kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Akurat tej płyty jej i szwagrowi brakuje. Load mają :p
Kilka rzeczy:
Judas Priest - Defenders Of The Faith
Judas Priest - Hell Bent For Leather
Judas Priest - Stained Class
Wszystko stare amerykańskie wydania CD Columbii. O dziwo brzmią lepiej nawet niż japońce.
Do tego:
Killing Joke - Pandemonium
GISM - Detestation
Świeże re-edycje.
Judas Priest - Defenders Of The Faith
Judas Priest - Hell Bent For Leather
Judas Priest - Stained Class
Wszystko stare amerykańskie wydania CD Columbii. O dziwo brzmią lepiej nawet niż japońce.
Do tego:
Killing Joke - Pandemonium
GISM - Detestation
Świeże re-edycje.
-
Deleted User 2259
To może Guns 'n' Roses jej kupie jak będzie.
Jest tego sporo. Def Leppard Pyromania, co mnie zaskoczyło. Masa dobrych rzeczy. Camel Snow Goose ale to pewnie masz.
-
Deleted User 2259
Mam, ale nie mam Def Leppard. Jak jeszcze chce Ci się wypisać co było, to byłoby spoko. Jutro się przejdę do najbliższej biedronki i może coś upoluję 
Kiss destroyer i dynasty. The Cure head on the door i kiss me kiss me, megadethy i slayery te co zawsze, debiut dire straits, aerosmith pump. GNR pare płyt, appetite i lies na pewno. Deep Purple perfect strangers i machine head. Z tego co zapamiętałem.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Skąd wiesz, a może siostra jest sentymentalna i lubi sound perki jak z dziecięcej nawalanki na garnkach i patelniach?
-
Deleted User 2259
Grało się razem na rakietkach tenisowych i garach, przyznaję 
-
Deleted User 4876
Ogólnie to doczytałem, że do 24.12 jest promka w Biedrze -75% na drugi produkt... się zdziwiłem w kasie samoobsługowej, że coś mi za mało skasowało, ale się nie kłóciłem
Tylko zmaściłem bo wziąłem nieparzystą liczbę płyt...heh
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ja tę promocję zauważyłem i skorzystałem - tak sobie wszystko rozbiłem że w sumie za deluxe wydanie AFD, Garage Inc., St. Anger i Dire Straits - Live Alchemy dałem 75 zł 
-
Deleted User 4876
9 dyszek za 2 Mety, Megadejva, AFD i Alchemy to też niezgorszy deal..aczkolwiek 6-tą płytę miałbym za piątaka
śmieszy mnie to, że ja w ogóle nigdy w Biedrze zakupów nie robiłem/nie robię. Ale serio grzech nie skorzystać..dziś poluję na Pyromanię i dorzucę jeszcze Camel.
The Tea Party - Splendor Solis
Japońskie bicie z 1994 roku z OBI.
Japońskie bicie z 1994 roku z OBI.
A ten Megadeth, to który?thorgal_30 pisze: ↑wt gru 22, 2020 11:02 am 9 dyszek za 2 Mety, Megadejva, AFD i Alchemy to też niezgorszy deal..aczkolwiek 6-tą płytę miałbym za piątakaśmieszy mnie to, że ja w ogóle nigdy w Biedrze zakupów nie robiłem/nie robię. Ale serio grzech nie skorzystać..dziś poluję na Pyromanię i dorzucę jeszcze Camel.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dokupiłem jeszcze Pyromanię. Miałem to kiedyś na CD ale moja ex zabrała ze sobą. Nie miałem ciśnienia na ten album, ale warto jednak mieć w kolekcji. Zwłaszcza, że tanio jak barszcz.
pz pisze: ↑wt gru 22, 2020 8:33 pmA ten Megadeth, to który?thorgal_30 pisze: ↑wt gru 22, 2020 11:02 am 9 dyszek za 2 Mety, Megadejva, AFD i Alchemy to też niezgorszy deal..aczkolwiek 6-tą płytę miałbym za piątakaśmieszy mnie to, że ja w ogóle nigdy w Biedrze zakupów nie robiłem/nie robię. Ale serio grzech nie skorzystać..dziś poluję na Pyromanię i dorzucę jeszcze Camel.
Rust In Peace ;Youthanasia
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 4876
Dokładnie, 16.11 było Peace sells...to odpuściłem, ale RiP mnie skusiło.
-
Deleted User 357
Ale pewnie te remastery więc szkoda kasy
A wydanie z którego roku? Tego Rust in Peace
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen