Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Re: Teraz słucham...
Sepultura - Morbid Visions + Bestial Devastation EP
Te dwa materiały u mnie zawsze obok siebie. Totalny prymitywny rozpierdol
Ogólnie te dwa materiały różnią się od siebie ale wiem że wyszły swego czasu razem i dużo ludzi traktuje je jak jedno wydawnictwoDaveastate pisze: ↑wt kwie 13, 2021 4:45 pm Sepultura - Morbid Visions + Bestial Devastation EP
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Podobnego zdania jestem, ze "Morbid Visions" i "Bestial Devastation" różnią się od siebie. Poza tym, to wydanie wspomnianych obu rzeczy nigdy mi się nie podobało, bo nie wiedząc czemu wywalili świetne Intro z "Morbid Visions".Djuk_416 pisze: ↑wt kwie 13, 2021 4:57 pmOgólnie te dwa materiały różnią się od siebie ale wiem że wyszły swego czasu razem i dużo ludzi traktuje je jak jedno wydawnictwoDaveastate pisze: ↑wt kwie 13, 2021 4:45 pm Sepultura - Morbid Visions + Bestial Devastation EP

Power Trip "Manifest Decimation"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Ja nie traktuje, dwie oddzielne sesje nagraniowe z rocznym odstępem, ale jakoś tak jest że po jednym chce się słuchać drugiego. Strzał w dziesiątkę to wydanie kompilacyjne!Djuk_416 pisze: ↑wt kwie 13, 2021 4:57 pmOgólnie te dwa materiały różnią się od siebie ale wiem że wyszły swego czasu razem i dużo ludzi traktuje je jak jedno wydawnictwoDaveastate pisze: ↑wt kwie 13, 2021 4:45 pm Sepultura - Morbid Visions + Bestial Devastation EP

Lacrimosa - Testimonium [2017]

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 7916