo sam hejtowałem od początku i hejtował będę po wieki wieków amen (a raczej dopóki Kowboj będzie wypuszczał takie gnioty jak to co ostatnio).
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Akurat ty wypelniasz idealnie definicje hejtu bo twoje podejscie do wypocin lubicza jest pozbawione jakiejkolwiek merytoryki i idziesz z tłumem

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Szczerze? Mało mnie to obchodzi. Lubicz zasłużył sobie na baty ode mnie i innych. Nawet hejt bo w jego przypadku nie ma czego krytykować. To co nagrał jest poprawne pod względem technicznym a jednocześnie bezjajeczne, bezduszne, bez pasji i serca. Niech spada. Pomijam gwałt na klasycznych numerach.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Nie da się zaprzeczyć, że Luczyferion to dobry gitarzysta i kompozytor. Napisał trochę naprawdę dobrych kawałków, ale Kat to dla mnie zawsze był przede wszystkim wokal i teksty Romana. Co ciekawe wcale nie przepadam za jego sposobem śpiewania :) Po prostu dla mnie "nie ma Kata bez Romana" :D A kowboj... szkoda, że kaleczy własne utwory. Zasłużył na potępienie :D

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Zdan pisze: wt gru 08, 2020 5:39 pm Szczerze? Mało mnie to obchodzi. Lubicz zasłużył sobie na baty ode mnie i innych. Nawet hejt bo w jego przypadku nie ma czego krytykować. To co nagrał jest poprawne pod względem technicznym a jednocześnie bezjajeczne, bezduszne, bez pasji i serca. Niech spada. Pomijam gwałt na klasycznych numerach.
No to nie twierdź, że nie jedziesz z tłumem, skoro dokładnie to robisz. Niezależnie co nagra mieszasz z błotem, dla mnie to dziecinne. Trudno mówić o braku pasji, skoro chłop na tych płytach zarabia pewnie 8 złotych rocznie, przecież nikt tego nie kupuje, on nie gra koncertów. Chce sobie takie rzeczy nagrywac, to niech nagrywa. Odbił od starego stylu i na zdrowie. To, że jest beznadziejną osobą i żałosnym człowiekiem nie sprawia, że robi muzykę 1/10. Bo robi 3/10. Przynajmniej to powyżej, bo był taki numer "Poker" czy jakos i tak i to już był dramat.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

pz pisze: wt gru 08, 2020 5:58 pm Nie da się zaprzeczyć, że Luczyferion to dobry gitarzysta i kompozytor. Napisał trochę naprawdę dobrych kawałków, ale Kat to dla mnie zawsze był przede wszystkim wokal i teksty Romana. Co ciekawe wcale nie przepadam za jego sposobem śpiewania :) Po prostu dla mnie "nie ma Kata bez Romana" :D A kowboj... szkoda, że kaleczy własne utwory. Zasłużył na potępienie :D
Nigdy nie byłem w stanie przesłuchać płyty KATA przez jego wokal.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Dzosef pisze: śr gru 09, 2020 1:54 am
Zdan pisze: wt gru 08, 2020 5:39 pm Szczerze? Mało mnie to obchodzi. Lubicz zasłużył sobie na baty ode mnie i innych. Nawet hejt bo w jego przypadku nie ma czego krytykować. To co nagrał jest poprawne pod względem technicznym a jednocześnie bezjajeczne, bezduszne, bez pasji i serca. Niech spada. Pomijam gwałt na klasycznych numerach.
No to nie twierdź, że nie jedziesz z tłumem, skoro dokładnie to robisz. Niezależnie co nagra mieszasz z błotem, dla mnie to dziecinne. Trudno mówić o braku pasji, skoro chłop na tych płytach zarabia pewnie 8 złotych rocznie, przecież nikt tego nie kupuje, on nie gra koncertów. Chce sobie takie rzeczy nagrywac, to niech nagrywa. Odbił od starego stylu i na zdrowie. To, że jest beznadziejną osobą i żałosnym człowiekiem nie sprawia, że robi muzykę 1/10. Bo robi 3/10. Przynajmniej to powyżej, bo był taki numer "Poker" czy jakos i tak i to już był dramat.
Nie wiem kto zaczął na niego jazdę. Jak nagrywałem pierwszą recenzję to opinie były raczej umiarkowane. To raz. Dwa - jeśli ma pasję do tej muzyki to jakoś nie słychać tego w nagraniach. ŻADNYCH. Ani tym co nagrał ponownie ani w autorskich. Poprawne nagranie i zagranie płyty robi na mnie żadne wrażenie. Nie obchodzi mnie on też prywatnie i nie krytykowałem go w tej sferze. Jak nagra coś zajebistego to pochwalę. A to, że sadzi chałę za chałą to nie mój problem. Na najnowszym tą nową "aranżacją" zarżnął jeden z najlepszych numerów Kata więc zasłużył sobie na hejt.
ODPOWIEDZ