Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Entombed - Inferno
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Sabbat - Desecration
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

No tak. Trzeci lp zdecydowanie pachnie Slayerem. Jeżeli miałbym wybierać spośród ich czterech płyt to postawiłbym najbardziej na dwie pierwsze. "As Death Awakes" słyszałem jako pierwszy. Jest faktycznie pod "Terrible Certainty", Morbid Saint, ale też Soothsayer z "To Ber A Real Terrorist" co mnie bardzo cieszy.Adrian S.O.S. pisze: ↑pn mar 08, 2021 4:48 pmDobry młody band z klimatem starego Kreatora i Morbid Saint. Chociaz bardziej lubie ich trzeci album Reaping What Is Left. Więcej Slayera z South of Heaven tam słychać
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- LukaSieka

Vastum "Patricidal Lust"
- LukaSieka

- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ostatnia For Dread Shall Reign tez jest bardzo dobra, tylko bardziej Sepulturowata. Dla mnie od nich najlepsza jest Reaping What Is LeftLukaSieka pisze: ↑wt mar 09, 2021 10:46 amNo tak. Trzeci lp zdecydowanie pachnie Slayerem. Jeżeli miałbym wybierać spośród ich czterech płyt to postawiłbym najbardziej na dwie pierwsze. "As Death Awakes" słyszałem jako pierwszy. Jest faktycznie pod "Terrible Certainty", Morbid Saint, ale też Soothsayer z "To Ber A Real Terrorist" co mnie bardzo cieszy.Adrian S.O.S. pisze: ↑pn mar 08, 2021 4:48 pmDobry młody band z klimatem starego Kreatora i Morbid Saint. Chociaz bardziej lubie ich trzeci album Reaping What Is Left. Więcej Slayera z South of Heaven tam słychać
Grip Inc. - Incorporated
Taka ewolucja thrashu absolutnie mi pasuje.
Taka ewolucja thrashu absolutnie mi pasuje.
- LukaSieka

"For Dread Shall Reign" klimatem przypomina rzeczywiście Sepulture z okresu "Beneath The Remains" i "Arise". Mniej jest grania pod Kreator. Tak czy owak i tak to bardzo udany materiał.... A ogólnie to już myślałem, że nikt nie śledzi na tym forum poczynań takich młodych "odtwórczych" zespołów thrash metalowychAdrian S.O.S. pisze: ↑wt mar 09, 2021 12:36 pmOstatnia For Dread Shall Reign tez jest bardzo dobra, tylko bardziej Sepulturowata. Dla mnie od nich najlepsza jest Reaping What Is LeftLukaSieka pisze: ↑wt mar 09, 2021 10:46 amNo tak. Trzeci lp zdecydowanie pachnie Slayerem. Jeżeli miałbym wybierać spośród ich czterech płyt to postawiłbym najbardziej na dwie pierwsze. "As Death Awakes" słyszałem jako pierwszy. Jest faktycznie pod "Terrible Certainty", Morbid Saint, ale też Soothsayer z "To Ber A Real Terrorist" co mnie bardzo cieszy.Adrian S.O.S. pisze: ↑pn mar 08, 2021 4:48 pm Dobry młody band z klimatem starego Kreatora i Morbid Saint. Chociaz bardziej lubie ich trzeci album Reaping What Is Left. Więcej Slayera z South of Heaven tam słychać

Havukruunu "Kelle Surut Soi"
-
Deleted User 7916
-
Deleted User 7916
BIOHAZARD - STATE OF THE WORLD ADDRESS
- AncientMariner
- -#Clansman