Accept

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Accept

Post autor: Schizoid »

Accept stał się takim AC/DC metalu, na szczęście utwory same w sobie wciąż są dobre, więc to toleruję.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Schizoid pisze: sob lis 07, 2020 10:53 am Accept stał się takim AC/DC metalu, na szczęście utwory same w sobie wciąż są dobre, więc to toleruję.
O toto!
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

to wlasnie rodzaj grania, jaki najlatwiej trawie od lat - prosta struktura kawalkow, max 5min, w punkt, co celu.
za dlugo sie umeczylem w progu i doceniam klasyczna prostote coraz bardziej z perspektywy czasu :)
Deleted User 5155

Post autor: Deleted User 5155 »

^+1
Niczego odkrywczego po Accepcie się nie spodziewam, ale zawsze dostaję muzykę, do której chętnie wracam.
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Podoba mi się ten drugi singiel. Myślę, że będzie fajna płyta :)
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

No i spoko ten drugi numer.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Ja dopiero dzisiaj dowiedziałem się że oni mają trzech gitarzystów... Ciekawe jak to będzie brzmiało.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Nie muszą być kumplami, żeby w zespole grać. Szczególnie na takim poziomie ;)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

To bez dwóch zdań prawda, ale w obliczu wydarzeń z ostatnich lat na miejscu Marka zacząłbym się bać o posadę ;)

Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Szkoda by było bo on pasuje tam jak ulał :)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Byłby to niewątpliwy strzał w stopę, a z drugiej strony, to mam wrażenie, że ego Wolfa przybiera rozmiary tego luczykowego.

Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Schizoid pisze: pn gru 14, 2020 8:09 pm Byłby to niewątpliwy strzał w stopę, a z drugiej strony, to mam wrażenie, że ego Wolfa przybiera rozmiary tego luczykowego.
Niech tylko dobrze komponuje. Może gadać sobie co chce. Drugi numer Accept z tej nowej płyty był gites. Oby reszta dobrze :)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No ale widzisz, problem w tym, że dzięki temu ego doszło do kuriozum pokroju symfonicznych koncertów, w środku których Wolf musiał mieć swój solowy set wypełniony porywającymi interpretacjami utworów z muzyki klasycznej. I obawiam się, że to nie koniec jego wspaniałych pomysłów. Natomiast nowa płyta pewnie będzie co najmniej niezła.

Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Wiesz co? Niech sobie ma te odloty i pierdolety. Byle płyta pod szyldem Accept była ok.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No niech sobie nagrywa nawet i metalowe wersje kompozycji Johna Williamsa, tylko byleby tego nie mieszał z Accept.

Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Schizoid pisze: pn gru 14, 2020 8:20 pm No niech sobie nagrywa nawet i metalowe wersje kompozycji Johna Williamsa, tylko byleby tego nie mieszał z Accept.
Tu się w pełni zgadzam. Dlatego niech nie wyrzuca Marka bo to jest typ idealny w temacie.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Schizoid pisze: pn gru 14, 2020 8:17 pm No ale widzisz, problem w tym, że dzięki temu ego doszło do kuriozum pokroju symfonicznych koncertów, w środku których Wolf musiał mieć swój solowy set wypełniony porywającymi interpretacjami utworów z muzyki klasycznej. I obawiam się, że to nie koniec jego wspaniałych pomysłów. Natomiast nowa płyta pewnie będzie co najmniej niezła.
Matko... nie przypominaj mi tego :lol: ależ to była trauma na Wacken :lol:

Generalnie zespól wielbię od małego, to jedna z kapel z którą dorastałem... a tak smutno zaczynają się zawijać do bazy :cry: Mark spoko, od pierwszego razu zaakceptowałem (ha!) go w Accept.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Zombie Apocalypse wymiata jak należy!!! O to chodzi!!!
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Bardzo w porządku numer. Acceptowski od początku do końca.
ODPOWIEDZ