Przetrwają najsilniejsi - Propozycje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Przetrwają najsilniejsi - Propozycje
Miałeś zakładać temat
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Może ruszymy z tym Metal Church, bo od nikogo list z kawałkami Uriah Heep nie dostałem....
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 7916
TL było przecież
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ile osób na forum słucha na tyle mocno BOC zeby robic survi?
Ja w miarę dobrze znam dyskografię BOC. Mam jakieś małe braki ale to sobie przypomnę.
Ja lubię BOC
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Więcej chętnych chyba było na Metal Church i Fates Warning
-
Deleted User 2259
Było, i wciaz czekam co Lukas postanowił w sprawie Fates Warning, bo 3 listy juz ma. A Metal Church niech zakłada jak chce. Ja już skończyłem z prowadzeniem tego etapu zabawy, grunt zeby utwory tez sie zrobilo. Ja zrobię jeszcze Depeche Mode za jakis czas i podziekuje. Za 2 lata ruszymy ze starymi zespołami, ktore już był, tyle, ze na innych ciekawszych zasadach.Adrian S.O.S. pisze: ↑sob kwie 17, 2021 9:18 pm Więcej chętnych chyba było na Metal Church i Fates Warning
- Saimon1995
- -#Moderator

Jeśli chodzi o Depeszów, jestem bardzo na "tak".Invader pisze: ↑sob kwie 17, 2021 9:20 pm Było, i wciaz czekam co Lukas postanowił w sprawie Fates Warning, bo 3 listy juz ma. A Metal Church niech zakłada jak chce. Ja już skończyłem z prowadzeniem tego etapu zabawy, grunt zeby utwory tez sie zrobilo. Ja zrobię jeszcze Depeche Mode za jakis czas i podziekuje. Za 2 lata ruszymy ze starymi zespołami, ktore już był, tyle, ze na innych ciekawszych zasadach.![]()
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ja może zepnę dupe i zrobię jakąś listę Fates Warning na początku tygodniaInvader pisze: ↑sob kwie 17, 2021 9:20 pmByło, i wciaz czekam co Lukas postanowił w sprawie Fates Warning, bo 3 listy juz ma.Adrian S.O.S. pisze: ↑sob kwie 17, 2021 9:18 pm Więcej chętnych chyba było na Metal Church i Fates Warning
-
Deleted User 2259
Jak chcesz, to możesz ich poprowadzićFaithNoMore pisze: ↑ndz kwie 18, 2021 10:24 amJeśli chodzi o Depeszów, jestem bardzo na "tak".Invader pisze: ↑sob kwie 17, 2021 9:20 pm Było, i wciaz czekam co Lukas postanowił w sprawie Fates Warning, bo 3 listy juz ma. A Metal Church niech zakłada jak chce. Ja już skończyłem z prowadzeniem tego etapu zabawy, grunt zeby utwory tez sie zrobilo. Ja zrobię jeszcze Depeche Mode za jakis czas i podziekuje. Za 2 lata ruszymy ze starymi zespołami, ktore już był, tyle, ze na innych ciekawszych zasadach.![]()
![]()
Na Depeszów to i ja bym pogłosował 
Jeśli chodzi o Depeszów to na 1000% odpadam.
Ja DM nie słuchałem od lat, czasem parę pojedynczych kawałków posłucham np Everything Counts, Shake the Disease czy Photographic. Poza tym po Ultra dla mnie nie ma DM.
Do Depeche Mode mam stosunek absolutnie nie racjonalny - ten zespół po prostu powoduje u mnie irytację. W dowolnej postaci. A próbowałem do niego podejść kilka razy i z różnych stron.
Polecam zacząć od wczesnych demówek i podziemnych nagrań koncertowych.