Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
No Prayer jest przynajmniej rozrywkowy. Te ostatnie tasiemce to takie walenie kotka za pomocą młotka. Siermiężne, nie klei się, nie płynie, nie ma polotu.
- blackcocker
- -#Moderator

W końcu ktoś poza mną to napisał XDPierre Dolinski pisze: ↑ndz lut 21, 2021 9:41 pm Empire Of The Clouds jest taką samą kichą, na wskroś kiczowatą, banalną i najdłuższą w historii zespołu. Totalna grafomania. Polukrowany akustycznie, mega długi bzdet. Zupełnie niesłuchalny.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Może Was pogodzę, bo lubię i NPftD, i EotC (nie zawsze mi dobrze wchodzi ten numer, ale jak mam odpowiednie nastawienie, to tak).
-
longestday
- -#Wrathchild

"Empire Of The Clouds" to, moim zdaniem, dowód na rywalizację Dickinsona z Harrisem. 30 lat świat zachwycał się najdłuższym utworem Maiden czyli "Rime Of The Ancient Mariner", to Bruce pomyślał, że stworzy jeszcze dłuższy i wg niego lepszy kawałek. No niezupełnie to się udało. Długość się zgadza. Lubię tego tasiemca, mimo, że w części jest po chamsku zerżnięty z doskonałego "Paschandale" i, jak ktoś wyżej trafnie wskazał, jest to trochę grafomania...
Nigdy nie podobał mi się When The Wild Wind Blows. Ta melodyjka na początku dobra jest do pogwizdania przez listonosza a nie na płytę zespołu heavymetalowego. Numer całkiem bez bez werwy i polotu. Po kilku minutach tak nuży, że może być świetny w leczeniu bezsenności.
-
longestday
- -#Wrathchild

No i tak sobie siedzimy jak stare dziady na ławce. Wspominamy, narzekamy, nie ma czym się ekscytować: nowej płyty od sześciu lat ni ma, o ostatniej koncertówce dyskusja skończyła się szybciutko, realnych perspektyw na koncerty też ni ma... Straszne czasy dla fana Iron Maiden 
blackmailer pisze: ↑pn lut 22, 2021 8:59 amW końcu ktoś poza mną to napisał XDPierre Dolinski pisze: ↑ndz lut 21, 2021 9:41 pm Empire Of The Clouds jest taką samą kichą, na wskroś kiczowatą, banalną i najdłuższą w historii zespołu. Totalna grafomania. Polukrowany akustycznie, mega długi bzdet. Zupełnie niesłuchalny.
Absolutnie pełna zgoda
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ostatniej koncertówki nawet nie słuchałem...longestday pisze: ↑śr lut 24, 2021 2:25 pm No i tak sobie siedzimy jak stare dziady na ławce. Wspominamy, narzekamy, nie ma czym się ekscytować: nowej płyty od sześciu lat ni ma, o ostatniej koncertówce dyskusja skończyła się szybciutko, realnych perspektyw na koncerty też ni ma... Straszne czasy dla fana Iron Maiden![]()
Również się zgadzam.mic7 pisze: ↑śr lut 24, 2021 2:46 pmblackmailer pisze: ↑pn lut 22, 2021 8:59 amW końcu ktoś poza mną to napisał XDPierre Dolinski pisze: ↑ndz lut 21, 2021 9:41 pm Empire Of The Clouds jest taką samą kichą, na wskroś kiczowatą, banalną i najdłuższą w historii zespołu. Totalna grafomania. Polukrowany akustycznie, mega długi bzdet. Zupełnie niesłuchalny.
Absolutnie pełna zgoda![]()
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Uuu, widzę, że nastroje się radykalizują i jedynie świetna nowa płyta, która dosłownie zaraz trafi na rynek może je uśmierzyć.
- Saimon1995
- -#Moderator

Dzisiaj urodziny Adriana Smitha. Najlepszego 
Haha, sam nie jestem wielkim fanem "Empire...", ale Twój komentarz mnie rozbroił
-
longestday
- -#Wrathchild

Jak przesłuchałem Sign Of The Cross i Aces High - zrezygnowałem z kupna (pierwszy raz w życiu nie pobiegłem na czterech łapach do sklepu po nowe wydawnictwo Iron Maiden...erosinho pisze: ↑pt lut 26, 2021 4:41 pmOstatniej koncertówki nawet nie słuchałem...longestday pisze: ↑śr lut 24, 2021 2:25 pm No i tak sobie siedzimy jak stare dziady na ławce. Wspominamy, narzekamy, nie ma czym się ekscytować: nowej płyty od sześciu lat ni ma, o ostatniej koncertówce dyskusja skończyła się szybciutko, realnych perspektyw na koncerty też ni ma... Straszne czasy dla fana Iron Maiden![]()
Adrian ,płyty roku (z Kotzenem) życzę i 100lat w Maiden
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Saimon1995
- -#Moderator

Obawiam się, że płyta z Kotzenem będzie średnio coś warta
Wołałbym jednak, żeby zgarnął album roku z Iron Maiden!
Album roku z Maiden zgarnie jaki by on nie był. W Teraz Rocku pewnie już zastanawiają się, czy dać 5 czy tylko 4,5 gwiazdki.

Zaczyna się powoli odkrywanie planów na 2022?