Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- AncientMariner
- -#Clansman

Re: Teraz słucham...
TANGERINE DREAM "ENCORE"
Tarot - Follow Me Into Madness
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Agent Steel "No Other Godz Before Me"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Mam problem z tym albumem i to spory. Gdzieś tam pod tym mixem i dziwacznie nagranymi wokalami Cyriisa jest sensowny album speed metalowy (nic specjalnego ale spokojnie słuchalny). Natomiast produkcja tak daje po uszach, że nie mogę.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Produkcja nie jest aż tak dokuczliwa. Słuchałem jak na razie dwa razy całośc i według mnie jest dobrze. Co najważniejsze kompozycje sa dobre i bardzo dobre a wokal Cyriisa? hmmm. Momentami jakby przez jakiś efekt przepuszczony. Grunt ze słychać stary Agent Steel a nie silenie się na dopasowanie do współczesnego trendu i grania jak avenged sevenfold czy inne pierdoły

Violator - Chemical Assault
Z tym, że ja bardzo lubiłem Agent Steel z Hallem na wokalach. Wszystkie płyty które nagrali są bardzo dobre a niektóre numery na "Omega Conspiracy" to potężne ciosy.
-
Deleted User 357
Dowolny utwór z Order of the Illuminati miażdży te obecne wypociny Cyrisa jednym riffem
- LukaSieka

Pewnie się narażę co niektórym ale "Omega Conspiracy" to dla mnie razem z jedynką najlepsze Agent Steele. Ta nowa płyte słuchałem całą pierwszy raz i mogę powiedzieć z pełną świadomością, że to dobry materiał. Gdyby nie momentami dziwne produkcja, to bym nawet rzekł, że bardzo dobra.

Psychosis "Lifeforce"
- LukaSieka

Psychosis "By Our Hand"
No właśnie! Bruce Hall mega dawał radę jako wokalista, muzyka była jeszcze bardziej intensywna a produkcja normalna. Co do nowej - to jest w porządku płyta ale ta produkcja i wokale są absolutnie dziwaczne.LukaSieka pisze: ↑wt kwie 13, 2021 11:31 amPewnie się narażę co niektórym ale "Omega Conspiracy" to dla mnie razem z jedynką najlepsze Agent Steele. Ta nowa płyte słuchałem całą pierwszy raz i mogę powiedzieć z pełną świadomością, że to dobry materiał. Gdyby nie momentami dziwne produkcja, to bym nawet rzekł, że bardzo dobra.
Psychosis "Lifeforce"
Wire - Pink Flag