Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Według mnie ROB to żaden hit, generyczny i bezpłciowy numer już owszem. Przez takiego dadrocka nie miałem zbyt wygórowanych oczekiwań co do Power Up, a tutaj miłe zaskoczenie.nie ma tu hiciorów typu choćby Rock or Bust
Jeszcze "Through the mists of time".Ulubione utwory? "Shot in the Dark", "Kick You When You're Down" oraz "Demon Fire".
Mocna "siódemka" ode mnie.
Zmiana rytmu perkusji podczas utworu, to "nietypowe" intro.Through The Mists Of Time zdecydowanie wyróżnia się na plus. Jeden z najlepszych utworów AC/DC po TRA. Swoją drogą to chyba najbardziej przeobojowy numer od Moneytalks.
Po przesłuchu całej płyty zgadzam się z tym, ALE z zastrzeżeniem, że tak bym określił wszystkich Panów, którzy wzięli udział w nagraniu, są jak jedna pięść.W sumie to się w pełni zgadzam. Bryan robi tu super robotę i podnosi jakość całej płyty.Ja jestem pozytywnie zaskoczony. Na pewno lepiej się słucha "Power Up" niż dwóch poprzednich płyt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość