Też ostatnio tego słuchałem. Mieszane uczucia mam.
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Daveastate
- -#Clairvoyant

- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: Teraz słucham...
Ja po pierwszym odsłuchu również. Liczyłem po cichu tak szczerze mówiąc na co innego. Chociaż pewnie nie ja jeden spodziewałem się płyty w stylu "Scream Of Death" albo "Fallen Angel". Tym bardziej w czasach gdzie większość wraca do stylu z pierwszych płyt. No, ale nic, za kilka dni dam temu jeszcze szanse
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ze trzy lata minęły od momentu kiedy słuchałem ostatni raz "The Last Command". Słucham i momentami zastanawiałem się kiedy to się skończy... Kiedyś bardziej lubiłem te płytę. Są tutaj już takie kawałki jak "Ballcrusher" i "Blind In Texas", które mimo, że uznawane za szlagiery i znak rozpoznawczy W.A.S.P. trochę mnie po woli nudzą i aż za bardzo kojarzą się z graniem, którego nie lubię. "The Headless Children" i "W.A.S.P." pozostają numerami jeden.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Terror - Always The Hard Way
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

To tez moje ulubione WASPy. Potem Inside the Electric Circus i Still Not Black EnoughLukaSieka pisze: ↑pn mar 15, 2021 10:30 am Ze trzy lata minęły od momentu kiedy słuchałem ostatni raz "The Last Command". Słucham i momentami zastanawiałem się kiedy to się skończy... Kiedyś bardziej lubiłem te płytę. Są tutaj już takie kawałki jak "Ballcrusher" i "Blind In Texas", które mimo, że uznawane za szlagiery i znak rozpoznawczy W.A.S.P. trochę mnie po woli nudzą i aż za bardzo kojarzą się z graniem, którego nie lubię. "The Headless Children" i "W.A.S.P." pozostają numerami jeden.
Magma - Mëkanïk Dëstruktïẁ Kömmandöh
- Daveastate
- -#Clairvoyant

WINCYJ PROG ROCKA!
Colosseum - Valentyne Suite
Colosseum - Valentyne Suite