Przetrwają najsilniejsi - Propozycje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Przetrwają najsilniejsi - Propozycje
Próbowałem już wszystkiego. Nawet nagrane w piwnicy próby nie pomogą.
-
Deleted User 7916
Puszczają mi czasem na imprezie. Tylko bardziej się wkurwiam wtedy.
- AncientMariner
- -#Clansman

Normalnie każdy pisze bootleg ale jak ktoś chce być fajny to pisze "podziemne nagrania koncertowe" co w ogóle samo w sobie jest bez sensuoctavarium pisze: ↑ndz kwie 18, 2021 11:51 pmJest w ogóle coś takiego jak podziemne nagrania koncertowe? Czym to się różni od bootlegu ?
widocznie Vorgel dzieli bootlegi na te nagrywane przez fanów undergroundu i fanów zespołów oficjalnie wydawanychAncientMariner pisze: ↑pn kwie 19, 2021 12:01 amNormalnie każdy pisze bootleg ale jak ktoś chce być fajny to pisze "podziemne nagrania koncertowe" co w ogóle samo w sobie jest bez sensuoctavarium pisze: ↑ndz kwie 18, 2021 11:51 pmJest w ogóle coś takiego jak podziemne nagrania koncertowe? Czym to się różni od bootlegu ?
- Saimon1995
- -#Moderator

To zaczynamy Depeszów? Ja mogę poprowadzić 
-
Deleted User 2259
Poczekaj jeszcze trochę, muszę płyty po Ultra ogarnac.
- Saimon1995
- -#Moderator

Termin "underground" czy "podziemie" dla kogoś kto latami lubuje sie w modnym rockowym graniu jest tak odległe i nieznane że fajnie jest robić sobie z tego szydereoctavarium pisze: ↑pn kwie 19, 2021 12:16 amwidocznie Vorgel dzieli bootlegi na te nagrywane przez fanów undergroundu i fanów zespołów oficjalnie wydawanychAncientMariner pisze: ↑pn kwie 19, 2021 12:01 amNormalnie każdy pisze bootleg ale jak ktoś chce być fajny to pisze "podziemne nagrania koncertowe" co w ogóle samo w sobie jest bez sensuoctavarium pisze: ↑ndz kwie 18, 2021 11:51 pm Jest w ogóle coś takiego jak podziemne nagrania koncertowe? Czym to się różni od bootlegu ?
![]()
Ależ zabolały te podziemne nagrania koncertowe. Są bootlegi typu Live USA Iron Maiden i to przecież może robić za oficjalne nagranie koncertowe. Ale to nie jest podziemne, co od razu słychać. A ja mówiłem o podziemiu, "kulcie", nagraniach robionych tak, by przypadkiem nie obraziły fanów podziemia zbyt dobrym brzmieniem. To jest ponoć takie cool, lepsze niż modne rockowe granie, bo brzmi gorzej. I jest podziemne, tj. dla wtajemniczonych. Coś takiego jak sukces w tych kręgach uznaje się, za sprzedanie się. To jasne, że Mayhem po śmierci Euronymousa się sprzedał. I przyzna to każdy fan undergroundu.
Ale nie robi. I to jest różnica. To nie jest żadne podziemne nagranie koncertowe bo czegoś takiego nie ma. A generalnie jakbyś nie wiedział to w undergroundzie też nagrywają płyty z dobrym brzmieniem
Pytanie kto co uważa za dobre. Jak wzorem jest Bon Jovi to underground może polec niestetyoctavarium pisze: ↑wt kwie 20, 2021 9:28 amAle nie robi. I to jest różnica. To nie jest żadne podziemne nagranie koncertowe bo czegoś takiego nie ma. A generalnie jakbyś nie wiedział to w undergroundzie też nagrywają płyty z dobrym brzmieniem![]()
Masz jakiś kompleks Bon Jovi? Nie wiem dla kogo wzorem jest Bon Jovi, ale niektórych boli tylna część ciała, że Bon Jovi może się podobać fanom metalu bardziej niż Mayhem 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Widać ponownie że Vorguś pozuje dalej na największego znawce podziemia którego przecież jeszcze niedawno stwierdził że nie ma hehehe
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W Mayhem nawet plyty studyjne brzmia jak chujowy bootleg, a Bon Jovi jest zajebisty 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jak żyje nie słyszałem żeby materiał z dobrym brzmieniem obraził kogokolwiek ze sceny tzw. nieoficjalnej czy podziemnej. No ale jak mniemam nasz fachowiec od undergroundu wie lepiej bo pewnie kserował fanziny jeszcze za Gomułki
Nie wiem z jakimi fanami "undergroundu" utrzymujesz kontakty ale zmień najlepiej towarzystwo
Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2021 9:54 am przez Felcio, łącznie zmieniany 1 raz.